Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

EXCLUSIEF. Luc Bellings proeft 9 gerechten bij ‘La Rigue’ van Peter Goossens: “Binnen een half jaar komen we nog eens terug”

18/07/2023 - 08:53
"“Als Luc Bellings langskomt, zal hij op alle gerechten alleen maar 10 op 10 kunnen geven”, pochte Peter Goossens twee maanden geleden. Rarara wie er gisteren op de openingsdag van ‘La Rigue’ opdook. Samen met ons beoordeelde Bellings drie voor-, hoofd- en nagerechten. “Dit is de perfectie, ik kan niet het minste foutje ontdekken.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. EXCLUSIEF. Luc Bellings maakt aan zee ommetje naar ‘La Rigue’ van Peter Goossens en proeft er 9 gerechten (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Als Luc Bellings langskomt, zal hij op alle gerechten alleen maar 10 op 10 kunnen geven”, pochte Peter Goossens twee maanden geleden. Rarara wie er gisteren op de openingsdag van ‘La Rigue’ opdook. Samen met ons beoordeelde Bellings drie voor-, hoofd- en nagerechten. “Dit is de perfectie, ik kan niet het minste foutje ontdekken.” [naar artikel]


2. EXCLUSIEF. Luc Bellings proeft 9 gerechten bij ‘La Rigue’ van Peter Goossens: “Binnen een half jaar komen we nog eens terug” (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Als Luc Bellings langskomt, zal hij op alle gerechten alleen maar 10 op 10 kunnen geven”, pochte Peter Goossens twee maanden geleden. Rarara wie er gisteren op de openingsdag van ‘La Rigue’ opdook. Samen met ons beoordeelde Bellings drie voor-, hoofd- en nagerechten. “Dit is de perfectie, ik kan niet het minste foutje ontdekken.” [naar artikel]


3. Luc Bellings proeft 10 potjes rijstpap en buist de helft, maar geeft een verrassende 9/10: “Dit proeft duidelijk naar vanille!” (09/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]


4. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


5. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


6. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


7. Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Weinig van de barbecuesauzen kunnen Luc Bellings echt bekoren: “Natuurlijk moet zo’n saus voldoende weerwerk bieden aan een geroosterd stuk vlees.... [naar artikel]


8. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de... [naar artikel]


9. Luc Bellings proeft aan de Belgische kust: “de groenten en bouillon zijn beter dan de mosselen zelf” (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings?en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de... [naar artikel]


10. Luc Bellings proeft mosselen aan Belgische kust en geeft meteen 0 op 10: “Overgaar, taai en smakeloos” (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings?en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!