Het weekend staat voor de deur en misschien bestel je ergens een gin-tonic, of maak je hem gewoon zelf. Maar wist je dat we de cocktail eigenlijk verkeerd drinken? Experts verklappen een simpele tip die het drankje nog net dat beetje extra geeft. [naar artikel]
Een gin-tonic is een van de gemakkelijkste cocktails om te maken: nadat je de twee ingrediënten hebt samengevoegd, roer je even en voeg je ijs toe. Toch is er nog een kleine extra stap die het drankje beter zal laten smaken. Volgens David T. Smith, ambassadeur voor het bekende merk Gordon’s Gin, heb je best […] Het bericht Op deze manier komt je gin-tonic meer tot zijn recht verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De klassieke Fever-Tree of Schweppes kennen we allemaal, maar het aanbod aan tonic groeit elke dag. Welke kies je dan best voor je frisse gin-tonic of andere cocktail deze zomer? “Koolzuur in tonic zorgt voor een verfrissend effect”, verklapt spiritsconnaisseur Jurgen Lijcops. “Zonder koolzuur heb je een platte tonic, net zoals je zonder bubbels platte cola hebt.” Waar moet je verder op letten en welke mixt het lekkerst? Lijcops proeft twaalf tonics en velt zijn oordeel. [naar artikel]
Dit weekend heeft mooi weer voor ons in petto en dat vraagt om een heerlijk verfrissende gin-tonic. Echte liefhebbers hebben de fijne kneepjes van het vak intussen wellicht onder de knie: de perfecte glazen, de heerlijkste gin, verse munt en limoenen… Maar er is een ding dat je gin-tonic alsnog helemaal kan verpesten. Niets zo […] Het bericht Dit kleine detail kan je gin-tonic helemaal verpesten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sam Carter, senior ambassador bij het bekende ginmerk Bombay Sapphire, heeft enkele opvallende uitspraken gedaan over hoe een ideale gin-tonic er voor hem uitziet. Zo is onder meer hij van mening dat een schijfje citroen of limoen helemaal niet in je mixdrankje thuishoort. [naar artikel]
Sam Carter, senior ambassador bij het bekende ginmerk Bombay Sapphire, heeft enkele opvallende uitspraken gedaan over hoe een ideale gin-tonic er voor hem uitziet. Zo is onder meer hij van mening dat een schijfje citroen of limoen helemaal niet in je mixdrankje thuishoort. [naar artikel]
"Een schijfje citroen in je gin-tonic? Beter niet, zegt 's lands bekendste toxicoog Jan Tytgat. Voor je het weet heb je een gif-tonic. "Die [naar artikel]
Elk jaar probeert een andere cocktail de gin-tonic van z’n troon te stoten. Dit jaar gaan de porto-tonic en deze vier andere drankjes de strijd aan... [naar artikel]
Gin-tonic is al jarenlang dé favoriete cocktail van velen. Toch halen we vaak niet het volledige potentieel uit de godendrank. “Met een gin-tonic kan je zoveel kanten uit. Deze zomer zijn vooral kruidige en florale gins erg in trek. Instant vakantiegevoel in je glas.” Bartender Noa Ongevalle van The Pharmacy deelt zes tips voor een perfecte gin tonic. [naar artikel]
Een waterpistool gevuld met gin-tonic. Dat is volgens Cain Ransbottyn (39) uit Brasschaat de reden waarom hij vier dagen geleden een e-mail [naar artikel]
Productie: BURP Doe een keer gezellig mondain en drink deze limoncello-tonic. Het is Capri in een glas, je ziet de gestreepte luifeltjes en de dobberende bootjes zo voor je. Gebruik limoncello van goede kwaliteit en tonic en meer heb je niet nodig om van de Billimoncello je nieuwe favoriete cocktail te maken. [naar artikel]
Elk excuus om bij dit mooie weer een verfrissende gin-tonic op tafel te toveren is goed, wat ons betreft. Het merk 67 Gin helpt daar een handje [naar artikel]
Fans van de Thaise keuken, opgelet! Topchef Prayong Khundongling, de ster van het vijfsterrenrestaurant in het Lebua Hotel, heeft zijn recept [naar artikel]
Weet jij een lekkere gin tonic altijd wel te appreciëren, en heb je nog geen grootse plannen vandaag? Dan is een retourtje Mechelen misschien [naar artikel]
Vandaag op Wolrd Gin Day zetten we wereldwijd deze drank in de verf. Gin-tonic even beu? Dat wil niet zeggen dat je die gin moet laten bestoffen [naar artikel]
De gin-tonic-hype is over haar piek heen. Maar verdwijnen van de aperitiefkaart? Dat zal het drankje niet snel meer doen. Speciaal voor... [naar artikel]
Vandaag is het World Gin Day. En daar drinken we op. Cocktailexpert, Sam Carter, helpt ons bij het maken van de perfecte gin-tonic en geeft vier tips. En daar komt verrassend genoeg geen schijfje limoen of citroen aan te pas. 1. Kies het juiste glas De vorm van het glas is superbelangrijk, aldus Sam Carter, ambassadeur […] Het bericht Zo maak je de perfecte gin-tonic op World Gin Day verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Nog deze maand kunt u langs de snelweg proeven van gerechten bedacht door een topchef. In Wetteren moet het nieuwe wegrestaurant Pauzo komaf maken met goedkope maaltijden. Motor van de verandering is chef-kok Lieven Lootens. [naar artikel]
Porto-tonic is back. Deze eenvoudige maar heerlijke cocktail is de laatste tijd overdonderd door allerlei trendy drankjes zoals gin-tonics, negroni’s en aperol spritzen. Het geheim voor een eerste klas Billie Boop is een goede porto en de betere tonic. Bij een cocktail met weinig ingrediënten gebruik je maar beter het beste. [naar artikel]
Met de zomer in zicht kijken we steeds meer uit naar zonnige terrasjes en verfrissende cocktails. Cocktailexpert, Sam Carter, helpt ons bij het maken van de perfecte gin-tonic en geeft vier tips. En daar komt verrassend genoeg geen schijfje limoen of citroen aan te pas. 1. Kies het juiste glas De vorm van het glas […] Het bericht Cocktailexpert geeft 4 tips voor perfecte gin-tonic verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het stralende weer is in aantocht, maar dat betekent niet alleen ijsjes en bbq’en maar ook de start van het hooikoortsseizoen. Volgens recent onderzoek zou een glas gin-tonic je symptomen al drastisch verminderen. Rode ogen, niezen en veel jeuk. Het zijn maar enkele van de vele symptomen waaraan mensen die hooikoorts hebben, aan lijden. Volgens […] Het bericht Ook al aan het niezen? Gin-tonic helpt je in de strijd tegen hooikoorts verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Gin-tonic is geen hype meer. Zo, het hoge woord is eruit. Onze excuses aan al wie zich zo meteen stokoud voelt, maar het drankje werd al in 2014 [naar artikel]
Pijn in de onderrug is de grootste oorzaak van invaliditeit in de wereld, met ruim 540 miljoen mensen die eraan lijden. Uit een nieuwe studie blijkt nu dat de pijn helemaal verkeerd behandeld wordt. Meer zelfs: de operaties, injecties en opioïden maken het vaak erger, staat te lezen in het vakblad The Lancet. [naar artikel]
Dr. Oetker heeft sinds kort ook verse pizza in de versafdeling van de supermarkt liggen, al is de concurrentie daar groot. Topchef Peppe Giacomazza... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.