Welk gerecht zomer uitschreeuwt verschilt voor iedereen. Deze week in de wereld op je bord duiken we in de favoriete zomerkeuken van HLN-chef Sandra Bekkari. “Mijn dagelijkse eetpatroon bestaat uit een mix van drie keukens”, vertelt ze. “Die combinatie is heerlijk. Zo eet ik altijd gevarieerd, met veel verschillende smaken en texturen. Ontdek hier haar favoriete vijf recepten om dat zomerse gevoel mee op te roepen deze week. [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Sandra Bekkari. “Hier bestel je allemaal Italiaanse klassiekers in een modern jasje.” [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu. [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: ‘Fast Food 3'. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop selecteerde Sandra haar drie favoriete recepten uit dit nieuwe kookboek. Voor een stevige start geeft ze vandaag haar lievelingsontbijt prijs. [naar artikel]
Geen fabeltjes of verkooptrucjes, volgens Sandra Bekkari bestaan beautyfoods echt. "Het zijn voedingsmiddelen waarvan aangetoond is dat ze je huid,... [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Wat als Sandra Bekkari uitgedaagd wordt door jullie toppers van 2019 om hun favoriete feestdiner op tafel te toveren? Dan krijg je een veelzijdig... [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Elke week passeren we bij een BV om hem uit te horen over zijn of haar favoriete eetadressen. Voor Wim Opbrouck (53) is dat alvast een makkelijke vraag. “Omdat ik vaak de baan op ben, kan ik een naslagwerk zo dik als een telefoonboek maken over mijn favoriete restaurants”, lacht de ‘Bake Off’-presentator. Deze 7 adressen durven volgens hem weleens buiten de lijntjes kleuren. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Grijze garnalen staan erom bekend de lekkerste te zijn. Voor wie snel een tomaat-garnaal of garnaalcocktail wil maken, zijn de gepelde garnalen uit de supermarkt natuurlijk de snelste en makkelijkste oplossing. Verse, ongepelde garnalen vragen meer werk en bovendien je kan ze hoogstens twee dagen bewaren. Hoe komt het dan dat garnalen uit de supermarkt langer goed blijven? Voedingsmicrobioloog Geertrui Vlaemynck legt het uit. [naar artikel]
‘Ik heb ooit op het punt gestaan om mijn voedingsadviesbureau op te geven, omdat ik er niet van kon leven.’ Vandaag verkoopt Sandra Bekkari vlotjes... [naar artikel]
“We noemden elkaar al ‘mijn man’ en ‘mijn vrouw’, maar straks wordt het echt officieel’, zegt Sandra Bekkari (46). Alleen in Dag Allemaal vertelt... [naar artikel]
Chef Tim Boury sleepte eind vorige maand zijn derde Michelinster in de wacht, maar dat betekent zeker niet dat hij in zijn vrije tijd alleen in sterrenrestaurants gaat eten. “In de frituur bestel ik altijd mijn frietjes met saus apart én met een heerlijke brochette en hamburger erbij", verklapt hij. Waar hij die meestal gaat eten, deelt hij samen met nog 6 andere van zijn favoriete eetadressen in Antwerpen, Roeselaere, Brugge, Kruisem, Kortrijk en Brussel. [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
Chef Tim Boury sleepte eind vorige maand zijn derde Michelinster in de wacht, maar dat betekent zeker niet dat hij in zijn vrije tijd alleen in sterrenrestaurants gaat eten. “In de frituur bestel ik altijd mijn frietjes met saus apart én met een heerlijke brochette en hamburger erbij", verklapt hij. Waar hij die meestal gaat eten, deelt hij samen met nog 6 andere van zijn favoriete eetadressen in Antwerpen, Roeselaere, Brugge, Kruisem, Kortrijk en Brussel. [naar artikel]
Meevaller! Bij temperaturen boven de 25 graden heb je vast meer zin in een salade dan in een zware, gegratineerde ovenschotel. Ideaal, want dat... [naar artikel]
De open keuken van Sandra Bekkari sluit vanaf 10 december tijdelijk de deuren. Drie weken lang mag Sofie Dumont de eindejaarsperiode overbruggen met De Feestkeuken van Sofie. Daarvoor baseert ze zich op de tien favoriete feestgerechten van de Vlaming. [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari zijn allebei foodies die gezonder eten promoten. Bekkari heeft de 'Sana'-methode ontwikkelt, Naessens is [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.