Gisteren kreeg chef-kok Jamie Oliver kritiek over zich heen omdat hij in een klassieke Spaanse paëlla stukjes chorizo verwerkte. Heiligschennis, [naar artikel]
Frank 'Paella' Vermeulen uit Temse maakte zijn eerste paella in 1964. Op 29 september van dit jaar, bijna 60 jaar later, maakt hij zijn laatste paella klaar. “Ik word er bijna 80, ik moet beginnen met genieten”, zegt Vermeulen. Zijn geheim is een mix van paellakruiden uit Mallorca. [naar artikel]
Dit Spaanse vispannetje met kabeljauw en chorizo is het hele jaar door lekker. De zachte smaak van de kabeljauw gaat trouwens perfect samen met patatas bravas, gefrituurde aardappelblokjes in tomatensaus. [naar artikel]
Je vakantie naar Spanje een jaartje uitgesteld, maar je wil toch genieten van een degelijk bord paella? Dan is bistro Padam in Bilzen een goed alternatief. Chef Wester Hensen gaf een lichte twist aan het Iberische gerecht. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Zij was kleuterjuf, hij had samen met zijn ouders de winkel Multiland in Kermt. Maar ze werden verliefd. Zes jaar geleden op elkaar, een jaar geleden op de B&B Casa Orbeta: Evi Cuypers (41) en Sammy Heeren (51) uit Hasselt startten een nieuw leven in het Spaanse Orba. [naar artikel]
De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft zich de woede van zowat heel Spanje op de hals gehaald met zijn eigen versie van paella. Die bevat chorizo en dat jaagt de Spanjaarden collectief de kast op. [naar artikel]
Delhaize roept de producten Salchichon Iberico 125G en Chorizo Iberico 125G terug omwille van het risico op salmonellabesmetting. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.