Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Staatsleiders bespreken miljardensteun aan Kiev

07/04/2019 - 08:25
"De Europese regeringsleiders bespreken vandaag een financieel-economisch steunpakket voor Oekraïne van 11 miljard euro in de komende zeven jaar. Een klein deel daarvan (1,4 miljard euro) betreft giften, de rest bestaat uit leningen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Staatsleiders bespreken miljardensteun aan Kiev (07/04/2019 - De Morgen)

De Europese regeringsleiders bespreken vandaag een financieel-economisch steunpakket voor Oekraïne van 11 miljard euro in de komende zeven jaar. Een klein deel daarvan (1,4 miljard euro) betreft giften, de rest bestaat uit leningen. [naar artikel]


2. Duizenden stromen toe aan Dom van Milaan voor begrafenis van Silvio Berlusconi, meeste Europese staatsleiders sturen hun kat (14/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Uren voor aanvang van de staatsbegrafenis van oud-premier Silvio Berlusconi in de kathedraal van Milaan zijn woensdagochtend al honderden aanhangers aangekomen om een plaatsje te bemachtigen. Er worden duizenden mensen verwacht, onder wie de belangrijkste Italiaanse politici, maar weinig internationale hoogwaardigheidsbekleders. [naar artikel]


3. LIVE: Trump ontmoet staatsleiders op tweede dag in Brussel (25/05/2017 - De Morgen)

Amerikaans president Donald Trump is op zijn tweede dag in ons land de hele dag druk in de weer met diplomatieke contacten op het allerhoogste niveau. De Morgen volgt de gebeurtenissen op de voet op. [naar artikel]


4. Drie Afrikaanse staatsleiders in Frankrijk aangeklaagd voor corruptie (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - 34 gewonden door Russische raketaanval op Kiev • Biden: uitblijven miljardensteun voor Oekraïne is kerstcadeau voor Poetin (13/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - 45 gewonden door Russische raketaanval op Kiev • Biden: uitblijven miljardensteun voor Oekraïne is kerstcadeau voor Poetin (13/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Aantal gewonden door Russische aanvallen Kiev loopt op tot minstens 50 • Biden: ‘Uitblijven miljardensteun is kerstcadeau voor Poetin’ (13/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. EU keurt toetredingsonderhandelingen met Oekraïne en Moldavië goed, geen miljardensteun voor Kiev, wel nieuwe sancties tegen Moskou (15/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verrassing van formaat op de Europese top in Brussel: de staatshoofden en regeringsleiders zijn akkoord met het opstarten van toetredingsonderhandelingen met Oekraïne en Moldavië. Georgië wordt kandidaat-lidstaat en Bosnië-Herzegovina krijgt uitzicht op toetredingsgesprekken. Door dwarsliggen van Hongarije viel er geen besluit over nieuwe miljardensteun aan Kiev. Wel werd een akkoord bereikt over extra sancties tegen Moskou, maar dat moet nog worden geformaliseerd. [naar artikel]


9. Live - EU zet licht op groen voor toetredingsgesprekken Oekraïne • Geen besluit over miljardensteun voor Kiev (15/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Von der Leyen en Borrell bezoeken vandaag Zelenski in Kiev: waarom nu? En wat zullen ze bespreken? (08/04/2022 - VRT NWS)

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en EU-topdiplomaat Josep Borrell reizen vandaag naar de Oekraïense hoofdstad Kiev. President Volodimir Zelenski krijgt zo voor de tweede keer sinds het begin van de oorlog buitenlandse politieke leiders over de vloer. Von der Leyen maakte al bekend dat ze de Europese steun gaan betuigen, maar volgens professor Europese politiek Hendrik Vos (UGent) staat er nog iets anders op de planning. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!