Staat er aankomend weekend een paasbrunch op de planning, maar heb je geen idee wat te serveren? “Het moeten niet altijd alleen maar koffiekoeken, een traditionele omelet of pistolets met kaas zijn”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. Ze deelt 5 tips én 5 exclusieve recepten om er een gezondere brunch van te maken, waarmee je iedereen tevreden stelt aan tafel. “Niet alles moet volledig zelfgemaakt zijn.” [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Vitamine C is extra belangrijk voor onze weerstand in deze tijd van het jaar. Maar toch eten we er niet altijd genoeg van. Voordat we allemaal naar de supplementen grijpen, legt HLN-chef Sandra Bekkari uit hoe je meer vitamine C uit je voeding kunt halen én deelt ze 4 exclusieve recepten waarmee je er meteen heel wat van binnenkrijgt. “Een beetje van deze smaakmaker op je bladgroenten is een slimme zet.” [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
Met het oog op de zomer willen veel mensen lastminute toch nog enkele kilo’s verliezen. “Dankzij kleine, simpele aanpassingen kun je dat op een duurzame manier aanpakken”, verzekert HLN-chef Sandra Bekkari. Maar hoe zet je eenvoudig een lekkere en voedzame maaltijd op tafel waardoor je minder honger hebt tussendoor? “Er zijn géén regels, maar deze vijf principes kunnen je helpen”, tipt Bekkari, die ook twee simpele recepten deelt. [naar artikel]
Vitamine C is extra belangrijk voor onze weerstand in deze tijd van het jaar. Maar toch eten we er niet altijd genoeg van. Voordat we allemaal naar de supplementen grijpen, legt HLN-chef Sandra Bekkari uit hoe je meer vitamine C uit je voeding kunt halen én deelt ze 4 exclusieve recepten waarmee je er meteen heel wat van binnenkrijgt. “Een beetje van deze smaakmaker op je bladgroenten is een slimme zet.” [naar artikel]
Met het oog op de zomer willen veel mensen toch nog enkele kilo’s verliezen. “Maar als je dat op een duurzame manier aanpakt met kleine, simpele aanpassingen hoef je jezelf dat doel volgend jaar niet meer op te leggen”, verzekert HLN-chef Sandra Bekkari. Hoe zet je eenvoudig een lekkere en voedzame maaltijd op tafel waardoor je minder honger hebt tussendoor? “Er zijn géén regels, maar deze vijf principes kunnen je helpen”, tipt Bekkari, die ook twee simpele recepten deelt. [naar artikel]
Als het geen chocolade-eieren zijn met Pasen, dan zijn het wel gewone eibereidingen. Maar hoe maak je zelf een gepocheerd ei? En zijn er nog andere bereidingen dan een klassieke omelet? HLN-chef Sandra Bekkari zet 10 varianten op een rijtje en deelt 10 ultieme tips om er een succes van te maken. Van een klassieke omelet tot eggs benedict en eimuffins: zo maak je ze. “Met dit trucje zorg je ervoor dat je gepocheerd ei samenblijft, geen makkelijke bereiding.” [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Wie naar buiten kijkt, krijgt spontaan zin om onder een warm dekentje te kruipen én opwarmende comfortfood op tafel te zetten. Een beetje gember in de soep of chili in een curry: meer moet dat volgens Sandra Bekkari niet zijn. Ze deelt 5 recepten met 5 pittige kruiden die de stormblues meteen wegblazen: “eigenlijk is ras el hanout twintig smaakmakers in één.” [naar artikel]
Geen paasbrunch zonder eieren! Dit jaar eens zin in wat anders dan het traditionele zachtgekookte eitje? Probeer dan een van deze groenterijke... [naar artikel]
Welk gerecht zomer uitschreeuwt verschilt voor iedereen. Deze week in de wereld op je bord duiken we in de favoriete zomerkeuken van HLN-chef Sandra Bekkari. “Mijn dagelijkse eetpatroon bestaat uit een mix van drie keukens”, vertelt ze. “Die combinatie is heerlijk. Zo eet ik altijd gevarieerd, met veel verschillende smaken en texturen. Ontdek hier haar favoriete vijf recepten om dat zomerse gevoel mee op te roepen deze week. [naar artikel]
Wie naar buiten kijkt, krijgt spontaan zin om onder een warm dekentje te kruipen én opwarmende comfortfood op tafel te zetten. Een beetje gember in de soep of chili in een curry: meer moet dat volgens Sandra Bekkari niet zijn. Ze deelt 5 recepten met 5 pittige kruiden die de stormblues meteen wegblazen: “eigenlijk is ras el hanout twintig smaakmakers in één.” [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
300 gram groenten per dag eten: we weten dat het wordt aangeraden, maar toch lukt het velen onder ons niet. “Nochtans kan je in heel wat basisgerechten extra groenten verstoppen”, weet HLN-chef Sandra Bekkari. Van witloofrolletjes met hesp tot frieten en lasagne: met zeven tips en drie recepten van Sandra raak jij zonder moeite aan die aanbevolen hoeveelheid. “Je spijsvertering zal even moeten wennen aan die hoeveelheid vezels.” [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
‘s Ochtends snel een boterham met choco naar binnen werken en fruitsap achteroverslaan, herkenbaar? De rest van de ochtend heb je koffie nodig om wakker te blijven. En je lunch? Daar kijk je al vanaf 10 uur naar uit. Zo moet het dus níet. HLN-chef Sandra Bekkari vertelt hoe je van de suikerrollercoaster afstapt en met welke vier voedingsstoffen jij het ideale ontbijt maakt. Ze deelt ook drie gezonde ontbijtrecepten. [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ passeert in elk huishouden meermaals per week. “Ook bij mij is het soms even zoeken”, lacht Sandra Bekkari. Hoe slaagt ze er met een gezin in om elke dag eten op tafel te krijgen? En welke recepten zijn snel én toegankelijk om klaar te maken? Ze deelt tips en 3 exclusieve recepten uit haar nieuwste kookboek ‘Framily Food’. [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.