Jeroen Meus heeft 9.075 euro overgeschreven op een rekening van oplichters. Bedoeling was echter om de factuur van een Leuvense [naar artikel]
Jeroen Meus betaalde 9.075 euro aan oplichters, terwijl hij eigenlijk dacht dat hij zijn interieurarchitect ging betalen. De tv-kok wist niet dat oplichters de factuur onderschept hadden en het rekeningnummer hadden veranderd. In het totaal zouden er nog meer slachtoffers gevallen, die voor meer dan 30.000 euro aan de oplichters overschreven. [naar artikel]
Twee mannen en een vrouw riskeren 18 maanden cel voor gesjoemel met facturen. [naar artikel]
In het voorjaar van 2013 verstuurde een studiebureau uit Bertem Meus en twee andere klanten een factuur voor geleverde diensten. Bleek dat de brieven onderschept waren en het bankrekeningnummer vervalst was. Meus betaalde het gevraagde bedrag op het valse rekeningnummer op naam van Elise D.(42) uit Watermaal-Bosvoorde. Zij had haar rekeningnummer via Roi K.(37) uit Oudenaarde ter beschikking gesteld van Mayimona M., een notoire oplichter uit Asse die al voor soortgelijke feiten veroordeeld werd tot 37 maanden cel. Voor deze feiten kreeg M. 18 maanden cel, Roi K. 15 maanden. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.