Binnen exact een maand is het weer tijd voor de Sinksenfoor in Antwerpen. De grootste kermis van het land wist voor deze editie niemand minder dan tv-kok Jeroen Meus te strikken voor het peterschap. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus is peter geworden van de Sinksenfoor. In die functie wordt hij op vraag van de foorreizigers het uithangbord van de foor. Als liefhebber van de kermis zegt Jeroen: “Alles op de foor smaakt beter.” [naar artikel]
Uit een enquête van de foorkramers blijkt dat 70% van de bezoekers voor eten en drinken naar de kermis komt. Logisch dat de eerste ambassadeur van de Sinksenfoor een kok moest zijn. Foorfanaat Jeroen Meus kwam gisteren kijken hoe het stond op ‘zijn’ foor. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
De cast van ‘De Sinksenfoor’, een theaterproductie van Het Achterland, is gisteren voorgesteld op — u raadt het al — de Antwerpse Sinksenfoor. De... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.