Michaël Smolders beslist derby met hattrick in acht minuten

14/11/2016 - 07:37
"Met een hattrick binnen acht minuten zorgde Michaël Smolders niet alleen voor de derbywinst tegen Koersel (4-2), maar zette ook heel Ham United aan het feest. "

1. De derby, een feest: Genk haalt 0-3 op na hattrick in minder dan zes minuten van Koita (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De derby, een feest! KRC Genk en STVV deelden zondagmiddag de punten na een memorabele pot voetbal (3-3). Eentje waarin bezoeker Koita geschiedenis schreef met een derby in 5 minuten en 53 seconden. En KRC Genk na rust in een kolkende Cegeka Arena een 0-3-achterstand ophaalde. [naar artikel]

2. Een hattrick van Koita in zes minuten tijd en een comeback van jewelste: STVV en Genk verdelen de buit na knotsgekke Limburgse derby (24/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

3. Ancien Jan Smolders (35) wil met Pelt nul kwijtspelen: “Vroeger was ik een luie voetballer” (16/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Speelt Esperanza Pelt in de derby tegen Schoonbeek-Beverst de nul kwijt? Aanvoerder Jan Smolders wil straks opnieuw voorop gaan in de strijd. “Vijf jaar geleden wou ik eigenlijk al stoppen”, lacht de inmiddels 35-jarige Smolders. [naar artikel]

4. Fantastische seizoensstart in China voor Fellaini: ex-Rode Duivel maakt hattrick in amper 8 minuten (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini (32) is de grote held bij zijn Chinees team Shandong Luneng. De voormalig Rode Duivel scoorde een hattrick in amper acht minuten... [naar artikel]

5. Fantastische seizoensstart in China voor Fellaini: ex-Rode Duivel maakt kopbal-hattrick in amper 8 minuten (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini (32) is de grote held bij zijn Chinees team Shandong Luneng. De voormalige Rode Duivel scoorde een hattrick in amper acht minuten... [naar artikel]

6. Perfecte seizoenstart voor Fellaini: ex-Rode Duivel maakt hattrick in amper 8 minuten tegen moederclub van Carrasco (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. Gedroomde seizoenstart voor Fellaini: ex-Rode Duivel maakt hattrick in amper 8 minuten tegen moederclub van Carrasco (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. Fantastische start in China voor Fellaini: ex-Rode Duivel maakt hattrick in amper 8 minuten, Dembélé en co beginnen met valse noot (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Koita maakt pijlsnelle hattrick, Genk realiseert ultieme comeback: “Toch overheerst teleurstelling” (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Een tot de nok gevulde Cegeka Arena kreeg zondagmiddag een memorabele Limburgse derby te zien. Eentje waarin bezoeker Aboubakary Koita voor de rust een hattrick maakte in 5 minuten en 53 seconden. En waarin KRC Genk na de pauze een 0-3-achterstand ophaalde. Na afloop overheerste in beide kampen de teleurstelling. “Een derby speel je alleen maar om te winnen.” [naar artikel]

10. MLS – Zlatan Ibrahimovic beslist LA-derby met hattrick (20/07/2019 - Metro)

Zlatan Ibrahimovic heeft vrijdagnacht in de Major League of Soccer (MLS) nog maar eens van zich doen spreken. De intussen 37-jarige Zweed zette de wedstrijd tegen rivaal LA FC helemaal naar zijn hand en bezorgde zijn LA Galaxy met drie goals een 3-2 zege. Na de openingstreffer van bezoeker Vela (4.), vanop de stip, begon […] Het bericht MLS – Zlatan Ibrahimovic beslist LA-derby met hattrick verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

11. Kathleen Smolders met 'De Ideale Smolders' in De Roxy (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Dat is de vraag die de Truiense comedienne en zangeres Kathleen Smolders zich afvraagt in haar gloednieuwe one-woman-show. Na 'La Smolders' en 'Smolders & de mannen' is het al haar derde show in De Roxy. [naar artikel]

12. Mario Pruna beslist derby tussen Koersel en Beringen met hattrick na rust (15/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Net als vorige week tegen Turnhout slikte Koersel na een prima eerste helft drie doelpunten na rust. Het was Mario Pruna die de stadsgenoot uittelde met een zuivere hattrick. “Het werd tijd dat ik nog eens scoorde”, zei hij. [naar artikel]

13. Eline Niesen rolt Genk op met hattrick: “Naar deze match keken we al heel lang uit” (13/01/2024 - Het Belang van Limburg)

In een attractieve derby opgesmukt met beauty’s van doelpunten nam FC Alken A vlot de maat van Genk Ladies B in de enige Limburgse derby in de 1ste Nationale. Eline Niesen eiste de hoofdrol op met een loepzuivere hattrick. [naar artikel]

14. Braziliaanse derby loopt vollédig uit de hand: acht rode kaarten in tien minuten (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ambiance in de derby tussen Grêmio en Internacional, in het kader van de Zuid-Amerikaanse Champions League. De wedstrijd zelf eindigde op 0-0, maar... [naar artikel]

15. Messi beslist Catalaanse derby in zijn eentje met hattrick (09/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi heeft in de Catalaanse derby zaterdagavond zijn duivels ontbonden. De Argentijnse superster rolde vrijwel in zijn eentje Espanyol op en zorgde voor 3 van de 5 doelpunten: 4-0 was de eindstand. Barcelona blijft zo autoritair aan de leiding in La Liga. [naar artikel]

16. As-Niel beslist derby tegen Opglabbeek in vijf dolle minuten: “Harde beslissingen nemen” (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Het burenduel tussen Opglabbeek (2B) en As-Niel ontpopte zich vóór rust tot een spektakelstuk pur sang. Met een vroeg doelpunt, een waanzinnige ommekeer en een donkerrood karton. De bezoekers legden de derby met drie goals in vijf minuten in een beslissende plooi. [naar artikel]

17. Maakt Andi Zeqiri unieke ‘hattrick’ in derby? “Ik ga niet roepen dat ik elke match scoor” (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee matchen, twee goals voor de nieuwe Genkse spits Andi Zeqiri. De Zwitser kan zondag uitgerekend in de derby tegen STVV voor een unieke hattrick zorgen. [naar artikel]

18. Football Talk. Genk met coronazorgen voor Anderlecht - Antwerp in 4-3-3 klopt Waasland-Beveren, Hattrick Miyoshi (12/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een oefenpartij vanmiddag (45 minuten plus nog eens 2x30 minuten) won Antwerp met 3-1 van Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond het nog 0-0. Invaller Miyoshi scoorde een hattrick, Cijntje lukte de tegentreffer namens de bezoekers. [naar artikel]

19. LIVE. Mbappé heerst in het Parc des Princes met hattrick in acht (!) minuten tijd, Denayer kijkt lijdzaam toe (4-0) (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

20. Twee rode kaarten en resem afgekeurde goals: Chelsea dient Tottenham eerste seizoensnederlaag toe in sensationele derby (07/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham heeft voor het eerst dit seizoen verloren in de Premier League. De Spurs gingen op eigen veld onderuit tegen Chelsea in een Londense derby die bol stond van het spektakel. Het werd 1-4 na een zuivere hattrick van Nicolas Jackson. Tottenham pakte twee keer rood en ref Michael Oliver keurde een resem doelpunten af. [naar artikel]

21. Hij stond in de belangstelling van Genk en Koita toont in Limburgse derby ook waarom: STVV-aanvaller scoort hattrick in zes (!) minuten (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De match tussen Racing Genk en Sint-Truiden lijkt na één helft al helemaal beslist, in het voordeel van de bezoekers uit Sint-Truiden. Allemaal door één man, nota bene iemand die afgelopen maanden nog in de belangstelling stond van, jawel, Racing Genk. [naar artikel]

22. Dolle acht minuten leveren KV Kortrijk zege op in derby tegen Zulte Waregem (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Alweer een opdoffer. En wat voor een. Essevee leidde met 0-2 bij aartsrivaal KV Kortrijk, maar dan stortte Zulte Waregem in elkaar als een kaartenhuisje. In acht minuten zorgden Mboyo met twee goals en Lepoint voor een 3-2-voorsprong. Chevalier zette de kers op de taart en tekende voor de 4-2. [naar artikel]

23. Ex-spits van Genk Ünal maakt voor Twente een hattrick in 15 minuten (21/08/2016 - Sporza)

Enes Ünal, die vorig seizoen nog op huurbasis bij Racing Genk voetbalde, heeft deze middag uitgehaald bij zijn nieuwe club Twente. Tegen Groningen maakte hij een hattrick in 15 minuten. [naar artikel]

24. BEKIJK: Het moment waarop Michael Vanthourenhout EK beslist: "Vandaag was mijn dag" (05/11/2023 - Sporza)

Een flits, even oponthoud en de vogel was gaan vliegen. Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt hebben het EK veldrijden met een actie beslist. De ploeggenoten bij Pauwels Sauzen-Bingoal gaven de tegenstand zo het nakijken. Vanthourenhout had ook de benen om een lange solo van 50 minuten af te maken. "Ik kon vol gaan van start tot finish", reageert de tweevoudige Europese kampioen. [naar artikel]

25. De grote ‘Ibracadabra’-show: Zlatan beslist derby van Los Angeles met hattrick (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zlatan Ibrahimovic heeft in de Major League of Soccer (MLS) nog maar eens van zich doen spreken. De 37-jarige Zweed zette de wedstrijd tegen rivaal... [naar artikel]