Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Drie zomerse recepten met avocado van Ilse D’Hooge: als pasta, in salade of bij tartaar

01/04/2021 - 11:33
"Toast avocado beu, maar toch zot op de vrucht? Ilse D’Hooge (bekend van de kookboeken Easy @ Home) laat ons proeven van enkele gerechten met avocado – en die doen dromen van warm weer.Rundertartaar met avocado & granaatappel"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. RECEPT Salade met chorizo en avocado (18/06/2023 - Gezond.be)

Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: salade met chorizo en avocado. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Salade met chorizo en avocado verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


2. Gewoon anders: klassieke recepten met een twistvan Ilse D’Hooge (15/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Hoezo, gehaktballetjes altijd met tomatensaus? Een klassiek recept kan wel eens een hedendaagse update gebruiken. Gastvrouw Ilse D’Hooge stak daarom enkele traditionele gerechten in een nieuw, gezonder jasje. [naar artikel]


3. Met deze lichte recepten houdt Ilse d’Hooge haar gewicht in evenwicht (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen crashdieet in januari, maar gewoon goed en gezond eten. Ilse d’Hooge laat ons genieten van heel wat lekkers, zonder uit balans te raken. [naar artikel]


4. Taco’s met zeebaars of mediterrane kabeljauw? Ilse D’Hooge deelt heerlijke visrecepten (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Ze runt zelf een viswinkel, en dus is het vanzelfsprekend dat kookboekenauteur Ilse D’Hooge graag aan de slag gaat met allerlei lekkers uit de zee. Hier deelt ze drie zonnige visrecepten. [naar artikel]


5. Energiebom om van te smullen: groene pasta met spinazie, erwtjes en avocado (01/03/2018 - De Morgen)

Als je het slim aanpakt, kan dat heerlijke bord pasta een fantastische bron van energie zijn. De sleutel tot succes? Groene superveggies! Spinazie, erwten en avocado zijn drie smaakbommen die ook nog eens enorm goed zijn voor je lijf. Combineer ze in een pasta en bam: je voelt je ineens stukken fitter. [naar artikel]


6. Zin in een snack? Dit is het gezonde lijstje van Ilse d’Hooge (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie gezonder wil eten, komt vaak in de verleiding door tussendoortjes. Koekjes, chips en snoep zijn soms bijna onweerstaanbaar, al lijst Ilse d’Hooge in haar boek ook enkele alternatieven op die minder suikers en vetten bevatten. [naar artikel]


7. Zonnige salade van pasta en asperges (25/05/2017 - De Morgen)

Gezond, fris en heerlijk. Deze zomerse pastasalade kan perfect als lunch maar is ook ideaal als sidedish bij de barbecue. [naar artikel]


8. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Vegan pasta’ van Brianna Claxton + win 3 exemplaren (11/02/2023 - Gezond.be)

Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Vegan pasta’ van Brianna Claxton te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Vegan pasta’ van Brianna Claxton + win 3 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


9. 1 week, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 recepten vind je verkoeling deze week (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heb je stilaan al je favoriete zomerrecepten gekookt? Dan kunnen deze 5 frisse recepten je uit de nood helpen wanneer je weer eens niet weet wat klaar te maken tijdens de week. Van een originele pasta bolognaise met tonijn tot een lichte salade met quinoa en halloumi: aan smaak geen gebrek. En bovendien zijn alle ingrediënten nog eens betaalbaar ook. Dan proeft alles eens zo lekker! [naar artikel]


10. Loïc maakt een Luikse salade (13/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: Luikse salade. Meer recepten vind je... [naar artikel]


11. Pastaliefhebber? Maak ‘m eens anders met deze recepten uit ‘Pasta & Noodles’ (06/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Zot van pasta? Kijk dan eens verder dan de Italiaanse keuken. Het Kookboek ‘Pasta & Noodles’ laat je ook kennismaken met Poolse pierogi, Libanese spaghetti en Chinese noedels. [naar artikel]


12. Loïc maakt een klassieke Luikse salade met boontjes en spek (13/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: Luikse salade. Meer recepten vind je... [naar artikel]


13. Caesarsalade 2.0 en gepimpte tomaat-garnaal: 5 recepten voor een frisse 'salade locale’ met duurzame, lokale lekkernijen (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vijf heerlijk verrassende salades met zomerse toppers. Geen burrata, exotische scampi of gerookte zalm, maar allemaal overheerlijke, duurzame lekkernijen van bij ons. [naar artikel]


14. Van salade met gegrilde groenten tot homemade dumplings: deze 5 gerechten van onze HLN-chefs helpen je volgende week uit de nood (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zomerse temperaturen vragen om even zomerse gerechten. Dek je terrastafel en serveer het verrassende gehaktbroodje met perziken van Piet Huysentruyt, de salade met gegrilde groenten, rode pesto en burrata van Sandra Bekkari of de homemade dumplings met scampi van Jelle Beeckman om het extra exotisch te maken. Ideaal om volgende week naar uit te kijken na een drukke werkdag! [naar artikel]


15. De 7 favoriete eetadresjes van hobbykok en kookexpert Ilse D’hooge: “De asperges zijn hier echt fenomenaal lekker” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van Piet Huysentruyt tot Peppe Giacomazza: elke week deelt een Vlaamse chef zijn 7 favoriete culinaire adresjes. Of het nu gaat over een frituur of een bakkerij, iedereen heeft wel zijn lievelingsplaatsen. Voor hobbykok en kookexperte Ilse D’hooge van Libelle zijn dat zeker niet altijd sterrenkeukens. “Zolang de smaken maar in balans zijn”, vertelt ze. Dat is volgens haar het geval in haar favoriete zaken in Gent, Beveren-Leie, Destelbergen, Antwerpen en Cadzand. [naar artikel]


16. Bruschetta met vijgenchutney of salade met gegrilde nectarines: 3 recepten voor een zoete nazomer (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nu we genieten van de laatste zonnestralen van het jaar, wordt het hoog tijd om ook de zon op ons bord te toveren. En wat is beter dan nog even nazomeren met heerlijk, vers fruit? Hou je van hartig, fris of toch liever iets zoets? Met deze drie recepten kan het allemaal. Wij gingen aan de slag met sappige perziken en nectarines, blozende bramen en bessen en rijpe, zachte vijgen. [naar artikel]


17. Van pasta met champignonsaus tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu die je graag wil uittesten (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


18. Zoveel meer dan wat sla met tomaat: 5 toffe adresjes voor een frisse salade (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Heerlijk bij warme temperaturen en boordevol vitamientjes: een lekkere zomerse salade. Dat salades meer zijn dan sla en tomaat, bewijzen onderstaande adresjes. Van een klassieke caesarsalade tot hippe salades met bloemkoolrijst en gepofte kikkererwten. [naar artikel]


19. Dankzij dit trucje is je avocado meteen eetrijp! (21/03/2019 - Metro)

De avocado is de beste vriend van zowat elke millennial. Op toast, in je salade of uit het vuistje: er zijn eindeloos veel mogelijkheden om het groene goedje te eten. Maar er is niets zo frustrerend als een onrijpe avocado. Laat je humeur er niet langer door verpesten want er bestaat een trucje om je […] Het bericht Dankzij dit trucje is je avocado meteen eetrijp! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


20. Van een salade met watermeloen tot kabeljauw in Siciliaanse tomatensaus: ontdek de 5 favoriete zomerrecepten van Sandra Bekkari (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Welk gerecht zomer uitschreeuwt verschilt voor iedereen. Deze week in de wereld op je bord duiken we in de favoriete zomerkeuken van HLN-chef Sandra Bekkari. “Mijn dagelijkse eetpatroon bestaat uit een mix van drie keukens”, vertelt ze. “Die combinatie is heerlijk. Zo eet ik altijd gevarieerd, met veel verschillende smaken en texturen. Ontdek hier haar favoriete vijf recepten om dat zomerse gevoel mee op te roepen deze week. [naar artikel]


21. Dit restaurant voor liefhebbers van avocado’s komt naar België (23/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Verlekkerd op avocado’s? Dan kun je een nieuw favoriet adres opslaan in je gps. The Avocado Show, een Amsterdams concept dat focust op fotogenieke gerechten met avocado, opent heel binnenkort een eerste vestiging in ons land. [naar artikel]


22. Romige pasta, kruidige snackballetjes, en een frisse dip: ecologische, voedzame recepten vol smaak (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedzaam, ecologisch, evenwichtig én om van te genieten. Zo omschrijft Karolien Olaerts aka Karola’s Kitchen haar recepten. “Om plezier aan te beleven.” [naar artikel]


23. Unieke kans in de haven: met mountainbike naar de top van Hooge Maey (30/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

De Hooge Maey is met zijn 55 meter het hoogste punt van de provincie Antwerpen. Mountainbikers kunnen de afvalberg zondag 2 oktober beklimmen. Het is een initiatief van Hooge Maey, Vleemo, Indaver, Amoras en Schaal Sels. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!