Frank 'Paella' Vermeulen uit Temse maakte zijn eerste paella in 1964. Op 29 september van dit jaar, bijna 60 jaar later, maakt hij zijn laatste paella klaar. “Ik word er bijna 80, ik moet beginnen met genieten”, zegt Vermeulen. Zijn geheim is een mix van paellakruiden uit Mallorca. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Je vakantie naar Spanje een jaartje uitgesteld, maar je wil toch genieten van een degelijk bord paella? Dan is bistro Padam in Bilzen een goed alternatief. Chef Wester Hensen gaf een lichte twist aan het Iberische gerecht. [naar artikel]
Woensdagnamiddag overhandigde een delegatie van Kiwanis en het LOC een cheque met het mooie bedrag van 11.500 euro aan de organisatie van de Special Olympics Belgium. [naar artikel]
De vader van Julen, het tweejarige Spaanse peutertje dat overleed door een val in een diepe put, vervloekt zichzelf en de noodlottige zondag waarop... [naar artikel]
“Eeuwig dankbaar” zijn José Roselló en Vicky Garcia (allebei 29) voor alle hulp en steunbetuigingen die ze de voorbije dagen en weken gekregen hebben. De ouders van de overleden Julen, die na 13 dagen dood werd aangetroffen in een 70 meter diepe put, proberen verder te gaan met hun leven. Maar het is verdomd moeilijk. “Ik eet nooit meer een bord paella”, zegt José bij de Spaanse krant Sur. [naar artikel]
Proef nu al de vakantie op je bord met de gerechten van onze huischef Jeroen Meus. Pizza met gekonfijte look, de perfecte paella, en churros met een twist. [naar artikel]
Zij was kleuterjuf, hij had samen met zijn ouders de winkel Multiland in Kermt. Maar ze werden verliefd. Zes jaar geleden op elkaar, een jaar geleden op de B&B Casa Orbeta: Evi Cuypers (41) en Sammy Heeren (51) uit Hasselt startten een nieuw leven in het Spaanse Orba. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.