Maaseik geeft 0-2-voorsprong uit handen maar wint toch

08/11/2016 - 23:43
"Na de verloren topper tegen Roeselare trok Noliko Maaseik dinsdagavond naar Guibertin. Maaseik kwam al snel op een 0-2-voorsprong in Waals-Brabant, maar in een spannende derde set trok de thuisploeg plots het laken naar zich toe. Ook de vierde set was voor Guibertin, maar in de allesbeslissende vijfde zette Maaseik de scheve situatie alsnog recht."

1. Maaseik geeft 0-2-voorsprong uit handen maar wint toch (08/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Na de verloren topper tegen Roeselare trok Noliko Maaseik dinsdagavond naar Guibertin. Maaseik kwam al snel op een 0-2-voorsprong in Waals-Brabant, maar in een spannende derde set trok de thuisploeg plots het laken naar zich toe. Ook de vierde set was voor Guibertin, maar in de allesbeslissende vijfde zette Maaseik de scheve situatie alsnog recht. [naar artikel]

2. LIVE. Geweldige aansluitingstreffer Trossard geeft Brighton vleugels: City geeft met tien man 0-2-voorsprong uit handen (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 20u • Ref: Stuart Attwell • De Bruyne start op de bank, Trossard niet in basiself Brighton [naar artikel]

3. KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong uit handen, maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft een belangrijk punt geraapt op het veld van AA Gent. Na een wedstrijd met twee gezichten werd het 2-2 in de Ghelamco Arena. Een enthousiast Malinwa overvleugelde de Buffalo’s voor de pauze en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Gent rechtte de rug na de rust en sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand. Door de puntendeling loopt Mechelen een puntje uit op Eupen in de stand. Gent laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen. [naar artikel]

4. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

5. VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. Radja scoort, maar Cagliari geeft voorsprong uit handen in verhitte wedstrijd met drie rode kaarten (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Door de hevige regenval op zondag werd de wedstrijd tussen Lecce en Cagliari verplaatst naar vanmiddag. Nainggolan scoorde in een verhitte... [naar artikel]

7. Nainggolan scoort, maar Cagliari geeft voorsprong uit handen in verhitte wedstrijd met drie rode kaarten (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Door de hevige regenval op zondag werd de wedstrijd tussen Lecce en Cagliari verplaatst naar vanmiddag. Radja Nainggolan scoorde in een verhitte... [naar artikel]

8. Real geeft voorsprong uit handen tegen Inter, maar trekt in het slot toch nog de zege over de streep (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft zich herpakt in de Champions League. Toch qua punten. De Koninklijke klopte thuis Inter met 3-2. Real gaf een 2-0-voorsprong uit handen, maar in het slot zorgde Rodrygo voor het beslissende doelpunt. Eden Hazard stond aan de aftrap en kreeg iets meer dan een uur speeltijd. De Rode Duivel speelde niet hoogstaand, maar liet bij momenten wel knappe acties optekenen. [naar artikel]

9. Xavi geeft Barcelona maar tijdelijk vleugels: 0-3-voorsprong halfweg wordt nog uit handen gegeven tegen Celta de Vigo (06/11/2021 - Het Belang van Limburg)

De kersverse aanstelling van clubicoon Xavi als nieuwe trainer heeft Barcelona zaterdagmiddag geen overwinning opgeleverd. Op de dertiende speeldag van La Liga werd met 3-3 gelijkgespeeld bij Celta Vigo na een 0-3 voorsprong halfweg. [naar artikel]

10. Dries Mertens scoort openingsdoelpunt tegen Empoli, maar Napoli geeft dubbele voorsprong uit handen (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Serie A heeft Dries Mertens opnieuw de weg naar de netten gevonden. In de wedstrijd tegen Empoli kon de Rode Duivel net voor de rust de score openen. Maar de thuisploeg kon de situatie in de tweede helft nog omkeren en houdt zo de drie punten thuis. [naar artikel]