Het Hasseltse sterrenrestaurant Ogst opent, pal naast de zaak in de Ridder Portmansstraat, een delicatessenwinkel waarin dit eindejaar alvast een eindejaarsmesnu kan opgepikt worden en vanaf volgend voorjaar dagelijks verse gerechten maar ook wijnen en andere lekkere dingen te koop zijn. [naar artikel]
Door de coronacrisis verhuist het bekende sterrenrestaurant Centpourcent een halfjaar van Sint-Katelijne-Waver naar het centrum van Mechelen. Chef-kok Axel Colonna-Cesari (46) en Anneleen Soethaert (35) huren op de Korenmarkt de oude Breckpot om voldoende klanten te kunnen verwelkomen. Begin 2021 trekken ze opnieuw naar hun zaak die tegen dan helemaal gerenoveerd is én tien jaar bestaat. [naar artikel]
Kok Peter De Clercq, bekend uit het programma ‘Grillmasters’ en wereldkampioen barbecue, opent een delicatessenwinkel met zijn dochter Axelle. In een gebouw vlak naast zijn restaurant ‘Elckerlijc’ in Maldegem zullen liefhebbers van Belgische streekproducten er onder meer honing, kaas en pralines vinden. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Slagmolen in Opglabbeek bestaat 25 jaar, en dat mag gevierd worden. Speciaal voor hun jubileum komen vader en zoon, de twee chef-koks, met een wel heel speciaal menu op de proppen. [naar artikel]
Door de coronacrisis verhuist het bekende sterrenrestaurant Centpourcent een halfjaar van Sint-Katelijne-Waver naar het centrum van Mechelen. Chef-kok Axel Colonna-Cesari (46) en Anneleen Soethaert (35) huren op de Korenmarkt de oude Breckpot om voldoende klanten te kunnen verwelkomen. [naar artikel]
Goed nieuws van de dag: H&M home opent binnenkort zijn eerste concept store in België. [naar artikel]
Morgen opent "L'Epicerie du Cirque - under the Palm Trees" in de Volksstraat. Het is intussen al de vierde zaak voor Dennis Broeckx en Ellen Destuyver. Met deze zaak willen de uitbaters vooral focussen op streek- en seizoensgebonden producten. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Innesto vindt u voortaan terug in Zonhoven, niet meer in Houthalen. Chef-kok Koen Verjans en zijn echtgenote Sofie hadden net voor corona beslist om hun droom verder uit te bouwen in een nieuwe omgeving. Tot voor kort was Innesto onderdeel van de Barrier in Houthalen, maar met de verhuis schrijft het koppel dus een volledig nieuw hoofdstuk waarbij ze toch andere accenten willen leggen. [naar artikel]
De Mechelse ondernemers achter Kingslize Pizza gaan de culinaire toer op. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver creëerde voor de keten van pizzeria’s met vestigingen in heel Vlaanderen een dansende pizza. “Wij tillen zo onze pizza naar een hoger niveau”, zegt zaakvoerder Omar Aberkane. [naar artikel]
Bugatti’s nieuwste concept car omarmt op een wel heel knappe manier de erfenis van het merk. De Next-57 concept bestaat voorlopig enkel op papier.... [naar artikel]
19:34 De gewezen sterrenchef Jean-Pierre Bruneau heeft eindelijk een koper voor zijn befaamd restaurant in Brussel. Wie de overnemer is, wordt nog niet bekendgemaakt. Vast staat wel dat het concept ongewijz... [naar artikel]
Lees dit artikel: Sergio Herman vertrekt bij sterrenrestaurant The Jane Topchef Sergio Herman neemt na zeven jaar afscheid van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. Zijn zakenpartner Nick Bril wordt voortaan volledig eigenaar. Het duo kondigt Hermans vertrek aan in een persbericht. The Jane is met twee Michelinsterren en een 18/20-score volgens Gault&Millau een van de toprestaurants in ons land. Veel verandert er niet voor de […] Lees dit artikel: Sergio Herman vertrekt bij sterrenrestaurant The Jane [naar artikel]
Ook sterrenrestaurant The Jane opent opnieuw de deuren, maar wel pas op 19 juni. [naar artikel]
Mechelen Culinair en het Van der Valk-hotel in Mechelen pakken uit met een gastronomische stunt. Ze lanceren tijdens drie weekends in februari en eentje in maart telkens op vrijdag en zaterdag het concept Roomservice. Daarbij serveren Axel Colonna-Cesari van Centpourcent of Ken Verschueren van Tinèlle een gastronomisch vijfgangenmenu in je hotelkamer. [naar artikel]
In het voorjaar van 2024 openen topchef Ken Verschueren en zijn echtgenote Jenny Calllens van sterrenrestaurant Tinèlle en Barbib in de binnenstad van Mechelen een derde zaak. Hun bistro Balcón komt in het pand in de Borzestraat waar vroeger restaurant Magma gevestigd was. “Wij maken er een toegankelijke zaak van”, zegt Ken. [naar artikel]
En concept store vind je meestal in grote steden terug, maar vanaf vrijdag 6 september is dit unieke concept van genieten en beleven ook te vinden in Haspengouw. Lieven Philtjens (43) opent met Elphero een gloednieuwe concept store. “Zonder de hulp van mijn echtgenoot Ronny, mijn ouders en vrienden was dit nooit gelukt”, beklemtoont de trotse zaakvoerder. [naar artikel]
Er komt dan toch geen tweede vestiging van sterrenrestaurant De Slagmolen in het historische kasteel Edelhof in Munsterbilzen. “Het horecalandschap is op dit moment helaas heel onzeker. Daarom concentreren we ons nu op ons bestaand restaurant.” [naar artikel]
L’Epicerie du Cirque houdt in de huidige vorm op te bestaan. De eigenaars van het voormalige Antwerpse sterrenrestaurant openen in mei een volledig nieuw concept. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Eleven Madison Park in New York heeft besloten om alleen nog maar veganistische gerechten op de kaart te zetten. Volgens het restaurant is de huidige voedselketen ‘niet duurzaam’ genoeg. [naar artikel]
H&M Home kondigt aan dat het in ons land voor het eerst een concept store van de interieurwinkel zal openen. Die zal in het voorjaar van 2020 in de Louizalaan in Brussel de deuren openzwaaien. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Cucina Del Mondo in het Nederlands Limburgse Heerlen gaat gasten die een tafel reserveren voortaan om een aanbetaling vragen. Daarmee moet voorkomen worden dat mensen niet komen opdagen. [naar artikel]
De afwasser van het Deense sterrenrestaurant Noma mag zich officieel partner noemen van de zaak. “Hij is een vaste waarde die we niet zouden kunnen missen”, luidt het. [naar artikel]
De PLUSMart op de Mechelsesteenweg in Edegem breidt uit met een filiaal van Oximi. Dat is een nieuw concept dat zaakvoerder Martin Zanchetta in België lanceert. “We zijn een parafarmacie met een focus op gezondheid, beauty en welzijn”, zegt Zanchetta. [naar artikel]
Maandag opent restaurant Cargo in de Albert I-laan 17 in Veurne de deuren. Het is een bijzonder concept omdat de zaak is ingericht in [naar artikel]
In de Franse hoofdstad Parijs zijn dieven aan de haal gegaan met zo’n 150 wijnflessen uit een sterrenrestaurant. Volgens de politie ligt het... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.