Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Pasta afgieten zal nooit meer hetzelfde zijn met deze hack

10/10/2017 - 15:49
"Het afgieten van pasta is nu niet bepaald het moeilijkste trucje in de keuken, maar blijkbaar bestaat er een methode voor die nog makkelijker is. Het enige wat je daarbij moet doen is het vergiet net iets anders gebruiken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pasta afgieten zal nooit meer hetzelfde zijn met deze hack (10/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Het afgieten van pasta is nu niet bepaald het moeilijkste trucje in de keuken, maar blijkbaar bestaat er een methode voor die nog makkelijker is. Het enige wat je daarbij moet doen is het vergiet net iets anders gebruiken. [naar artikel]


2. Of ze Jimi’s geslachts­orgaan mocht afgieten in gips? Ja hoor (21/10/2018 - De Morgen)

[naar artikel]


3. “Spoel gekookte pasta nooit af met koud water": hoe maak je pasta dan wél goed klaar? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets zo erg als in de keuken eindigen met een platgekookte of nét niet gare pasta. Pasta koken lijkt gemakkelijk, maar toch pakt iedereen het klaarmaken ervan anders aan. Want hoeveel water doe je nu eigenlijk bij de pasta en voeg je daar nog zout aan toe of niet? En hoelang laat je die pasta best pruttelen? HLN Eten zet de beste tips op een rijtje om pastafiasco’s in de toekomst te vermijden. [naar artikel]


4. Van tagliatelle tot gnocchi: 2 Italiaanse ‘pasta grannies’ tonen hoe je zelf traditionele verse pasta maakt (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op Youtube en Instagram zijn zogenaamde ‘pasta Grannies’ hit. Meer dan twee miljoen mensen wereldwijd bekijken de filmpjes van oude nonna’s in Italië die nog zelf hun pasta rollen. Ook in ons land zijn er rasechte, Italiaanse ‘nonna’s’ die hun pasta traditioneel zelf maken. Maar hoe begin je eraan, en heb je er speciale keukentoestellen voor nodig? Carolina Prandini (94) en Anna Christiano (80) delen tips én recepten. Gebruik géén tomaat in deze saus met ossobuco, want anders proef je het vlees niet meer.” [naar artikel]


5. Elke dag pasta eten, kan dat? En is dat wel gezond? Met deze simpele tips zet je de ultieme, gezonde én even lekkere pasta op tafel (20/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een bord dampende spaghetti bolognese, pasta pesto of smeuïge lasagne met extra krokante kaaskorst: iedereen heeft wel een favoriet pastagerecht. Iets dat elke dag kan smaken, maar hoe kan je die pasta zo samenstellen dat je hem écht elke dag kan eten? Diëtist Michaël Sels neemt het gerecht onder de loep en gidst je in drie stappen naar een pasta die gezond, lekker én even smeuïg is als je favoriet. “Ik ben geen fan van schrappen, wél van dingen toevoegen.” [naar artikel]


6. “Amper een halve dag bezig, toen een Michelinchef al vroeg om pasta te leveren”: zo maak je even lekkere, verse pasta als op restaurant (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tegen verse pasta zegt niémand nee. Ook sterrenchefs niet. “We waren nog geen halve dag bezig of de eerste aanvraag van een sterrenchef rolde al binnen”, vertellen Bruna Bonaca en Emanuele Mazzaroppi van ‘Pastology’. Ze verklappen hoe je verse pasta maakt én herkent. Daarnaast delen ze een exclusief recept, net als 5 toptips om de lekkerste pasta uit de keuken te toveren. “Zijn alle vormpjes identiek en blinkt de pasta mooi? Dan is de kans groot dat hij naar plastiek smaakt.” [naar artikel]


7. “Amper halve dag bezig, toen Michelinchef al vroeg om pasta te leveren”: zo maak je even lekkere, verse pasta als op restaurant (25/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tegen verse pasta zegt niémand nee. Ook sterrenchefs niet. “We waren nog geen halve dag bezig of de eerste aanvraag van een sterrenchef rolde al binnen”, vertellen Bruna Bonaca en Emanuele Mazzaroppi over de vliegende start van hun zaak Pastology. De pastaspecialisten verklappen op deze wereldpastadag hoe je verse pasta maakt én herkent. Ze delen ook een exclusief recept en 5 tips om de lekkerste pasta uit de keuken te toveren. “Zijn alle vormpjes identiek en blinkt de pasta mooi? Dan smaakt hij naar plastiek.” [naar artikel]


8. Twee MMA'ers hebben op hetzelfde moment hetzelfde idee, waarna ze ook hetzelfde lot ondergaan (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nu zagen we al vaak bijzondere dingen in het MMA, maar geef toe: een dubbele knock-out is ook niet alledaags. Volgens Totalprosports.com gebeurde [naar artikel]


9. COLUMN. Hetzelfde is nooit helemaal hetzelfde (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Frans Baert ontdekt hoe alles met alles verbonden is, en hoe het kleine het grote bevat. [naar artikel]


10. Tom De Cock over de nieuwe Dan Brown: "Meer van hetzelfde, maar wat willen mensen? Meer van hetzelfde" (03/10/2017 - VRT NWS)

Sinds 7 uur vanmorgen ligt "Oorsprong" in de rekken, het nieuwste en zevende boek van thrillerauteur Dan Brown. MNM-presentator Tom De Cock repte zich naar de krantenwinkel om een exemplaar te bemachtigen. "Critici noemen het meer van hetzelfde, maar wat willen mensen? Meer van hetzelfde", stelt De Cock. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!