Catering BEET uit Wingene heeft op de parking van D'Oude Posterie in Pittem een vijfde maaltijdenautomaat in gebruik genomen. Bakkerij Martine is mee op de kar gesprongen met een broodautomaat. “We stimuleren elkaars verkoop.” [naar artikel]
Een van de grootste mythes die er over gezond eten bestaan, is wel dat het veel tijd kost. Tijd die we niet meer hebben met onze veeleisende job en... [naar artikel]
De Lierse chef Nils Proost van restaurant Petit Cuistot wil de komende weken koken voor het verplegend personeel van het ziekenhuis van Lier. Verschillende leveranciers zijn al bereid om ingrediënten te bezorgen, naar verpakkingsmateriaal is Proost nog op zoek. Hij hoopt dat het initiatief navolging krijgt, zodat ook andere ziekenhuizen kunnen worden gesteund. [naar artikel]
Eén op de drie Vlamingen koopt minder verse voeding om kosten te besparen. Dat blijkt uit de Grote Geldenquête van HLN. Toch hoeft gezond koken niet duur te zijn. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen vijf simpele tips voor hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd . Ze geven zes exclusieve recepten om deze week al meteen mee aan de slag te gaan. [naar artikel]
Gezonde en verse voeding heeft de reputatie duur te zijn. Toch kan je ook gezond en lekker koken voor weinig geld. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen in vijf simpele tips hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd. Ze geven ook zes exclusieve recepten om meteen mee aan de slag te gaan: “Dure superfoods zijn echt niet nodig.” [naar artikel]
Van maaltijdpakketten in de supermarkten tot recepten op sociale media: traybakes zie je overal. “Het grootste voordeel is dat je er veel tijd mee wint en afwas mee bespaart”, zegt foodblogger Stefanie Baert. Ze deelt vijf stappen om zelf een traybake te maken, verklapt drie veel voorkomende beginnersfouten en geeft een recept. [naar artikel]
Wie weinig tijd en inspiratie heeft voor een weekmenu roept al snel een maaltijdbox ter hulp in. Deze 5 recepten van het nieuwe HLN Eten-weekmenu zijn daarentegen nog goedkoper, makkelijk te maken én snel klaar. Zo wordt je week zonder twijfel een smakelijk en betaalbaar succes. Recepten opslaan en koken maar. Welke maaltijd haalt jouw weekmenu volgende week? [naar artikel]
Dé trend als het op wonen aankomt is ongetwijfeld de uitgebreide innovaties om je huis slimmer te maken. Ook in de keuken doet technologie haar... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.