Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
Fast food, daar is Sandra Bekkari een expert in. Van de gezonde soort wel, want ze brengt al voor de derde keer een boek uit vol supersnelle receptjes die ook nog eens goed voor ons zijn. [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
Met het oog op de zomer willen veel mensen toch nog enkele kilo’s verliezen. “Maar als je dat op een duurzame manier aanpakt met kleine, simpele aanpassingen hoef je jezelf dat doel volgend jaar niet meer op te leggen”, verzekert HLN-chef Sandra Bekkari. Hoe zet je eenvoudig een lekkere en voedzame maaltijd op tafel waardoor je minder honger hebt tussendoor? “Er zijn géén regels, maar deze vijf principes kunnen je helpen”, tipt Bekkari, die ook twee simpele recepten deelt. [naar artikel]
Je weet dat water drinken goed is voor je lijf, en toch drink je er te weinig van. “Terwijl amper één procent te weinig vocht al kan leiden tot tien procent prestatieverlies”, zegt HLN-chef Sandra Bekkari. Ze geeft zes concrete tips om te zorgen dat je elke dag toch voldoende gehydrateerd bent. “Ook via deze voeding en dranken kun je jouw vochthuishouding op peil houden.” [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Sandra Bekkari is back. In haar nieuwste kookboek Missie gezond gewicht toont ze opnieuw dat gezond eten iets is om van te genieten. “Het gaat niet om getallen op de weegschaal, maar om een gezond lichaam”, zegt ze. Dat wordt een zomer lang smullen van verse, smaakvolle gerechten die ook nog eens lief zijn voor je lijf. Als voorproefje: vier recepten, van ontbijt tot televisiesnack. [naar artikel]
Bij Sandra Bekkari (50) is het stiller dan anders, alle kinderen zijn nu het huis uit. Maar ze zit niet stil: ze bracht recent haar veertiende boek uit. “Ik doe het met passie, niet om bekend te zijn.” [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Met het oog op de zomer willen veel mensen lastminute toch nog enkele kilo’s verliezen. “Dankzij kleine, simpele aanpassingen kun je dat op een duurzame manier aanpakken”, verzekert HLN-chef Sandra Bekkari. Maar hoe zet je eenvoudig een lekkere en voedzame maaltijd op tafel waardoor je minder honger hebt tussendoor? “Er zijn géén regels, maar deze vijf principes kunnen je helpen”, tipt Bekkari, die ook twee simpele recepten deelt. [naar artikel]
Sandra Bekkari, Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige en HLN-chef, werd vorige zomer 50 jaar. Een leeftijd die heel veel mensen afschrikt, maar eentje die Sandra wél bevalt. “Ik vind 50 een geweldige leeftijd voor een vrouw: het móet allemaal wat minder en daar geniet ik echt van”, klinkt het in ‘Primo’. Een gesprek over haar dochter Anna, haar rustigere agenda en de noodzaak om in beweging te blijven. [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Een nieuw schooljaar gaat voor jong en oud vaak gepaard met een nieuw lijstje vol goede voornemens. En om die vol te houden, is een gezonde ‘brooddoos’ belangrijk. Past brood in dat gezonde plaatje? En wat zijn alternatieven voor een boterham met kaas of een smoske onderweg? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft tips, helpt misverstanden de wereld uit en deelt 3 exclusieve recepten. “De overschotjes van je avondeten kunnen een mooie basis vormen.” [naar artikel]
Gezonder eten en meer bewegen: die goede voornemens heb je misschien al. Maar hoe pak je ze dit jaar aan met succes? HLN-Chef Sandra Bekkari deelt 14 dagen lang tips in een ‘Start Gezond’-challenge waarin ze uitlegt hoe je stap voor stap bouwt aan een gezondere levensstijl die je wél moeiteloos kan volhouden. “Ga op zoek naar jouw persoonlijke motivatie: waarom wil je deze voornemens waarmken? [naar artikel]
De actie Tournée Minérale roept iedereen op om in februari geen alcohol te drinken. Sandra Bekkari zet haar schouders mee onder dit initiatief en... [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
We weten wat ze graag eet en kookt. Maar hoe beroemde voedingsdeskundige Sandra Bekkari woont, bleef een goed bewaard geheim. Voor het eerst leidt ze ons rond in haar thuis in Wingene. Minimalistisch, maar toch warm, met veel op maat gemaakte bijzonderheden. Zoals die ene blikvanger in haar domein, de keuken, waar ook een uniek fornuis pronkt. “Het was een hele uitdaging voor de keukenbouwer.” [naar artikel]
De boekenbeurs zit erop, en het bestverkochte boek was dit jaar ‘Nooit Meer Diëten’ (deel 5) van Sandra Bekkari. Een knappe prestatie, maar toch... [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Sandra Bekkari was vanochtend te gast bij Q-ochtendduo Sam&Heidi in het Q-Beach House in Oostende. Ze kwam er vertellen over haar nieuw [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.