In Amerika vieren ze vandaag National Hot Dog Day, een gewoonte die ook steeds meer overwaait naar onze contreien. En waarom ook niet? Elk excuus... [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’, passeert in elk gezin weleens tijdens de week. Wat dacht je van een broodje ‘pulled rabbit’ of een tempura met konijn? Van 25 januari tot 1 februari loopt de ‘Week van het konijn’ en voor die gelegenheid zet VLAM het Belgisch konijnenvlees extra in de kijker. Met deze drie recepten tover je eens iets anders op tafel dan de klassieker met pruimen. [naar artikel]
Kan jij vandaag wel wat afkoeling gebruiken? Zoek niet verder! Deze drie recepten uit 'The Party Edition' van Rens Kroes zijn niet alleen [naar artikel]
Tofu is droog, zonder eieren kan je geen lekkere chocomousse maken en veganistische gerechten hebben geen ‘punch’. Culinair journaliste Louise De Brabandere countert al die clichés over veganistisch koken. Ze experimenteert voor De Morgen Magazine met nieuwe technieken en alternatieve ingrediënten. Het resultaat van die zoektocht, en veganistische recepten zonder room, kaas of eieren, die vind je hier. [naar artikel]
Mals, sappig en mooi rosé. Zo hoort een perfect gebraden rosbief te zijn. Altijd een topper, ook door de week. Van deze drie variaties word je... [naar artikel]
Het keukentalent van actrice Laurence Roothooft vond het creatieve brein van Martena Duss in ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’. Het hoofdingrediënt? Toffe recepten voor al wie moet koken in de hectiek van het dagelijkse leven. “Het is geen kookboek voor dummies”, zegt Martena. “De liefde voor eten zit er duidelijk in.” Laurence: “Iedereen die een beetje graag kookt, kan ermee weg.” Wij geven alvast een voorproefje. [naar artikel]
Heerlijk chaotisch koken is wat er volgens Laurence Roothooft en Martena Duss gebeurt als het je ontbreekt aan inspiratie – of net wanneer je ervan overloopt. Het resultaat van hun recepten is in ieder geval altijd hetzelfde: lekker, en vaak ook gezellig. [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Heerlijk simpel’ van Foodbag te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Heerlijk simpel’ van Foodbag + win 3 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wie al eens naar een exotische bestemming op reis is geweest, zal het beamen: in het begin smaakt de lokale keuken overheerlijk, maar na een tijdje begin je toch weer te verlangen naar die Belgische kost. Afwisseling kan dat voorkomen! Onze HLN-chefs schotelen je deze week dus een erg uiteenlopend weekmenu voor, waar iedereen wel iéts in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.