We eten steeds meer maaltijden die buitenshuis zijn bereid. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van IRI GIRA Foodservice. [naar artikel]
De Belgische consument kiest voor zijn maaltijden minder vaak voor de eigen keuken en gaat meer buitenshuis eten. Dat blijkt uit cijfers van de Foodservice Alliance, onder meer gebaseerd op een enquête bij twaalfduizend consumenten. Daarbij wordt opgemerkt dat de restaurantsector, die door de financiële crisis negen jaar geleden een zware klap heeft gekregen, zich […] The post Belg kiest opnieuw vaker voor maaltijden buitenshuis appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Ondanks het rookverbod, de alcoholcontroles en de witte kassa is de Belgische horeca springlevend. "De Belg eet meer dan ooit buitenshuis en geeft... [naar artikel]
De Belg eet steeds meer buitenshuis, van een snelle hap 's ochtends tot een diner 's avonds. Dat bewijzen de omzetcijfers: 14,7 miljard euro is er in 2013 uitgegeven aan eten en drinken in traditionele horecazaken, maar net zo goed in tankstations, broodjeszaken en trendy koffiebars. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen, waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. In totaal gaven de Belgen vorig jaar 10,5 miljard […] Het bericht Het lockdowneffect: zoveel gaven we vorig jaar minder uit aan drank en eten buitenshuis verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Vredeseilanden ken je vooral van de 'mannekes'-actie ten voordele van landbouwers wereldwijd, maar de organisatie zet zich ook al jaren lang in op grootkeukens. "Duurzaamheid en lekker voedsel gaat hand in hand. Het gaat erom dat keukens meer aandacht besteden aan wat ze bereiden." [naar artikel]
Vredeseilanden ken je vooral van de 'mannekes'-actie ten voordele van landbouwers wereldwijd, maar de organisatie zet zich ook al jaren lang in op grootkeukens. "Duurzaamheid en lekker voedsel gaan hand in hand. Het gaat erom dat keukens meer aandacht besteden aan wat ze bereiden." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.