Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Chef van de sterren geeft tips voor de perfecte kerstkalkoen

23/11/2017 - 14:05
"Een sappige, gebraden kalkoen vormt de ideale uitgangsbasis voor een heerlijk kerstdiner. Maar een flink uit de kluiten gewassen kalkoen bereiden vergt toch enige voorkennis. De Australische chef Dave Little deelde alvast zijn tips om de perfecte kerstkalkoen op tafel te toveren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het geheim van een perfect gegaarde kerstkalkoen (08/12/2017 - Metro)

Voor de feestdagen heb je twee dingen nodig: gezelligheid en lekker eten. Voor de gezelligheid zorg je zelf, maar om de perfecte maaltijd te koken, is een beetje hulp altijd welkom. Of je nu een kerstkalkoen klaarmaakt, lamsboutjes of een heerlijk stukje vis: er is een trucje om alles perfect te garen. Met de PerfectRoast-braadthermometer […] [naar artikel]


2. Jeroen Meus geeft tips voor de perfecte cupcake (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Iets lekkers bakken is de perfecte bezigheid tijdens een lekker luie zondag. Met cupcakes zit je altijd goed, zeker als Jeroen Meus je alle tips [naar artikel]


3. Zo maak je de perfecte kerstkalkoen klaar volgens een sterrenchef (22/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Om je alvast wat stress te besparen bij het bereiden van een smakelijke kalkoen voor kerstavond, heeft Wolfgang Puck enkele tips in petto. En of hij de geschikte man daarvoor is, de Oostenrijks-Amerikaanse chefs is eigenaar van meer dan twintig restaurants wereldwijd en heeft acht Michelinsterren op zak. [naar artikel]


4. Michelingids: sterren komen, sterren gaan (14/04/2019 - De Morgen)

Niet alle chef-koks zullen zondag lekker slapen. De volgende ochtend verschijnt de nieuwe Michelingids, en voor sommigen betekent dat een ster meer, voor anderen één minder. 'Ik verwacht niets', zegt Bart De Pooter, net door Gault&Millau uitgeroepen tot chef van het jaar. Dat blijkt de slimste strategie. 'Michelin houdt er niet van dat een chef gaat rondbazuinen dat hij rekent op sterren.' [naar artikel]


5. Styliste van de sterren geeft tips om stijlvol sportkleding te dragen (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Monica Rose is onder meer styliste van sterren als Chrissy Teigen en Gigi Hadid en werd door Shape aan de tand gevoeld over welke sportieve looks je hoe naar een hoger niveau kunt tillen. Ze had daarbij enkele goede tips in petto. [naar artikel]


6. Chef Jaume Soler Benguerel verklapt de geheimen voor een perfecte gazpacho: “Dát geeft de soep zijn typische smaak” (28/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Op zoek naar een fris gerechtje op zonovergoten dagen? Probeer dan eens een klassieke gazpacho, een soep die koud geserveerd wordt. Chef Jaume Soler Benguerel van restaurant ‘Ansoler’ deelt alvast zijn tips om de soep zijn typisch Spaanse smaken te geven. [naar artikel]


7. SOS Haar. Van een opgestoken kapsel tot perfecte krullen: tips voor het perfecte feestkapsel (27/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Het jaar loopt op zijn einde en dat vraagt om een feestelijke coupe om 2024 in te gaan. Een opgestoken coupe, sleek hair en krullen zijn altijd een goed idee. BV-kapper Jochen Vanhoudt geeft makkelijke tips om je lokken een instant party look te geven. [naar artikel]


8. Michelin deelt weer sterren uit: blijft Peter Goossens enige chef met drie sterren? (18/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Blijft chef Peter Goosens met zijn Hof van Cleve alleenheerser in ons land met drie sterren. En wat doen de Antwerpse toprestaurants? Vanmiddag worden in Flanders Expo in Gent opnieuw Michelinsterren uitgedeeld. [naar artikel]


9. Franse chef-kok met 32 Michel-sterren Joël Robuchon overleden (06/08/2018 - Het Belang van Limburg)

De Franse keuken rouwt. Chef-kok Joël Robuchon (73) is overleden. De man vergaarde in zijn eentje 32 Michelin-sterren. De “beroemdste Franse chef” wordt beschreven als een visionair die de regels van de haute cuisine overhoop gooide. [naar artikel]


10. KIJK LIVE. Nieuwe Hof van Cleve krijgt meteen twee sterren (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]


11. Dit is de nieuwe 'Tabasco Chef 2017': "Drie maanden gewerkt aan perfecte hamburger" (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Pieter Coomans (28) mag zich het hele jaar lang 'Tabasco Chef' noemen. De jonge chef uit Vorselaar kreeg die titel van de chef-kok van het [naar artikel]


12. Volg hier live de uitreiking van de Michelinsterren: welke chef wordt de verrassing van het jaar? (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controversie op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]


13. KIJK LIVE. Welke chef wordt verrassing van het jaar? Volg hier de uitreiking van de Michelinsterren (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controversie op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]


14. “De airfryer is veel meer dan een gezonde friteuse”: HLN-chef Sandra Bekkari tipt hoe je méér uit het toestel haalt (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]


15. KIJK LIVE. Nieuwe Hof van Cleve meteen 2 sterren, Boury en Zilte blijven samen aan de top zonder nieuwkomers (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]


16. Vind de perfecte sportbeha met deze vier tips (28/01/2023 - Gezond.be)

Ook tijdens het sporten is comfort erg belangrijk. Toch is het voor veel vrouwen een hele opgave om de juiste sportbeha te vinden. Lingeriemerk Anita deelt vier tips die de perfecte pasvorm garanderen. 1. Een aansluitend rugpand ‘Het is belangrijk dat het rugpand van een sportbeha in het midden goed aansluit en recht zit. Als […] Het bericht Vind de perfecte sportbeha met deze vier tips verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


17. Chef Peppe Giacomazza verklapt de geheimen voor de perfecte focaccia: vermijd de absolute ‘no go’ (21/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Wat tomaten, bloem en hun typische kruiden: in Italië toveren ze met de meest eenvoudige ingrediënten fantastische gerechten op tafel. Om je daarbij te helpen, deelt de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zijn tips en tricks om een heerlijk zomerse focaccia te bakken. [naar artikel]


18. Zo maak je een lekkere gazpacho: Chef Bruno Iwens geeft tips voor zijn lievelingsgerecht (03/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]


19. Styliste van de sterren geeft tips voor je zomergarderobe (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)

De zomer begint heel binnenkort en zoals het er nu uitziet, wordt het een zeer zwoel seizoen. Reden te meer om je kleerkast - en je reiskoffer - er optimaal op af te stemmen. Dat lukt vast met de tips van Rachel Zoe, styliste van Hollywoodsterren. [naar artikel]


20. Daar zijn de asperges: onze chef geeft je tips over hoe je ze het best kookt (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Het aspergeseizoen is in volle gang. Maar hoe weet je nu of de asperges vers zijn? En hoe schil je ze en gaar je asperges het best? Goesting vroeg het aan chef Wilfried Beliën. [naar artikel]


21. Kapper van de sterren geeft tips voor een glanzende haardos (14/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Last van vettig haar of doffe lokken? Dankzij onderstaande tips van Brits sterrenkapper George Northwood loop jij in geen tijd weer rond met een glanzende haardos. [naar artikel]


22. Chef toont een heel andere manier om roereieren te maken (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Een roerei bakken? Daar heeft de Californische chef met Michelinster Daniel Patterson geen pan voor nodig. In zijn nieuwste kookboek ‘The Art of Flavor’ stelt hij een nieuwe techniek voor, die je de perfecte eitjes geeft in slechts veertig seconden. Zijn trucje stelt hij ook voor in een video van culinaire site Food 52. [naar artikel]


23. Zilte van chef Viki Geunes is nieuw driesterrenrestaurant in België, Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt drie sterren (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!