Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Geproefd: Boulebaar wordt Bouleklaar dankzij wereldse diepvriesgerechten

28/04/2021 - 06:04
"Net als de fijnproevers kampen ook steeds meer zaakjes met afhaalmoeheid. Boulebaar in Hasselt bedacht alvast een creatieve oplossing: voortaan kan je hun heerlijke wereldse gerechtjes bestellen in diepvriesvorm."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lekker eten in Hasselt: Lunch & tapas bij Boulebaar (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Vorig jaar openden Lommelaar Pieterjan Loomans (27) en zijn vriendin Joni Desmet (24) uit Tervuren in Hasselt de lunch- en tapasbar Boulebaar. Op zondag kun je er ook brunchen. [naar artikel]


2. Zomerrecept: chef van Boulebaar in Hasselt maakt Australische jam (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Pieterjan van Boulebaar tipt een pittige Australische jam. [naar artikel]


3. Van Italiaanse ciabatta tot Joodse challah: 4 wereldse broodspecialiteiten die je wil geproefd hebben. “We verkopen er in België meer dan 1000 per week” (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieke boterham met kaas of choco zit zo ingeburgerd in ons eetpatroon, dat we wel eens vergeten dat er nog andere soorten brood of traditionele ontbijten bestaan. We passeerden langs vier bakkers die elke nacht hun oven aanzetten om wereldse broodlekkernijen de wereld in te sturen. Welke broden proef je graag eens ter afwisseling? En eet je die ook gewoon met choco? “Sommige van onze klanten gaan naar huis met acht broden in één keer.” [naar artikel]


4. Geproefd: wereldse hapjes in de take-awaybox van Krok en Ay Papi in Genk (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Zin in een gezellige borrelavond? In de Tastes of the world-box van Krok en Ay Papi in Genk zit alles wat je nodig hebt. Een reis rond de wereld met je smaakpapillen. [naar artikel]


5. Bier voor Oktoberfest geproefd en goedgekeurd (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

In de kelder van het Bier- en Oktoberfestmuseum in München is gisteravond het gerstenat geproefd dat tijdens de komende editie van het grootste [naar artikel]


6. Londense expo viert het genie van Rafaël, de wereldse wonderboy die stierf van te veel liefde (17/04/2022 - Knack)

Amper 37 was Rafaël toen hij stierf, maar meer tijd had de wereldse wonderboy van de renaissance niet nodig om zich de eeuwigheid in te schilderen. Een retrospectieve in de Londense National Gallery fêteert diens genie in al zijn glorieuze aspecten. [naar artikel]


7. “Dit brood eet je niet met de typische vleessalades, wél met vers vlees”: 4 wereldse broodspecialiteiten die je moet proeven (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieke boterhaam met kaas of choco zit zo ingeburgerd in ons eetpatroon, dat we wel eens vergeten dat er nog andere soorten brood of traditionele ontbijten bestaan. We passeerden langs vier bakkers die elke nacht hun oven aanzetten om wereldse broodlekkernijen de wereld in te sturen. “Dit zoet koekebrood is het mooiste brood dat je op tafel kunt zetten”, klinkt het. Met wat eet je die broden dan het liefst? En hoe maak je ze zelf? [naar artikel]


8. Jonge chef-kok opent gastronomisch restaurant Stad 10: “Klassiek Frans met wereldse invloeden” (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)

“Elke dag beter doen dan de vorige.” Dat is de ambitie van de jonge chef-kok Bert Brouwers (26), die in Hamont met Stad 10 zijn eigen restaurant opent. Zijn keuken beschrijft hij als klassiek Frans met wereldse invloeden. [naar artikel]


9. Sjiek zomerrecept: chilijam (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Pieterjan van Boulebaar tipt een pittige Australische jam. [naar artikel]


10. GEPROEFD. Limburgse wijn met borrelbox op sterrenniveau (15/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Een degustatie van Limburgse wijnen @home? Dat kan dankzij het initiatief Lockaal: online bestel je zes flessen, die je thuis kan proeven met deskundige uitleg van Peter Colemont en Geurt van Rennes. [naar artikel]


11. Kobe Ilsen openhartig: “natuurlijk heb ik de mannenliefde geproefd” (03/05/2017 - Het Belang van Limburg)

James Cooke en Kobe Ilsen hadden in ‘Gert Late Night’ dinsdagavond een openhartig gesprek over de liefde. Daarin deed Ilsen enkele opvallende uitspraken. Zo zou hij in het verleden al van de mannenliefde geproefd hebben, heeft hij het over zijn ‘eerste keer’ en onthult hij hoe hij ooit een vrouw ten huwelijk vroeg. [naar artikel]


12. GEPROEFD. Dankzij prachtig liefdesverhaal eet je nu heerlijke Griekse mezze in dit hip zaakje (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Hasselt heeft er een leuk adresje bij. Vorige maand werd in het centrum Enigma geopend, een Grieks restaurant dat niet blijft hangen in het cliché van moussaka, feta en souvlaki. Met dank aan een mooi liefdesverhaal. [naar artikel]


13. Geproefd: prachtige chardonnays van Crutzberg dankzij steile zuidhelling (19/02/2021 - Het Belang van Limburg)

De steilste en mooiste wijngaard in Limburg vind je in de Voerstreek. Het hoogste punt van wijndomein Crutzberg reikt 192 meter boven de zeespiegel. Hier worden elk jaar prachtige chardonnays geboren. [naar artikel]


14. GEPROEFD. Tournée Lockaal: een Limburgse bierdegustatie vanop je terras (05/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Een homedegustatie van Limburgse bieren? Dat kan dankzij het initiatief Lockaal: online bestel je veertien flesjes, die je vanop je terras kan proeven tijdens een virtuele bierrally. [naar artikel]


15. Wereldwinkel Pelt viert 40-jarig bestaan met wereldse quiz in Valkenhof (14/06/2023 - Het Belang van Limburg)

De wereldse quiz die Wereldwinkel Pelt in samenwerking met het Rode Kruis Opvangcentrum Valkenhof organiseerde trok tien teams van 6 tot 8 personen aan. Allemaal gemixte teams waarbij ook bewoners van Valkenhof meespeelden. Wereldwinkel Pelt organiseerde deze activiteit in kader van het 40-jarig bestaan. De vragen over de wereld, de wereldwinkel en het Rode Kruis-centrum Valkenhof waren een coproductie van Raoul Gil (Wereldwinkel) en Joris Calsius (centrummanager Valkenhof). De oud-wereldwinkeliers werden winnaar voor Smarties en Nochh. Raoul Gil: “Wie won is bijzaak We blikken terug op een geslaagde integratieavond en daar was het vooral om te doen.” [naar artikel]


16. GEPROEFD. Zin in pancakes of scones? In dit Pinterest proof zaakje brunch je elke dag alsof het zondag is (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Kijk je de hele week uit naar vrijdagavond? Dankzij ‘Brunch a Lotte’ in Hasselt dromen wij nú al van zondagochtend. En van een heerlijk gevulde tafel vol American pancakes, scones en brioche. [naar artikel]


17. Van pulled kalfsvlees tot verrassende kebab: zes gerechten die je op Tomorrowland geproefd moet hebben (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tomorrowland staat ervoor gekend om het graag groots aan te pakken: met 2 volwaardige restaurants, 12 topchefs, 38 verschillende foodcateraars en meer dan 100 verschillende foodstanden maken ze dat op vlak van eten ook zeker waar. Maar wat is nu écht de moeite om geproefd te hebben? En hoeveel betaal je er voor? Onze journalist zocht het uit. “Deze zotte kebab is echt lekker”. [naar artikel]


18. Van pulled kalfsvlees tot een verrassende kebab: deze 6 dingen wil je dit weekend op Tomorrowland geproefd hebben (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tomorrowland staat ervoor gekend om het graag groots aan te pakken: met 2 volwaardige restaurants, 12 topchefs, 38 verschillende foodcateraars en meer dan 100 verschillende foodstanden maken ze dat op vlak van eten ook zeker waar. Maar wat is nu écht de moeite om geproefd te hebben? En hoeveel betaal je er voor? Onze journalist zocht het uit. “Deze zotte kebab is echt lekker”. [naar artikel]


19. Al van yacon geproefd? Nieuwe groente op de Vlaamse markt. (14/11/2017 - VRT NWS)

Yacon (spreek het uit als jaaa-kon) hebt u wellicht nog niet geproefd, maar u moet het misschien wel eens doen. Het is een nieuwe  knolgroente op de Vlaamse markt, met een gemengde smaak van appel, peer en watermeloen. Echt nieuw is de groente niet want ze groeit sinds mensenheugenis in het Andesgebergte. Maar nu dus ook in de Vlaamse land- en tuinbouw  - met een kleine start weliswaar - in het Limburgse Kinrooi. [naar artikel]


20. ‘Wie onze jeneverbessen geproefd heeft, vergeet ons nooit meer' (20/07/2016 - De Tijd)

09:28 ‘Kijk, zie je die kapotte knoppen? Zo’n drie weken geleden heeft het nog gevroren, dat is vreselijk voor de druivenoogst. Het wordt een slecht wijnjaar.’ [naar artikel]


21. BV’s tekenen present op filmpremière van Wonka in Chocolate Nation: “Een droomdag” (09/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Heel wat BV’s beleefden zaterdag dankzij Wonka een heuse filmpremière voor fijnproevers. Voor de gasten naar de film in UGC trokken, werden ze vergast op een bezoek aan Chocolate Nation, op het Antwerpse Astridplein. En daar kon volop geproefd worden van al dat lekkers. [naar artikel]


22. De Roussillon raakt op dreef (05/04/2019 - De Morgen)

geproefd [naar artikel]


23. Vuilnishoop doet leven (13/04/2019 - De Morgen)

Een vrouw, vijf dansers en een stapel kleren. Dat is de setting van Tauberbach, de nieuwste productie van les ballets C de la B. Al dertig jaar creëert choreograaf Alain Platel wereldse dansen. 'Dit idee heeft even moeten rijpen.' [naar artikel]


24. 50 x geproefd en goedgekeurd: hier eet je de lekkerste spaghetti (17/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!