Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Bij deze Limburgse buurtrestaurants kan je goedkope en lekkere feestmenu’s afhalen

30/11/2021 - 15:58
"Wie tijdens de feesten een lekker, duurzaam en goedkoop menu wil afhalen, kan daarvoor terecht bij een aantal Limburgse buurtrestaurants. “Via buurtopjebord.be kan je voor 10 à 15 euro een feestmenu bestellen en daarmee meteen ook de sociale tewerkstelling steunen.” "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bij deze Limburgse buurtrestaurants kan je goedkope en lekkere feestmenu’s afhalen (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Wie tijdens de feesten een lekker, duurzaam en goedkoop menu wil afhalen, kan daarvoor terecht bij een aantal Limburgse buurtrestaurants. “Via buurtopjebord.be kan je voor 10 à 15 euro een feestmenu bestellen en daarmee meteen ook de sociale tewerkstelling steunen.” [naar artikel]


2. Betaalbaar en u steunt sociale tewerkstelling: buurtrestaurants organiseren afhaalmaaltijden (07/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Ook de buurtrestaurants springen op de kar van de afhaalmaaltijden. Op buurtopjebord.be kunt u bij hen een feestmenu bestellen. Betaalbaar, lekker en u steunt ook nog eens de sociale tewerkstelling. [naar artikel]


3. Buurtrestaurants houden kerstmenu’s betaalbaar (09/12/2020 - Metro)

Nu alle horecazaken vanwege het coronavirus dicht blijven, zijn afhaalmaaltijden enorm populair. Om daar op in te spelen, slaan 28 buurtrestaurants in Vlaanderen de handen in elkaar. Op buurtopjebord.be bundelen ze tijdens de feestdagen hun afhaalmaaltijden. Met het initiatief willen de buurtrestaurants klanten lekkere en betaalbare dagschotels en feestmenu’s aanbieden. Het Brugse sociaal buurtrestaurant Pas […] Het bericht Buurtrestaurants houden kerstmenu’s betaalbaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


4. Van vluchteling tot chef-kok in Antwerpen: Hashmath kookt elke dag 400 maaltijden voor buurtrestaurants (24/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Ook de keukens van de buurtrestaurants van Sense in Antwerpen draaien volop op afhaalmenu’s. De komende tien dagen zijn dat feestelijke maaltijden, daarvoor hebben sponsors gezorgd. Voor chef-kok Hashmath, die hier in 2008 als vluchteling belandde, is het dus alle hens aan dek. [naar artikel]


5. Topchefs stellen feestmenu samen voor buurtrestaurants: “Een uitdaging om het betaalbaar te houden” (29/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Iedereen verdient het om tijdens de feestdagen culinair in de watten te worden gelegd. Een handvol topchefs schaart zich daarom achter het initiatief Buurtopjebord. Elk voor hun provincie dachten ze een feestmenu uit voor de klanten van buurtrestaurants. Erwin Denys, chef van restaurant Rascasse in Kapellen, zakte gisteren af naar buurtrestaurant Kom.EET in Deurne om zijn gerechten aan te leren aan de keukenmedewerkers. [naar artikel]


6. 3x jong, nieuw en eigenzinnig: maak kennis met deze Antwerpse buurtrestaurants 2.0 (19/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het traditionele patroon in een restaurant –­­man achter het fornuis en vrouw in de zaal – is al een tijdje voorbijgestreefd. In deze drie nieuwe zaakjes slaan telkens twee jonge mannen de handen in elkaar. Wat hen bindt? Ze willen gasten het gevoel geven bij hen thuis te eten. Ontmoet de buurtrestaurants 2.0. [naar artikel]


7. 100.000 extra maaltijden per jaar in sociale buurtrestaurants in stad Antwerpen: "Vraag gestegen door crisis" (06/03/2023 - VRT NWS)

De stad Antwerpen gaat het aantal maaltijden in de sociale buurtrestaurants optrekken van 300.000 naar 400.000 per jaar. Steeds meer mensen die het niet breed hebben, komen er langs voor een betaalbare en gezonde maaltijd. De vraag is met zo'n 20 procent gestegen door de hogere prijzen van energie en in de winkel. [naar artikel]


8. Op zoek naar lekkere én goedkope frangipanes: ‘Hebben hier ratten aan gebeten?’ (09/05/2023 - De Standaard)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Chocolatier Julius Persoone nam tien keer een hap van frangipanes van de huismerken. Daarna opende hij ook nog een pakje van het A-merk: Lotus. De vraag was simpel: is dat het éxtra geld waard? [naar artikel]


9. Dalilla Hermans trekt naar Limburgse bakkerij na racistisch bericht: “Komen kuisen in ruil voor lekkere banaan” (15/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Schrijfster Dalilla Hermans, bekend van haar deelname aan het televisieprogramma ‘de Slimste Mens’, heeft een racistische opmerking aan haar adres verrassend positief kunnen ombuigen. Een 18-jarige jongen stuurde via haar management het verzoek om de bakkerij te komen kuisen in ruil voor “een lekkere banaan”. Het bericht kwam vanuit een bakkerij in Limburg. Dalilla trok vandaag zelf naar deze bakkerij om de afzender een pakketje bananen en schoonmaakdoekjes af te geven. Het verhaal kreeg echter een wending die Dalilla niet had zien aankomen. “Soms is alles zoveel mooier dan je dacht dat het kon zijn”. [naar artikel]


10. Goedkope dierenkliniek voor beestjes van Limburgse kansarmen (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)

HASSELTIn Hasselt komt de eerste Limburgse dierenkliniek voor mensen met financiële problemen. Ze kunnen daar hond, kat of konijn laten verzorgen, krijgen dierenvoeding of zelfs tijdelijke noodopvang. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!