Voor de feestdagen heb je twee dingen nodig: gezelligheid en lekker eten. Voor de gezelligheid zorg je zelf, maar om de perfecte maaltijd te koken, is een beetje hulp altijd welkom. Of je nu een kerstkalkoen klaarmaakt, lamsboutjes of een heerlijk stukje vis: er is een trucje om alles perfect te garen. Met de PerfectRoast-braadthermometer […] [naar artikel]
Iets lekkers bakken is de perfecte bezigheid tijdens een lekker luie zondag. Met cupcakes zit je altijd goed, zeker als Jeroen Meus je alle tips [naar artikel]
Om je alvast wat stress te besparen bij het bereiden van een smakelijke kalkoen voor kerstavond, heeft Wolfgang Puck enkele tips in petto. En of hij de geschikte man daarvoor is, de Oostenrijks-Amerikaanse chefs is eigenaar van meer dan twintig restaurants wereldwijd en heeft acht Michelinsterren op zak. [naar artikel]
Niet alle chef-koks zullen zondag lekker slapen. De volgende ochtend verschijnt de nieuwe Michelingids, en voor sommigen betekent dat een ster meer, voor anderen één minder. 'Ik verwacht niets', zegt Bart De Pooter, net door Gault&Millau uitgeroepen tot chef van het jaar. Dat blijkt de slimste strategie. 'Michelin houdt er niet van dat een chef gaat rondbazuinen dat hij rekent op sterren.' [naar artikel]
Monica Rose is onder meer styliste van sterren als Chrissy Teigen en Gigi Hadid en werd door Shape aan de tand gevoeld over welke sportieve looks je hoe naar een hoger niveau kunt tillen. Ze had daarbij enkele goede tips in petto. [naar artikel]
Op zoek naar een fris gerechtje op zonovergoten dagen? Probeer dan eens een klassieke gazpacho, een soep die koud geserveerd wordt. Chef Jaume Soler Benguerel van restaurant ‘Ansoler’ deelt alvast zijn tips om de soep zijn typisch Spaanse smaken te geven. [naar artikel]
Het jaar loopt op zijn einde en dat vraagt om een feestelijke coupe om 2024 in te gaan. Een opgestoken coupe, sleek hair en krullen zijn altijd een goed idee. BV-kapper Jochen Vanhoudt geeft makkelijke tips om je lokken een instant party look te geven. [naar artikel]
Blijft chef Peter Goosens met zijn Hof van Cleve alleenheerser in ons land met drie sterren. En wat doen de Antwerpse toprestaurants? Vanmiddag worden in Flanders Expo in Gent opnieuw Michelinsterren uitgedeeld. [naar artikel]
De Franse keuken rouwt. Chef-kok Joël Robuchon (73) is overleden. De man vergaarde in zijn eentje 32 Michelin-sterren. De “beroemdste Franse chef” wordt beschreven als een visionair die de regels van de haute cuisine overhoop gooide. [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Pieter Coomans (28) mag zich het hele jaar lang 'Tabasco Chef' noemen. De jonge chef uit Vorselaar kreeg die titel van de chef-kok van het [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controversie op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controversie op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Ook tijdens het sporten is comfort erg belangrijk. Toch is het voor veel vrouwen een hele opgave om de juiste sportbeha te vinden. Lingeriemerk Anita deelt vier tips die de perfecte pasvorm garanderen. 1. Een aansluitend rugpand ‘Het is belangrijk dat het rugpand van een sportbeha in het midden goed aansluit en recht zit. Als […] Het bericht Vind de perfecte sportbeha met deze vier tips verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wat tomaten, bloem en hun typische kruiden: in Italië toveren ze met de meest eenvoudige ingrediënten fantastische gerechten op tafel. Om je daarbij te helpen, deelt de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zijn tips en tricks om een heerlijk zomerse focaccia te bakken. [naar artikel]
De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]
De zomer begint heel binnenkort en zoals het er nu uitziet, wordt het een zeer zwoel seizoen. Reden te meer om je kleerkast - en je reiskoffer - er optimaal op af te stemmen. Dat lukt vast met de tips van Rachel Zoe, styliste van Hollywoodsterren. [naar artikel]
Het aspergeseizoen is in volle gang. Maar hoe weet je nu of de asperges vers zijn? En hoe schil je ze en gaar je asperges het best? Goesting vroeg het aan chef Wilfried Beliën. [naar artikel]
Last van vettig haar of doffe lokken? Dankzij onderstaande tips van Brits sterrenkapper George Northwood loop jij in geen tijd weer rond met een glanzende haardos. [naar artikel]
Een roerei bakken? Daar heeft de Californische chef met Michelinster Daniel Patterson geen pan voor nodig. In zijn nieuwste kookboek ‘The Art of Flavor’ stelt hij een nieuwe techniek voor, die je de perfecte eitjes geeft in slechts veertig seconden. Zijn trucje stelt hij ook voor in een video van culinaire site Food 52. [naar artikel]
Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.