Warenhuisketen Colruyt roept bereid stoofvlees van de Colruyt-beenhouwerij terug. Bij interne controles is in het stoofvlees de aanwezigheid van mosterd vastgesteld terwijl dit niet op het etiket wordt vermeld. Consumenten die allergisch of intolerant zijn voor mosterd, eten dit product niet en brengen het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
Dit Stoofvlees Op Grootmoeders Wijze Met Honingbier En Appelstroop Is Een Zoete Variatie Op Een Vlaamse Klassieker. Hoe het stoofvlees smaakt? Als een warm dekentje op een koude dag: heerlijk! [naar artikel]
Wie zaterdagavond langs het terras van de Frieterij in Berchem passeerde, wreef mogelijk eens in zijn ogen. Niemand minder dan wereldberoemde rockster Nick Cave zat er doodleuk frietjes met stoofvlees te eten. [naar artikel]
Alleen al het idee dat er goed stoofvlees op tafel komt, doet me hunkeren naar het avondeten. Stoofvlees kan je van allerhande stukken vlees en van verschillende dieren maken. Je moet helemaal geen keukenprins zijn om het zelf te bereiden. Je gaat naar een goede slager en verder heb je echt niet zoveel nodig. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen. Hij deelt een 10/10 en een 0/10 uit. “Met dit stoofvlees kan je behangpapier aan de muur lijmen.” [naar artikel]
Waar in Antwerpen eet jij het allerlekkerste stoofvlees met frietjes? Waar is het vlees zo zacht als boter en zijn de frietjes nog vers gesneden? Nomineer je favoriete restaurant voor stoofvlees-friet in Antwerpen en omgeving en maak kans op een van de 300 etentjes. [naar artikel]
Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
Fan van stoofvlees? Grote kans dat het stoofpotje bij jou uren op het vuur staat te pruttelen … Maar wist je dat je deze Belgische klassieker ook... [naar artikel]
Het jaarlijkse eetfestijn met frieten en stoofvlees van chiro Tsjoef uit Heule was sowieso al vervangen door een versie waarbij de leden en ouders hun eten konden afhalen. Maar zelfs dat kon niet doorgaan door de strengere coronamaatregelen. Uiteindelijk is beslist om een deel van het eten weg te schenken aan een woonzorgcentrum uit de buurt. [naar artikel]
Het beste Belgische gerecht? Die titel gaat met gemak naar een heerlijke versgemaakte portie stoofvlees. De stoofvleessaus maak je uiteraard met [naar artikel]
Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
Een Vlaamse klassieker voor tijdens dé Vlaamse klassieker. In een ludieke actie voor de Ronde van Vlaanderen pakte Flanders Classics uit met een gelletje voor wielrenners dat naar stoofvlees met frieten smaakt. José De Cauwer en co. deden een "taste test" in Vive le Vélo. Dat de reacties unaniem waren, ziet u in onderstaande video. [naar artikel]
Wist je al dat donkere chocolade een essentieel ingrediënt is voor een fantastische potje stoofvlees? Het maakt de saus extra smeuïg, geeft ze een... [naar artikel]
Volgend weekend is het weer zover: dan vindt festival Tomorrowland plaats in Boom. En de beste frieten met stoofvlees op de wei, die komen van Swa... [naar artikel]
Niets zo lekker om je aan te verwarmen als een macaroni met kaas, stoofvlees of een dampend bord hutsepot. Helaas bevat winterkost dikwijls een... [naar artikel]
Het is dé trots van de Belgische keuken. Dus als je het aandurft om zelf stoofvlees te maken, dan kan dat maar beter perfect zijn. Hoeveel bier... [naar artikel]
Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Gooi wat stoofvlees, pompoen, wortel en ander lekkers een pot in, laat een uur sudderen, et voilà:... [naar artikel]
Bœuf bourguignon is de Franse versie van ons Belgisch stoofvlees. Vervang bruin bier door rode wijn, voeg spekblokjes toe, laat lekker lang... [naar artikel]
Als laatste in de rij herdenken de Canadezen deze week hun aandeel in de Slag bij Passendale, ook bekend als de Derde Slag bij Ieper, die duurde van 31 juli 1917 tot precies een eeuw geleden, 10 november 1917. Vanmorgen deden ze dat officieel op Tyne Cot Cemetery in Zonnebeke, waar veel Canadezen begraven liggen. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij stoofvlees met kroketten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.