Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Stopt Domino’s echt met ananas op pizza te leggen?

26/03/2021 - 08:00
" De discussie over het al dan niet leggen van ananas op je pizza laait regelmatig op. Pizzaketen Domino’s wil nu voor eens en altijd de discussie beslechten door vanaf aanstaande maandag geen pizza met ananas meer te verkopen. “Via onze social mediakanalen kregen we steeds vaker vragen over onze pizza’s met ananas. Smaken en wensen […] Het bericht Stopt Domino’s echt met ananas op pizza te leggen? verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Matthias (40) wint Belgisch kampioenschap pizza bakken door er ananas op te leggen: “Álles kan lekker zijn op een pizza” (19/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Matthias Devos (40) van pizzeria Brutal in Sint-Denijs-Westrem heeft lef. Aan het Belgisch kampioenschap pizza bakken nam hij deel met als een van de ingrediënten ... het verguisde ananas. Zijn gok werd beloond, want zijn creatie won in de categorie plaatpizza’s. [naar artikel]


2. Stopt Domino’s echt met ananas op pizza te leggen? (26/03/2021 - Metro)

De discussie over het al dan niet leggen van ananas op je pizza laait regelmatig op. Pizzaketen Domino’s wil nu voor eens en altijd de discussie beslechten door vanaf aanstaande maandag geen pizza met ananas meer te verkopen. “Via onze social mediakanalen kregen we steeds vaker vragen over onze pizza’s met ananas. Smaken en wensen […] Het bericht Stopt Domino’s echt met ananas op pizza te leggen? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Uitvinder pizza Hawai (de pizza met ananas) is overleden (10/06/2017 - De Redactie)

De Griek Sam Panopoulos was in de jaren 60 jong en experimenteerde erop los in de keuken. Voor de "fun" legde hij ananas op tomatensaus. [naar artikel]


4. Topchef proeft 10 verse pizza’s uit de supermarkt en leert ze je zelf te maken: “Ananas hoort absoluut niet op een pizza” (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dr. Oetker heeft sinds kort ook verse pizza in de versafdeling van de supermarkt liggen, al is de concurrentie daar groot. Topchef Peppe Giacomazza... [naar artikel]


5. “Nee, ananas hoort écht niet thuis op een pizza”: 5 pizza-chefs over hoe je zelf het perfecte exemplaar maakt thuis (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]


6. “Ananas kan wél lekker zijn op pizza”: Gentse chef Matthias Devos (40) wint Belgisch kampioenschap pizza bakken met verrassende creatie (16/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Pizza met ananas. Een doodzonde in Italië, maar daar trekt Matthias Devos (40) zich geen zier van aan. De Gentse chef maakte een pizzaversie van de Mexicaanse taco el pastor en won daarmee het Belgisch kampioenschap pizza bakken. “Eén van de Italiaanse juryleden wou er eerst niet van proeven", lacht Devos. [naar artikel]


7. Ananas is zijn kroon kwijt: waarom Albert Heijn ananas voortaan zonder groen bladerdak verkoopt (18/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

De exotische koning van de fruitschaal is zijn kroon kwijt. Albert Heijn verkoopt ananas voortaan zonder groen bladerdak. Ook Colruyt biedt ze sinds kort zo aan. Duurzamer, zo klinkt het. “Al is het meest duurzaam natuurlijk om géén ananas te eten.” [naar artikel]


8. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


9. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


10. "Verbied ananas op pizza", vindt IJslandse president (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Als het aan de president van IJsland ligt, is het binnenkort afgelopen met een pizza die die flink wat verdeeldheid zaait onder liefhebbers van [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!