LIVE. GOAL! Club slikt gelijkmaker nadat Mata op grond ligt en is woedend, Vanaken scoorde op penalty

12/09/2020 - 21:23
"• Jan Breydel (20u45)"

1. LIVE. Club slikt tegengoal nadat Mata op grond ligt, Vanaken had penalty omgezet na fout op Dennis (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Krmencik met zijn eerste, W.-Beveren even op gelijke hoogte na controversiële goal (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16' Vanaken zet penalty om na fout op Dennis (1-0) • 30': Heymans scoort na vermeende fout op Mata (1-1) • 39': Vanaken kopt corner van Vormer... [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Vanaken met zijn tweede goal nadat Club erg controversiële gelijkmaker via Heymans slikte (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Okereke aan het feest na dubbel Vanaken, W.-Beveren even op gelijke hoogte na controversiële goal (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16' Vanaken zet penalty om na fout op Dennis (1-0) • 30': Heymans scoort na vermeende fout op Mata (1-1) • 39' Vanaken kopt corner van Vormer... [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Vanaken met zijn tweede nadat Club erg controversiële gelijkmaker via Heymans slikte (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. IN BEELD. Bloedende Hans Vanaken woest op scheidsrechter na late gelijkmaker Besiktas: “Dit komt er niet zomaar, hè” (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Een stevige opdoffer was het voor Club Brugge, die late gelijkmaker (1-1) van Besiktas donderdagavond. Kapitein Hans Vanaken was woest en vond dat de goal moest afgekeurd worden. Hij kreeg even voor de goal een arm van de tegenstander in het gezicht. [naar artikel]

7. "Dit was gewoon penalty": Club baalt om niet-gefloten penalty op Vanaken, die reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

2-0 had evengoed 3-0 kunnen zijn. In minuut 71 schreeuwde Club Brugge om een strafschop nadat Union-speler Charles Vanhoutte zich liet verrassen door Hans Vanaken. "Volgens mij was het gewoon penalty", aldus de middenvelder, die ook nog beredeneerd reageerde op enkele opvallende uitspraken van ex-ref Boucaut. [naar artikel]

8. Verdiende blauw-zwart een penalty nadat Vanaken bijna werd uitgekleed? (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Werd Club Brugge hier een penalty ontnomen? Op een goed aangesneden corner van Vormer kopte Vanaken naast. Uit de herhaling blijkt echter dat er... [naar artikel]

9. LIVE. Club weer op voorsprong! Invaller Vanaken zet penalty om nadat Mbokani opener De Ketelaere uitwiste (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

10. Club Brugge dankzij goal Vanaken dicht bij Champions League (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Club had al zijn energie, maturiteit en – bovenal – een konijnenpoot nodig, maar het keerde dinsdagnacht met een uitstekende 0-1-uitgangpositie terug naar België. Met ijswater in de aders zette Hans Vanaken een gouden penalty om in Linz. De eerste VAR-revisie in de Europese geschiedenis van een Belgische club had maximaal resultaat. [naar artikel]

11. Nog een contractverlenging bij Club: Clinton Mata verlengt met 2 jaar (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft, in navolging van Mignolet, Vanaken en Mechele, nu ook het contract van Clinton Mata opengebroken. De 29-jarige verdediger tekende voor 2 jaar bij, waardoor hij nu tot 2026 vastligt bij de landskampioen. Club maakte het nieuws over de verlenging van Mata met een ludiek filmpje bekend op sociale media. Mata speelt al sinds 2018 voor Club Brugge, zijn teller staat intussen op 176 wedstrijden, drie landstitels en vijf Champions League-campagnes. [naar artikel]

12. Vanaken: “Ik zou penalty nooit gefloten hebben” - Derijck: “Alleen de ref vond dit strafschop” (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hans Vanaken had niet de minste moeite om toe te geven dat Club Bruggen een wel erg goedkope penalty kreeg in Kortrijk. Vergoote bestrafte een vederlichte duw van Derijck tegen de schouder van Sobol in het Guldensporenstadion. Vanaken zette om en boog zo de scheve situatie voor Club na de opener van Gano helemaal om. [naar artikel]

13. "Dit was gewoon penalty": Club Brugge baalt om niet-gefloten strafschop op Vanaken (07/02/2024 - Sporza)

2-0 had evengoed 3-0 kunnen zijn. In minuut 71 schreeuwde Club Brugge om een strafschop nadat Union-speler Charles Vanhoutte zich liet verrassen door Hans Vanaken. "Volgens mij was het gewoon penalty", aldus die laatste. [naar artikel]

14. "Dit was gewoon penalty": Vanaken baalt om niet-gefloten penalty en reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

15. Club Brugge opnieuw benadeeld na gelijkmaker Cercle? “Ik snap niet dat videoref nu niét ingrijpt” (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge had opnieuw reden tot klagen. Nadat het vorige week een late penalty onthouden werd tegen Gent, scoorde Cercle nu de 2-2 nadat Cardona... [naar artikel]

16. Mata en Vanaken raken fit voor bekerkraker tegen Antwerp: “Het kon erger geweest zijn” (09/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Uitstekend nieuws voor Club Brugge: Clinton Mata en Hans Vanaken raken fit voor de bekermatch tegen Antwerp. Clement meldde dinsdag dat hun blessures een pak minder erg zijn dan eerst gevreesd. “Mata mag zich Jezus noemen: die is op twee dagen verrezen”, klonk het. [naar artikel]

17. LIVE. Wat een goal van Vanaken! Gouden Schoen neemt bal in één tijd op de slof (19/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u) • Ref: Lawrence Visser • Anderlecht moet het zonder Roofe doen, Colassin (18) is zijn vervanger • Bij Club geen Mata, Diatta... [naar artikel]

18. Club Brugge sleept in extremis punt uit de brand, maar Mata en Diatta krijgen rood in bizar slot (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge blijft op koers voor Europees voetbal na Nieuwjaar na de thriller van het jaar in Ali Sami Yen. Club moest bijna een hele wedstrijd achtervolgen op Galatasaray maar Krépin Diatta scoorde de verlossende 1-1 in de blessuretijd. Bij het vieren van de goal kregen zowel Diatta als Clinton Mata een tweede gele kaart waardoor het duo de galawedstrijd van 11 december tegen Real Madrid mist. [naar artikel]

19. KIJK LIVE. Vanaken schiet Club op voorsprong na schitterende assist Mata! (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. Penalty of niet? PSV-coach woedend op scheidsrechters na beslissende penalty in minuut 95: “Hij weet niet wat hands is” (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)

PSV beleefde zondag een frustrerende avond. De Eindhovenaars stonden met 0-2 voor op het veld van Feyenoord en leken een uitstekende zaak te doen in de titelstrijd, tot Cyriel Dessers in minuut 86 en minuut 96 tegen scoorde: 2-2. De laatste goal kwam er na een uiterst discutabele strafschop. [naar artikel]

21. "Dit was gewoon penalty": Vanaken baalt om niet-gefloten strafschop (08/02/2024 - Sporza)

22. KIJK LIVE (20u45). Vanaken én Mata fit bij Club, ook Denswil begint aan bekerclash tegen Antwerp (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)