De vraag ‘wat eten we vandaag’, passeert in elk gezin weleens tijdens de week. Wat dacht je van een broodje ‘pulled rabbit’ of een tempura met konijn? Van 25 januari tot 1 februari loopt de ‘Week van het konijn’ en voor die gelegenheid zet VLAM het Belgisch konijnenvlees extra in de kijker. Met deze drie recepten tover je eens iets anders op tafel dan de klassieker met pruimen. [naar artikel]
Pulled porck was vorige zomer al een heuse hit op festivals. Geserveerd met frietjes en geroosterde groentjes. Maar wat dacht je van pulled duck? Eend is net iets feestelijker en kan je ook serveren tijdens de kerstdagen! [naar artikel]
Pulled pork is overal momenteel, maar wist je dat je niet enkel varkensvlees op die smakelijke manier kan bereiden? Als het wat decadenter mag,... [naar artikel]
Door juist te eten, win je vijftien gezonde levensjaren. Geen oneliner van een dieetgoeroe met een hocuspocus-dieet, maar de woorden van Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA. Hij vraagt om meer groenten en fruit te eten en voldoende water te drinken. Zo kun je kanker vermijden, schrijft hij in zijn boek Lekker Lang Leven. [naar artikel]
In Amerika vieren ze vandaag National Hot Dog Day, een gewoonte die ook steeds meer overwaait naar onze contreien. En waarom ook niet? Elk excuus... [naar artikel]
Een groot feest of bescheiden onderonsje op de planning? Met dit bijzondere aperitiefhapje scoor je ge-ga-ran-deerd. Pulled pork op zich is al... [naar artikel]
De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende... [naar artikel]
Inhoud 300 g (3 worstjes). [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.