Je kan tijdens de quarantaine ook actief bezig zijn in de keuken én de kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou in filmpjes voor Delhaize. [naar artikel]
Je kan tijdens de huidige quarantaine actief zijn in de keuken én je kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou en Delhaize. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
“In onze familie draaien feesten altijd rond eten”, zegt Seppe Nobels, chef-kok van Graanmarkt 13 . “Dat hebben ze ons toch meegegeven: ‘geniet van eten en geniet van de momenten samen’.” Maar de kerst 2016 wordt in de familie Nobels toch iets speciaals. [naar artikel]
“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]
“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering. [naar artikel]
Seppe Nobels, chef-kok én het gezicht van het tv-programma Grillmaster, pikt het niet dat zijn groenterestaurant Graanmarkt 13 afgebroken wordt op TripAdvisor. [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) won gisteren het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, maar het was zijn opponent die opviel. Seppe Nobels (39) is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) heeft maandag het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ gewonnen. Het was echter zijn opponent Seppe Nobels (39) die opviel. De Mechelaar is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack, in dit geval een replica van een Leo, afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels is de vijfde intendant van het stadsfestival Construct Europe. De naar Antwerpen uitgeweken Mechelaar opent in januari een tijdelijk culinair belevings- en opleidingscentrum in het Oud Gasthuis in zijn geboortestad. “Ik wil verhalen en herinneringen van Mechelaars en nieuwkomers op een unieke manier samenbrengen”, zegt hij. [naar artikel]
Bij Instroom Academy, onder leiding van chef Seppe Nobels, leren anderstalige nieuwkomers hoe ze een restaurant moeten runnen. Na die intense stage-ervaring is het de bedoeling dat ze in de vele horecazaken die om personeel schreeuwen een carrière uitbouwen. En dat lukt. Zo’n tweeënhalf jaar na de opstart staat de teller al op meer dan honderd. [naar artikel]
Seppe Nobels stopt in Graanmarkt 13, Seppe Nobels kookt met vluchtelingen in Instroom, Seppe Nobels opent La Chapelle in de Ardennen. Die ene persoon lijkt overal te zijn en toch slaagt de topchef erin om zijn tijd te verdelen over alle projecten. Wij trokken met hem mee naar Anthisnes in de Condroz en ontdekten waarom hij samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen juist daar zijn hart verpand heeft. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
Hij was twintig jaar schepen van Cultuur in Mechelen, zij speelde 35 jaar bij het Mechels Miniatuur Theater en ’t Arsenaal. Mechelen zit in hun bloed. Je moet niet vragen hoe fier Frank Nobels en Hilde Van Haesendonck waren toen hun zoon Seppe in het bejubelde Eén-programma Restaurant Misverstand zijn kookkunsten eindelijk nog eens kwam etaleren in zijn geboortestad. [naar artikel]
In Amsterdam won Seppe Nobels donderdagavond Het Gouden Kookboek, de belangrijkste culinair-literaire prijs in het Nederlandse taalgebied. Met zijn bestseller Een Kookboek is de Antwerpse chef meteen ook de eerste Belg die de prijs wint. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels, die onder andere bekend werd door zijn keuken in Graanmarkt 13 en zijn project Instroom.Academy, stopt deze zomer als chef in La Chapelle. De Parijse Gilles Despreaux en de Belgische Jürgen Van Riet nemen de keuken van dit culinair hotelproject in de Vlaamse Ardennen van hem over. Verder zullen er gastkoks langskomen uit België en Venetië. [naar artikel]
Na 13 jaar neemt chef-kok Seppe Nobels (38) afscheid van restaurant Graanmarkt 13. Hij sleepte in januari nog de allereerste groene Michelinster in de wacht voor zijn groentegerechten, maar wil zich nu focussen op zijn gezin, zijn domein La Chapelle in Wallonië en het project Instroom, waarbij hij kookt met vluchtelingen. “Ik heb 13 jaar gevochten voor een heel mooi restaurant dat tegen de standaardgastronomie inging, maar nu is het tijd om verder te kijken”, aldus de chef. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels ontvangt de Prijs van de Gelijkheid 2021. De vzw Curieus beloont de sterrenchef met de erkenning voor verbindende projecten zoals ‘Instroom Academy’ en ‘Restaurant misverstand’ dat recent op tv-zender Eén te volgen was. [naar artikel]
In zijn zoektocht naar vluchtelingen met kennis van keukenlatijn, nodigt chef Seppe Nobels van Graanmarkt 13 Zarmina Assad uit. In het tweede deel van de reeks United We Cook, daagt hij de pittige dame uit Kaboel uit om traditioneel Afghaans te koken met groenten van bij ons. [naar artikel]
Hij was twintig jaar schepen van Cultuur in Mechelen, zij speelde 35 jaar bij het Mechels Miniatuur Theater en ’t Arsenaal. Mechelen zit in hun bloed. Je moet niet vragen hoe fier Frank Nobels en Hilde Van Haesendonck waren toen hun zoon Seppe in het bejubelde Eén-programma Restaurant Misverstand zijn kookkunsten eindelijk nog eens kwam etaleren in zijn geboortestad. [naar artikel]
Had Gert Verhulst zijn goesting gekregen, dan roerde Seppe Nobels (36) ook op zijn kookzender njam! in de potten en pannen. Maar de tv-chef heeft... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.