Westerlo klimt naast Standard na zege met vederlichte penalty op Cercle Brugge

07/01/2023 - 20:17
"Westerlo won op Cercle Brugge met het kleinste verschil en zonder veel overschot. Voor de Kemphanen betekent het dat ze zich naast Standard op de zesde plaats in de rangschikking hijsen en een goede zaak doen in de strijd om een ticket voor de Europe Play-Offs."

1. Westerlo klimt naast Standard na zege met vederlichte penalty op Cercle Brugge (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo won op Cercle Brugge met het kleinste verschil en zonder veel overschot. Voor de Kemphanen betekent het dat ze zich naast Standard op de zesde plaats in de rangschikking hijsen en een goede zaak doen in de strijd om een ticket voor de Europe Play-Offs. [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: Yow en Madsen zorgen halfweg de eerste helft voor 3-0! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 na een halfuur spelen! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! Club Brugge-KV Kortrijk, die andere wedstrijd die momenteel aan de gang is, volgt u HIER! [naar artikel]

4. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 bij de rust! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

6. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

7. LIVE STANDARD-WESTERLO. VAR keurt doelpunt Zinckernagel goed: Standard op voorsprong tegen Westerlo (1-0) ! (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Europe play-offs • Aftrap: 21u • Stade Maurice Dufrasne • Standard en Westerlo zijn nog zegeloos in de Europe play-offs [naar artikel]

8. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Yow brengt Westerlo op voorsprong met héérlijke knal! Wat kan Standard nog in het slotkwartier? (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. Detox na de feestdagen dankzij deze vederlichte kip curry met véél groenten (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Phoe, zit je ook zo vol na al die feestelijke maaltijden? Tijd om je maag wat rust te gunnen. Dit gerecht met gestoomde kip en groenten is heerlijk... [naar artikel]