Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Opvallend minder Noord-Koreanen naar zuiden gevlucht in 2012

05/04/2019 - 04:53
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opvallend minder Noord-Koreanen naar zuiden gevlucht in 2012 (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Jongen (16) uit Oekraïne die alleen is gevlucht, vindt nieuwe thuis in Hasselt: “Mijn mama wilde dat ik veilig was, dus ben ik gevlucht” (27/03/2022 - Het Nieuwsblad)

De 16-jarige Yevhenij Ivanenko, die helemaal op zijn eentje gevlucht is vanuit Kiev naar Paal, heeft een nieuwe thuis. De Hasseltse familie Van Eckeren vangt hem op. Zaterdag is het gastgezin de jongen gaan ophalen in Paal en werd er afscheid genomen van de Beringse Svitlana, de dame die Yevhenij had opgevangen nadat hij per toeval daar belandde. “We gaan goed voor hem zorgen.” [naar artikel]


3. Live - Tienduizenden Palestijnen zijn naar het zuiden van Gaza gevlucht • Israëlische leger staat langs de grens bij Gaza (14/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Hamas. Tienduizenden Palestijnen zijn naar het zuiden van Gaza gevlucht • Lichamen vermiste Israëliërs opgehaald in Gaza (14/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Tienduizenden Palestijnen zijn naar het zuiden van Gaza gevlucht • Vliegtuig vertrokken om Belgen terug halen (14/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Brein achter bloedbad van Hamas "in humanitair konvooi naar zuiden van Gaza gevlucht” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Yahya Sinwar (61) - één van de laatste grote leiders van Hamas die nog in de Gazastrook verblijft - zou aan het begin van het Israëlische offensief van het noorden naar het zuiden van het Palestijns gebied gevlucht zijn. Dat heeft “een goed geïnformeerde Israëlische bron” verteld aan de Israëlische openbare omroep ‘Kan’. Hij zou zich verschuild hebben in een humanitair konvooi. [naar artikel]


7. Brein achter bloedbad van Hamas ‘in humanitair konvooi naar zuiden van Gaza gevlucht’ (10/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Na de kabelbaan: nieuw opvallend voorstel om verkeersknoop ten zuiden van Gent te ontwarren (05/04/2019 - Het Nieuwsblad)

De Gentse zuidrand zal nog enkele jaren zwaar verkeer moeten verduren vóór er oplossingen komen, bleek op een ­debat van het Overlegplatform Zwijnaarde. ­Telkens opnieuw blijkt het moeilijk om bedrijven en de Vlaamse administraties samen aan oplossingen te doen werken. Opvallend: na de kabelbaan ligt alweer een nieuw voorstel op tafel om het te doen vooruitgaan. [naar artikel]


9. “Máxima is écht een koningin van het zuiden”: Nederlandse koningin kiest opvallend vaak voor Belgische merk Natan (20/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse koningin Máxima (52) heeft op staatsbezoek in Zuid-Afrika de show gestolen in een felpaarse jurk met opvallende schouderversiering. De ontwerper? Onze landgenoot Edouard Vermeulen van Natan. Hij is al 20 jaar haar belangrijkste en meest gedragen kledingleverancier, even lang als die van koningin Mathilde. “Máxima bezoekt mij graag in Brussel, omdat ze dan even geen koningin van Nederland is.” [naar artikel]


10. Drie maanden circulatieplan Gent: opvallend minder ongevallen, maar ook minder omzet (30/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste drie maanden van het circulatieplan in Gent zijn er binnen de stadsring opvallend minder ongevallen gebeurd dan in dezelfde periode [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!