Restaurantgids Gault&Millau was dit jaar voor de vijfde keer op rij aanwezig op Tomorrowland om het festivaleten daar te inspecteren. Traditioneel vind je op Tomorrowland geen slappe frieten of trieste hamburgers, maar wordt er ook hard geïnvesteerd op culinair vlak. Gault&Millau heeft nu drie awards uitgereikt aan de best presterende foodstandjes. Deze gerechten kwamen als winnaar uit de bus: [naar artikel]
Voor het zevende jaar op rij bekroonde Gault&Millau de beste gerechten en foodconcepts op Tomorrowland. Vier totaal verschillende eet -en drankstands kwamen als winnaar uit de bus. Onze reporter nam de proef zelf op de som en vroeg of de People of Tomorrow het met Gault&Millau eens waren. [naar artikel]
Gault&Millau was dit jaar voor de vijfde keer op rij aanwezig op Tomorrowland voor inspecties van het ‘festival food’. De restaurantgids reikte daarbij ook drie awards uit aan de best presterende food-stands. [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Dat Tomorrowland één groot culinair feest was, moeten we waarschijnlijk niet meer vertellen. En dat is niet alleen de festivalganger opgevallen, want ook een team inspecteurs van de restaurantgids Gault&Millau was aanwezig om te proeven bij alle foodstanden. De gids reikt daarbij 5 awards uit aan de beste restaurantconcepten. Het beste nieuws? Je kan het hele jaar door bij die restaurants zelf een tafel boeken. Dit zijn de adresjes én zoveel betaal je er voor een etentje. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Voor de derde keer al brengt Gault&Millau een minigids uit waarin het de beste chocolatiers uit België en nu ook Luxemburg bundelt. De selectie van... [naar artikel]
De restaurantgids Gault&Millau maakte vandaag haar nieuwe selectie voor 2019 bekend. Nieuw dit jaar is dat de gids ook de beste cocktailbars... [naar artikel]
Het Gebaar van Roger van Damme en ‘t Zilte van Viki Geunes zijn opnieuw de Antwerpse koplopers in de nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld. Zij scoren opnieuw 18 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
De nieuwe versie van de bekende restaurantgids Gault & Millau is bekend. Op deze kaart vind je in een oogopslag de crème de la crème in onze contreien. [naar artikel]
De vijftiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat 1.280 adressen, waaronder 130 nieuwe. Bekijk hier de kaart met alle adressen in uw buurt. [naar artikel]
Geen verlepte zak frieten of triestige hamburger te bespeuren op Tomorrowland. Het festival levert niet alleen muzikaal wereldwijd zijn visitekaartje af, maar doet dat ook op culinair vlak. Enkele sterrenchefs roeren er tijdens het weekend in de potten, maar ook in het voedsel voor de doorsnee festivalganger wordt moeite geïnvesteerd. Dus trokken ook enkele inspecteurs van de culinaire gids Gault&Millau dit jaar opnieuw de weide in om op zoek te gaan naar de lekkerste hap. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. [naar artikel]
Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de publicatie van de culinaire gids van Gault & Millau. Door de restauranthouders zelf, maar ook door culinaire fijnproevers die op zoek zijn naar nieuwe adresjes. Op deze kaart vindt u de beste restaurants van het moment. [naar artikel]
Eigenlijk wilde hij een bekend schrijver worden. Maar we zullen Christian Millau altijd blijven herinneren als de man van de culinaire gids Gault&Millau. Christian Millau is op zijn 88ste overleden. [naar artikel]
Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau De citymarketing van Knokke-Heist draait op volle toeren. De meest exclusieve badstad aan onze kust krijgt als eerste stad een eigen gastronomische gids van Gault&Millau. Volgens Gault&Millau gaat het om een wereldprimeur. “Geen enkele andere gemeente over de hele wereld heeft een eigen culinaire Gault&Millau gids met een selectie van de betere adressen uit de […] Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau [naar artikel]
16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft drie Belgische chocolatiers uitgeroepen tot ‘Chocolatier of the Year’. Het gaat om Zuut in Leuven, Frederic Blondeel uit Brussel en Sigoji in het Waalse Ciney. De chocolademakers zijn het ‘neusje van de chocolade’, klinkt het bij Gault&Millau, die de titel voor de eerste keer toekent. [naar artikel]
De zeventiende editie van de gastronomische gids Gault&Millau wordt maandagnamiddag voorgesteld in de AED Studios in Lint. De gids bekroont elk jaar de beste restaurants. Volg hier welke zaken uit de regio dit jaar in de prijzen vallen. [naar artikel]
De zestiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat dit jaar meer dan 1.400 adressen, waaronder 240 nieuwe restaurants en POP-zaken. Bekijk onderaan dit artikel de lijst met alle adressen in uw buurt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.