Peter Goossens, chef van Hof Van Cleve in Kruishoutem, zal de leiding nemen van het nieuwe restaurant van Hotel La Réserve in Knokke. Het is pas de tweede keer dat de topchef zich waagt aan een uitstapje uit zijn driesterrenzaak. Marc Coucke, mede-eigenaar van het hotel, is in de wolken. “Zo herstellen we de grandeur van weleer en maken we van La Réserve opnieuw een vijfsterrenhotel.” De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]
Letterlijk, een surprise van de chef. Het is de Godfather van de Belgische gastronomie zelf, die voor ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys luxehotel ‘La Réserve’ in Knokke op de culinaire kaart zal zetten. Peter Goossens (57) heeft na enkele rustige jaren - nu ja, wat heet rustig in een driesterrenzaak? - veel goesting in een nieuwe uitdaging. “Marc heeft al verschillende voorstellen gedaan in het verleden, maar deze keer voel ik dat het écht goed zit [naar artikel]
Marc Coucke en Bart Versluys zetten hun voornemen om van het iconische hotel La Réserve in Knokke een toonaangevend luxehotel te maken kracht bij: driesterrenchef Peter Goossens zal het hotelrestaurant leiden vanaf de zomer van 2023. [naar artikel]
Het is Bart Verluys en Marc Coucke menens om van La Réserve in Knokke het meest toonaangevende luxehotel van het land te maken. Nadat ze eerder al driesterrenchef Peter Goossens aan boord haalden, pakt het hotel nu uit met een nieuwe general manager: Yannick Bouts (44), een naam als een klok in het wereldje. “De ambities liggen hier geweldig hoog”, zegt Bouts. Versluys en Coucke leggen uit waarom ze voor hem gekozen hebben. [naar artikel]
Maandag heropent La Reserve in Knokke, het meest iconische hotel van onze kust. Marlène Dietrich, Frank Sinatra en de latere koningin Paola kwamen er graag. Met (straks) vijf sterren én met Peter Goossens in de keuken moet de nieuwe generatie supersterren ook zin krijgen in Knokke-Heist. “Het summum van stijl aan zee”, zeggen Marc Coucke en co over hun nieuwste project. Bekijk hier de eerste beelden. [naar artikel]
In augustus 2021 werd aangekondigd dat hotel La Réserve in handen komt van Bart Versluys en Marc Coucke. Zij spraken hun ambitie uit om van La Réserve “één van de meest bekende toonaangevende luxehotels in België” en “het ultieme visitekaartje van Knokke te maken”. Het hotelrestaurant onder leiding van driesterrenchef Peter Goossens moet daar mee voor zorgen, klinkt het in een mededeling. [naar artikel]
Marc Coucke wordt samen met Bart Versluys de nieuwe eigenaar van La Réserve. Het hotel is één van de bekendste luxeresorts van ons land op één van de meest bekende plaatsen: vlakbij het Casino van Knokke. “We willen er opnieuw het paradepaardje van de kust van maken”, zegt Coucke. [naar artikel]
Marc Coucke wordt samen met Bart Versluys de nieuwe eigenaar van La Réserve. Het hotel is een van de bekendste luxeresorts van ons land op een van de meest bekende plaatsen: vlak bij het Casino van Knokke. “We willen er opnieuw het paradepaardje van de kust van maken”, zegt Coucke. [naar artikel]
Ondernemer Mark Coucke en projectontwikkelaar Bart Versluys hebben sterrenchef Peter Goossens gestrikt voor het restaurant van hun hotel La Réserve in Knokke. Goossens zal volledig verantwoordelijk worden voor het restaurant. Tegelijkertijd blijft hij ook uitbater van driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruisem. [naar artikel]
Maandag heropent La Reserve in Knokke, het meest iconische hotel van onze kust. Marlène Dietrich, Frank Sinatra en de latere koningin Paola kwamen er graag. Met (straks) vijf sterren én met Peter Goossens in de keuken moet de nieuwe generatie supersterren ook zin krijgen in Knokke-Heist. “Het summum van stijl aan zee”, zeggen Marc Coucke en co over hun nieuwste project. Bekijk hier de eerste beelden. [naar artikel]
Eindelijk. Dat is wellicht de gedachte die vandaag door het hoofd gaat van Marc Coucke en Bart Versluys. Na een maandenlange miljoenenrenovatie opent luxehotel La Réserve in Knokke vandaag opnieuw de deuren. Hedendaagse luxe staat er centraal. Maar wat mogen de gasten nu verwachten? En welke verbouwingen staan er nog op de planning? Want ja, ze hebben nog plannen, zo blijkt. [naar artikel]
11:56 Midden volgend jaar opent de driesterrenchef Peter Goossens een nieuw restaurant in het Knokse La Réserve. Het luxehotel is sinds vorige zomer in handen van de ondernemer Marc Coucke en de projectontw... [naar artikel]
Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]
Marc Coucke wordt samen met Bart Versluys de nieuwe eigenaar van La Réserve. Het hotel is één van de bekendste luxeresorts van ons land op één van de meest bekende plaatsen: vlakbij het Casino van Knokke. ‘We willen er opnieuw het paradepaardje van de kust van maken’, zegt Coucke. [naar artikel]
Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]
Al bijna 25 jaar wordt Marc Goossens (63) uit Lint door officiële instanties verwisseld met een andere Marc Goossens. De gevolgen zijn hallucinant. “Ik heb plots een strafblad en moet opdraaien voor schulden die ik niet heb gemaakt.” Het einde van zijn ellende lijkt nog lang niet in zicht, ook al is de dubbelganger intussen overleden. [naar artikel]
Het bekende hotel La Réserve in Knokke-Heist heeft de eerste gasten ontvangen. Na een totaalrenovatie van tien miljoen euro hebben ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys van La Réserve het eerste vijfsterrenhotel van onze kust gemaakt. Voor de keuken van het hotel konden de heren topchef Peter Goossens strikken. [naar artikel]
Anderhalf jaar nadat ondernemers en vrienden Marc Coucke en Bart Versluys het luxueuze hotel La Réserve in Knokke-Heist aankochten, starten grootschalige renovatiewerken in de lobby, de bar, het restaurant en de kelder. De iconische zaak gaat op 9 juli 2023 weer open als vijfsterrenhotel, met de stempel van driesterrenchef Peter Goossens in de keuken. La Réserve zal dan het chicste hotel van de hele Belgische kust zijn. “Er zal hier dag en nacht gewerkt worden”, zegt Bart Versluys, die hier de plannen met La Réserve ontvouwt. [naar artikel]
Al 30 jaar delen Marc Coucke (59) en Nathalie Baeten (50) lief en leed. En toch kende hun relatie in het prille begin enkele hobbels, vertelt de ondernemer in ‘James de musical’. “Het is een paar keer aan en af geweest”, geeft Marc toe. De Gentenaar ging dan ook tot het uiterste om Nathalies hart definitief te veroveren. [naar artikel]
La Rigue, het nieuwe restaurant van topchef Peter Goossens in Knokke-Heist, werd voor de eerste keer beoordeeld door Gault&Millau. En het heeft de inspecteurs duidelijk gesmaakt. Met 14,5/20 krijgen Goossens en co - ondanks eerdere bakken kritiek - meteen een mooie score. Al kaarten ook zij nog werkpuntjes aan. “Maar je herkent de hand van Goossens”, klinkt het. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.