Je vakantie naar Spanje een jaartje uitgesteld, maar je wil toch genieten van een degelijk bord paella? Dan is bistro Padam in Bilzen een goed alternatief. Chef Wester Hensen gaf een lichte twist aan het Iberische gerecht. [naar artikel]
Frank 'Paella' Vermeulen uit Temse maakte zijn eerste paella in 1964. Op 29 september van dit jaar, bijna 60 jaar later, maakt hij zijn laatste paella klaar. “Ik word er bijna 80, ik moet beginnen met genieten”, zegt Vermeulen. Zijn geheim is een mix van paellakruiden uit Mallorca. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
De vader van Julen, het tweejarige Spaanse peutertje dat overleed door een val in een diepe put, vervloekt zichzelf en de noodlottige zondag waarop... [naar artikel]
“Eeuwig dankbaar” zijn José Roselló en Vicky Garcia (allebei 29) voor alle hulp en steunbetuigingen die ze de voorbije dagen en weken gekregen hebben. De ouders van de overleden Julen, die na 13 dagen dood werd aangetroffen in een 70 meter diepe put, proberen verder te gaan met hun leven. Maar het is verdomd moeilijk. “Ik eet nooit meer een bord paella”, zegt José bij de Spaanse krant Sur. [naar artikel]
Proef nu al de vakantie op je bord met de gerechten van onze huischef Jeroen Meus. Pizza met gekonfijte look, de perfecte paella, en churros met een twist. [naar artikel]
Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Deze speciale combinatie, die in Midden-Limburg al lang populair is, kan je nu krijgen bij bistronomie ‘Odiel’ aan de Velodroom in Heusden-Zolder. “Spiva wordt veel besteld bij ons en de klanten zijn zeer positief.” [naar artikel]
Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Het bestaat! In bistro Odiel in Heusden-Zolder staat het nu op de kaart en wij gingen het uitproberen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.