Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]
Geitenkaas met rode uien en tijm is een geweldige combinatie. Tel daar een taartbodem van zelfgemaakt kruimeldeeg bij, en je krijgt een geweldig [naar artikel]
Proef nu al de vakantie op je bord met de gerechten van onze huischef Jeroen Meus. Pizza met gekonfijte look, de perfecte paella, en churros met een twist. [naar artikel]
Pizza margherita met tomaten, mozzarella en basilicum is niet enkel de goedkoopste maar ook de populairste pizza van de lokale Italiaan. Dat [naar artikel]
Heel fijn gesneden komkommer met staafjes appel, plakjes radijs en blokjes avocado: zulke frisse, lichte ingrediënten zijn precies wat je nodig [naar artikel]
Barbecue en brochettes zijn de perfecte match. Laat het meteen een brochette zijn met alles erop en eraan: puur rundvlees, stukjes ui, paprika en [naar artikel]
Salsa romesco is een Catalaanse saus van geroosterde paprika's en noten, die er traditioneel gegeten wordt bij gegrilde jonge prei of lente-ui. [naar artikel]
Een pizza wordt klassiek met pizzadeeg gebakken, maar het mag ook wel eens wat luxueuzer, met bladerdeeg bijvoorbeeld. En waarom ook niet kiezen [naar artikel]
Zeewolf is een stevige witte vis die zich prima leent voor een stoofpotje. Paprika's, courgettes, venkel, tomaten - meer heb je niet nodig voor [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Trouwe fans van het programma Dagelijkse Kost wisten waarschijnlijk niet wat ze hoorden vandaag. Jeroen Meus spreekt een aardig woordje cités. De kok maakte pizzabaguettes, maar besefte plots dat hij de oregano vergeten was. Iets dat hij niet aan zijn Italiaanse vrienden uit Genk uitgelegd krijgt: “Wa isda? Geen oregano in die pizza gedaan, gij.” [naar artikel]
Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
De stad Leuven benoemt tv-presentator en kok Jeroen Meus tot ereburger. “Jeroen is iemand die mensen samenbrengt en de waarden van Leuven op een authentieke manier uitdraagt. Dat maakt hem een van de beste ambassadeurs van de stad”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). [naar artikel]
“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Niels Albert, Willy Sommers en Eline De Munck: Een kersverse lading Bekende Vlamingen maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht, onder leiding van Jeroen Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit... [naar artikel]
Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]
Sommige groenten zijn gewoon gemaakt om te grillen, zoals paprika's, courgettes en aubergines. Haal kant-en-klaar bladerdeeg, lekkere Italiaanse [naar artikel]
Het fenomeen Jeroen Meus maakt ook buiten Vlaanderen naam. Een opgemerkte passage op de internationale Paris Cookbook Fair zet de deur voor internationale projecten op een kier. 'Een kans die we niet mogen laten liggen', vindt uitgever André Van Halewyck. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus maakt een driedelige documentairereeks over rouw na het overlijden van zijn broer Wim eind vorig jaar. In "Dagen zonder broer", dat komend voorjaar te zien is op Eén, vertelt Meus over het eerste jaar zonder Wim en gaat hij op zoek naar nieuwe inzichten, herkenning en warmte. [naar artikel]
Tijdens de vakantie maakt Jeroen Meus ‘Dagelijkse Zomerkost’ bij mensen thuis die zich hebben ingeschreven. Vandaag is hij kookgast bij Mariette Teuwens (65) in Lommel, onlangs gepensioneerd en nu meer dan ooit bezig achter de potten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.