Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

9 soorten diepvriesfrieten getest door Luc Bellings: welke zijn even lekker als frietjes van de frituur?

11/02/2023 - 11:13
"Nu de diepvriesfrieten 51 procent duurder zijn geworden tegenover vorig jaar, is het des te belangrijker om te weten aan welke frietjes je jouw geld graag uitgeeft. Sterrenchef Luc Bellings proeft 9 soorten diepvriesfrieten voor de Airfryer. Welke leg jij met plezier in je winkelmandje? En hoe bak je ze best om ze zo krokant mogelijk te krijgen? “Deze zien er smakelijk uit, en dat zijn ze ook!”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 9 soorten diepvriesfrieten getest door Luc Bellings: welke zijn even lekker als frietjes van de frituur? (11/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu de diepvriesfrieten 51 procent duurder zijn geworden tegenover vorig jaar, is het des te belangrijker om te weten aan welke frietjes je jouw geld graag uitgeeft. Sterrenchef Luc Bellings proeft 9 soorten diepvriesfrieten voor de Airfryer. Welke leg jij met plezier in je winkelmandje? En hoe bak je ze best om ze zo krokant mogelijk te krijgen? “Deze zien er smakelijk uit, en dat zijn ze ook!” [naar artikel]


2. Beste friturist proeft en beoordeelt 12 soorten diepvriesfrieten: “‘Made in Belgium’ maakt het niet altijd beter” (13/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat hard in de Belgische diepvriesfrietindustrie. Een van de bekendste diepvriesfrietmerken, Lutosa, verving onlangs zijn naam door Belviva om... [naar artikel]


3. Luc Bellings gaat op zoek naar lekkere frietjes en een goede curryworst speciaal aan de kust: “Dit pakje druipt van het vet én van de nonchalance” (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Of je nu thuis bent of een dagje aan de kust: een frietje met mayonaise smaakt altijd. Maar waar ga je die frietjes halen als je de frituren aan zee niet goed kent? Sterrenchef Luc Bellings bezoekt deze week voor zijn zomerreeks 5 frietkoten in verschillende badsteden. Hij bestelt er telkens een klein pakje friet met mayonaise en een curryworst speciaal. “Mayonaise op grootmoeders wijze betekent hier blijkbaar véél te lopend en smakend naar mosselsaus.” [naar artikel]


4. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


5. Chef Luc Bellings test 3 soorten camping food en deelt een 0/10 uit: “Je moet echt al reuzehonger hebben om dit te willen opeten” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met de festivals en de vakantie die voor de deur staan, is het hoog tijd om te beginnen nadenken over wat je nu weer eet op een camping. Knakworsten uit blik, ravioli uit blik of noedels uit een potje behoren tot de populairste en makkelijkst te bereiden opties. Maar kan zoiets ook lekker zijn? Chef Luc Bellings proeft telkens vijf varianten binnen die drie categorieën en velt zijn kritisch oordeel. “Als er echt niets anders in voorraad is, kan dit inderdaad je honger stillen.” [naar artikel]


6. Chef Luc Bellings test 3 soorten campingfood en deelt een 0/10 uit: “Je moet echt al reuzehonger hebben om dit te willen opeten” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met de festivals en de vakantie die voor de deur staan, is het hoog tijd om te beginnen nadenken over wat je nu weer eet op een camping. Knakworsten uit blik, ravioli uit blik of noedels uit een potje behoren tot de populairste en makkelijkst te bereiden opties. Maar kan zoiets ook lekker zijn? Chef Luc Bellings proeft telkens vijf varianten binnen die drie categorieën en velt zijn kritisch oordeel. “Als er echt niets anders in voorraad is, kan dit inderdaad je honger stillen.” [naar artikel]


7. Luc Bellings proeft 10 soorten appelmoes en vindt niet één, maar twee toppers: “Voor 1,21 euro maak je zelf geen betere” (25/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Appelmoes met kip en patatjes: het staat waarschijnlijk bij veel Vlamingen regelmatig op tafel. Niets gaat boven een zelfgemaakte compote, - met of zonder grote stukken appel - maar komt appelmoes uit een bokaal in de buurt van verse? Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare versies uit de supermarkt én deelt een exclusief recept om zelf de lekkerste compote te maken. Is er een merk dat hem kan bekoren? “Een appelcompote zonder suiker is als frieten zonder zout.” [naar artikel]


8. 10 soorten garnaalkroketten geproefd door Luc Bellings: welke zijn de beste? “Deze twee zijn écht een 10/10 waard, ik sta versteld” (24/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De garnaalkroket is een typisch Belgisch product. Meer zelfs: het is een streekproduct van onze kust. Maar zijn garnaalkroketten uit de supermarkt net zo uniek van smaak én lekker? Chef Luc Bellings proeft tien verschillende diepgevroren garnaalkroketten en is aangenaam verrast. “Ongelooflijk, maar deze garnaalkroketten zou iedereen in z’n diepvriezer moeten hebben om snel en goedkoop een lekkere hap te serveren.” [naar artikel]


9. Sterrenkok Luc Bellings koopt frituur (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Sterrenkok Luc Bellings verhuist niet ver nadat hij op 24 juni zijn restaurant Aan Tafel in Rapertingen (Hasselt) sluit. Hij ruilt zijn witte villa langs de Luikersteenweg voor restaurant-frituur Marjac, nog geen honderd meter verderop. Als alles volgens plan verloopt zullen Bellings en zijn vrouw Brigitte er in augustus hun nieuwe zaak openen. “Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar het klopt dat we naar daar verhuizen”, bevestigt Brigitte Bellings. [naar artikel]


10. Luc Bellings vindt het perfecte frietkot aan zee: “10/10, deze frituur is een omweg waard” (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Of je nu thuis bent of een dagje aan de kust: een frietje met mayonaise smaakt altijd. Maar waar ga je die frietjes halen als je de frituren aan zee niet goed kent? Sterrenchef Luc Bellings bezoekt deze week voor zijn zomerreeks 5 frietkoten in verschillende badsteden. Hij bestelt er telkens een klein pakje friet met mayonaise en een curryworst speciaal. “Mayonaise op grootmoeders wijze betekent hier blijkbaar véél te lopend en smakend naar mosselsaus.” Al botst hij ook op hét perfecte frietkot. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!