Het is dé trots van de Belgische keuken. Dus als je het aandurft om zelf stoofvlees te maken, dan kan dat maar beter perfect zijn. Hoeveel bier... [naar artikel]
Dit Stoofvlees Op Grootmoeders Wijze Met Honingbier En Appelstroop Is Een Zoete Variatie Op Een Vlaamse Klassieker. Hoe het stoofvlees smaakt? Als een warm dekentje op een koude dag: heerlijk! [naar artikel]
Alleen al het idee dat er goed stoofvlees op tafel komt, doet me hunkeren naar het avondeten. Stoofvlees kan je van allerhande stukken vlees en van verschillende dieren maken. Je moet helemaal geen keukenprins zijn om het zelf te bereiden. Je gaat naar een goede slager en verder heb je echt niet zoveel nodig. [naar artikel]
Waar in Antwerpen eet jij het allerlekkerste stoofvlees met frietjes? Waar is het vlees zo zacht als boter en zijn de frietjes nog vers gesneden? Nomineer je favoriete restaurant voor stoofvlees-friet in Antwerpen en omgeving en maak kans op een van de 300 etentjes. [naar artikel]
Iedereen heeft wel een favoriet Belgisch gerecht. Waar de ene smakelijk luidop droomt van de kaasdraden bij witloof met kaas en hesp, is de andere gek op vogelnestjes of stoofvlees. Om van een verse vol-au-vent of steak tartaar nog maar te zwijgen. Foodblogger Elise Van de Poele bedacht voor vijf klassiekers een versie met een twist om duimen en vingers bij af te likken. Ideaal om vandaag op het menu te zetten voor de nationale feestdag van België. [naar artikel]
Iedereen heeft wel een favoriete Belgische klassieker. Waar de ene smakelijk luidop droomt van de kaasdraden bij witloof met kaas en hesp, is de ander gek op vogelnestjes of stoofvlees. Om van een verse vol-au-vent of steak tartaar nog maar te zwijgen. Foodblogger Elise Vandepoele bedacht voor 5 Vlaamse klassiekers een versie met een duurzame twist om duimen en vingers bij af te likken. “Een vol-au-vent is eigenlijk al best duurzaam, aangezien je de volledige kip gebruikt in je recept.” [naar artikel]
Iedereen heeft wel een favoriete Belgische klassieker. Waar de ene smakelijk luidop droomt van de kaasdraden bij witloof met kaas en hesp, is de andere gek op vogelnestjes of stoofvlees. Om van een verse vol-au-vent of steak tartaar nog maar te zwijgen. Foodblogger Elise Vandepoele bedacht voor vijf Vlaamse klassiekers een versie met een duurzame twist om duimen en vingers bij af te likken. “Een vol-au-vent is eigenlijk al best duurzaam, aangezien je de volledige kip gebruikt in je recept.” [naar artikel]
BrusselIn december sloot Sergio Herman zich één week lang op met buitenlandse aardappelexperts om niets anders te doen dan frieten te bakken. “De techniek staat voor mij nog niet op punt”, zegt de Zeeuwse topchef die binnenkort ook in Brussel en Gent neerstrijkt met zijn frieten. “Klanten zeggen me dat ze lekker zijn, maar ikzelf ben nog niet tevreden. Ze moeten nog krokanter, smeuïger, constanter. Maar ik ben er bijna.” Het bakje hieronder, de topper van zijn zaak, was ook één lange zoektocht. “Frietje met stoofvlees klinkt eenvoudig, maar het is het niet. Het is zoeken, proeven, proberen. Anderhalf jaar lang. Eén graad maakt echt verschil.” Om maar te zeggen dat ook een simpele friet voor Sergio ‘f*cking perfect’ moet zijn. [naar artikel]
Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
Wist je al dat donkere chocolade een essentieel ingrediënt is voor een fantastische potje stoofvlees? Het maakt de saus extra smeuïg, geeft ze een... [naar artikel]
Volgend weekend is het weer zover: dan vindt festival Tomorrowland plaats in Boom. En de beste frieten met stoofvlees op de wei, die komen van Swa... [naar artikel]
Het beste Belgische gerecht? Die titel gaat met gemak naar een heerlijke versgemaakte portie stoofvlees. De stoofvleessaus maak je uiteraard met [naar artikel]
Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
Warenhuisketen Colruyt roept bereid stoofvlees van de Colruyt-beenhouwerij terug. Bij interne controles is in het stoofvlees de aanwezigheid van mosterd vastgesteld terwijl dit niet op het etiket wordt vermeld. Consumenten die allergisch of intolerant zijn voor mosterd, eten dit product niet en brengen het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. [naar artikel]
Niets zo lekker om je aan te verwarmen als een macaroni met kaas, stoofvlees of een dampend bord hutsepot. Helaas bevat winterkost dikwijls een... [naar artikel]
In ‘Familie’ stond de voorbije weken het lekkerste stoofvlees van de wereld centraal: dat van de Bomma. Of beter: het geheime ingrediënt dat Anna gebruikt om haar gerecht te pimpen en zijn unieke smaak te geven. Louise kreeg het recept ingefluisterd, maar kreeg de onthulling niet te horen. Dat leidde op sociale media tot nogal wat gemor en wrevel. Onnodig, want het geheim werd op een andere manier verklapt. [naar artikel]
Bœuf bourguignon is de Franse versie van ons Belgisch stoofvlees. Vervang bruin bier door rode wijn, voeg spekblokjes toe, laat lekker lang... [naar artikel]
Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Gooi wat stoofvlees, pompoen, wortel en ander lekkers een pot in, laat een uur sudderen, et voilà:... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij stoofvlees met kroketten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.