Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Jeroen Meus is voortaan ereburger van Leuven

07/03/2020 - 21:36
"TV-kok Jeroen Meus heeft zaterdag de oorkonde met de eretitel van ereburger van Leuven ontvangen van Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A). Hij krijgt de titel omwille van zijn ‘verbindende waarden’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus voortaan ereburger van Leuven (25/02/2020 - VRT NWS)

De Leuvense gemeenteraad heeft maandagavond unaniem beslist om het ereburgerschap toe te kennen aan tv-presentator en kok Jeroen Meus. Deze titel zal Meus formeel uitgereikt worden op 7 maart in de marge van de opening van de tentoonstelling 'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de volledig gerestaureerde Sint-Pieterskerk. [naar artikel]


2. Jeroen Meus is voortaan ereburger van Leuven (07/03/2020 - De Standaard)

TV-kok Jeroen Meus heeft zaterdag de oorkonde met de eretitel van ereburger van Leuven ontvangen van Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A). Hij krijgt de titel omwille van zijn ‘verbindende waarden’. [naar artikel]


3. Jeroen Meus is voortaan ereburger van Leuven: “Maatschappij heeft nood aan figuren als hem” (07/03/2020 - Het Belang van Limburg)

TV-kok Jeroen Meus heeft zaterdag de oorkonde met de eretitel van ereburger van Leuven ontvangen van Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A). Hij krijgt de titel omwille van zijn ‘verbindende waarden’. [naar artikel]


4. Jeroen Meus wordt ereburger van Leuven (18/02/2020 - Het Belang van Limburg)

De stad Leuven benoemt tv-presentator en kok Jeroen Meus tot ereburger. “Jeroen is iemand die mensen samenbrengt en de waarden van Leuven op een authentieke manier uitdraagt. Dat maakt hem een van de beste ambassadeurs van de stad”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). [naar artikel]


5. Jeroen Meus officieel gehuldigd als ereburger van Leuven (08/03/2020 - VRT NWS)

De Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani heeft zaterdagavond in het stadhuis de oorkonde met de titel van ereburger uitgereikt aan Jeroen Meus. De presentator en kok krijgt de titel omdat hij Leuven positief in de kijker zet. [naar artikel]


6. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


7. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Ik wil tegen de kijker zeggen: kom, efkes 50 minuten escapisme” (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


8. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Opgelegde dennenappels uit Georgië, dat smaakt verrassend goed” (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


9. Jeroen Meus zoekt inspiratie bij 6 buitenlandse tv-chefs in 'De mosterd van Meus' (04/03/2024 - VRT NWS)

Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]


10. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!