Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De 7 favoriete eetadresjes van Sandra Bekkari: “In deze frituur zijn de frietjes extra knapperig, zoals ik ze graag heb”

09/02/2022 - 13:33
"Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Sandra Bekkari. “Hier bestel je allemaal Italiaanse klassiekers in een modern jasje.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De 7 favoriete eetadressen van Sandra Bekkari: "Deze salade met verse garnalen en handgesneden frietjes mag mijn laatste avondmaal zijn" (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan inspiratie voor gezonde gerechtjes heeft chef Sandra Bekkari geen gebrek, maar ook wat eetadressen betreft, kan je bij haar terecht. “Ik eet meestal geen rauw vlees, maar voor deze steak tartaar maak ik graag een uitzondering", verklapt ze. Eet ze soms ook frietjes? En waar haalt ze het liefst haar pistolets? Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Antwerpen, Koksijde, Oostende en Brugge. [naar artikel]


2. De 7 favoriete eetadresjes van Sofie Dumont: “In dit visrestaurant serveren ze de lekkerste producten uit de zee” (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een mooi linnen tafellaken in een restaurant kan ik altijd appreciëren”, vertelt chef Sofie Dumont. “Al eet ik even graag mijn frietjes op het terras van een café op." In welk restaurant schuift ze dan het liefst aan zo’n met linnen bedekte tafel aan? En wat is haar klassieke bestelling in de frituur? Ze deelt haar 7 favoriete eetadresjes in Sint-Idesbald, Brussel, Pepingen, Waterloo, Koksijde en Kopenhagen. [naar artikel]


3. De 7 favoriete eetadresjes van Sofie Dumont: “De americain vind je nergens verser dan hier” (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een mooi linnen tafellaken in een restaurant kan ik altijd appreciëren”, vertelt chef Sofie Dumont. “Al eet ik even graag mijn frietjes op het terras van een café op." In welk restaurant schuift ze dan het liefst aan zo’n met linnen bedekte tafel aan? En wat is haar klassieke bestelling in de frituur? Ze deelt haar 7 favoriete eetadresjes in Sint-Idesbald, Brussel, Pepingen, Waterloo, Koksijde en Kopenhagen. [naar artikel]


4. Sandra Bekkari’s favoriete herfstrecepten: “Kip in pindasaus is onze gezinsfavoriet” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]


5. Van een salade met watermeloen tot kabeljauw in Siciliaanse tomatensaus: ontdek de 5 favoriete zomerrecepten van Sandra Bekkari (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Welk gerecht zomer uitschreeuwt verschilt voor iedereen. Deze week in de wereld op je bord duiken we in de favoriete zomerkeuken van HLN-chef Sandra Bekkari. “Mijn dagelijkse eetpatroon bestaat uit een mix van drie keukens”, vertelt ze. “Die combinatie is heerlijk. Zo eet ik altijd gevarieerd, met veel verschillende smaken en texturen. Ontdek hier haar favoriete vijf recepten om dat zomerse gevoel mee op te roepen deze week. [naar artikel]


6. De 7 favoriete eetadresjes van Wim Ballieu: “Fans van garnaalkroketten moeten hier zeker eens passeren” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Vlaanderen behoort voor mij tot de culinaire wereldtop”, vertelt chef Wim Ballieu, bekend van zijn Balls & Glory en Wim’s Deli. “Ook wat bakken betreft, al wacht ik niet zo graag op eten: in mijn favoriete bakkerij omzeil ik de lange wachtrijen door via Deliveroo te bestellen”, lacht hij. Waar gaat hij in eigen land dan het liefst uit eten en waar bestelt hij zijn pistolets of frietjes? Hij deelt zijn zeven favoriete eetadresjes in Sint-Gillis, Gent, Brussel, Etterbeek, Elsene en Marke. [naar artikel]


7. De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Bij deze frikandel special is de verhouding tussen mayonaise en ketchup perfect" (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie Piet Huysentruyts kooktips altijd trouw raadpleegde in SOS Piet, neemt ongetwijfeld ook zijn restauranttips met plezier aan. Waar bestelt hij zijn pistolets? En van welke frituur heeft hij het liefst zijn frietjes? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in ons land. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]


8. “Ik eet liever pizza dan frietjes. Na een paar happen ben ik ze al beu": foodblogger Karolien Olaerts deelt haar 7 favoriete restaurants (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]


9. De 7 favoriete eetadresjes van Michaël Vrijmoed: “De klassieke tomaat-garnaal is hier schitterend” (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs een chef zoals Michaël Vrijmoed (41) van restaurant Vrijmoed in Gent kan niet aan heerlijke klassiekers zoals koffiekoeken weerstaan. “Ik moet mezelf na vijf koffiekoeken van mijn favoriete bakker echt verplichten om te stoppen met er te eten, zó lekker zijn ze”, klinkt het. Wat is die favoriete bakker dan en waar gaat hij het liefst op restaurant? Aan deze 7 eetadresjes in Gent, Antwerpen, Kruisem, Waarschoot, Nazareth en Knokke-Heist brengt hij graag een bezoekje. [naar artikel]


10. Sandra Bekkari: een puntzak frietjes mét ketchup graag! (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Als ik naar een concert ga, trakteer ik mezelf graag op een lekkere puntzak frietjes, mét ketchup. Dat hoort er nu eenmaal bij! Ook thuis maak ik... [naar artikel]


11. De 7 favoriete eetadresjes van chef Michaël Vrijmoed: “De klassieke tomaat-garnaal is hier schitterend” (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs een chef zoals Michaël Vrijmoed (41) van restaurant Vrijmoed in Gent kan niet aan heerlijke klassiekers zoals koffiekoeken weerstaan. “Ik moet mezelf na vijf koffiekoeken van mijn favoriete bakker echt verplichten om te stoppen met er te eten, zó lekker zijn ze”, klinkt het. Wat is die favoriete bakker dan en waar gaat hij het liefst op restaurant? Aan deze 7 eetadresjes in Gent, Antwerpen, Kruisem, Waarschoot, Nazareth en Knokke-Heist brengt hij graag een bezoekje. [naar artikel]


12. Vlamingen gaan nóg meer naar de frituur dan vroeger. Dit zijn onze vaste gewoontes: “Vrouwen eten vaker met de handen dan mannen” (06/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Goudgeel en heerlijk knapperig. Frietjes blijven met grote voorsprong onze favoriete snack. Uit onderzoek van VLAM blijkt dat de helft van alle Vlamingen iedere maand frieten van de frituur eet. Voor een vijfde van de mensen is dat zelfs wekelijks. Maar wat is nu onze favoriete saus? En smikkelen we onze frieten het liefst in een bakje of puntzak op? Wij zetten voor de Week van de Friet de opvallendste gewoontes op een rij. [naar artikel]


13. KIJK. Hier woont en werkt Sandra Bekkari: “Deze must-have moést in de keuken staan” (11/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

We weten wat ze graag eet en kookt. Maar hoe beroemde voedingsdeskundige Sandra Bekkari woont, bleef een goed bewaard geheim. Voor het eerst leidt ze ons rond in haar thuis in Wingene. Minimalistisch, maar toch warm, met veel op maat gemaakte bijzonderheden. Zoals die ene blikvanger in haar domein, de keuken, waar ook een uniek fornuis pronkt. “Het was een hele uitdaging voor de keukenbouwer.” [naar artikel]


14. Sandra Bekkari’s favoriete herfstrecepten: “Mijn lasagne is een gezondere versie van het klassieke recept” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu. [naar artikel]


15. “Een airfryer verbruikt aanzienlijk minder energie dan een traditionele oven”: Sandra Bekkari tipt hoe je alles uit het toestel haalt (21/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]


16. Vrijdag frietjesdag: in deze frituren eten 17 Vlaamse (sterren)chefs graag hun frietjes. “Hier zijn ze perfect van grootte en enorm krokant” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet, en al zéker niet op vrijdag. Zin om eens een andere frituur uit te proberen dit weekend? We passeerden bij 17 (sterren)chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Seppe Nobels, Tim Boury en Dominique Persoone om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “Hier zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, en zo hoort het!” [naar artikel]


17. Hoe geraak je makkelijk aan 300 gram groenten per dag? Sandra Bekkari deelt 7 tips: “Evenveel smaak, extra veel groenten” (22/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

300 gram groenten per dag eten: we weten dat het wordt aangeraden, maar toch lukt het velen onder ons niet. “Nochtans kan je in heel wat basisgerechten extra groenten verstoppen”, weet HLN-chef Sandra Bekkari. Van witloofrolletjes met hesp tot frieten en lasagne: met zeven tips en drie recepten van Sandra raak jij zonder moeite aan die aanbevolen hoeveelheid. “Je spijsvertering zal even moeten wennen aan die hoeveelheid vezels.” [naar artikel]


18. “De airfryer is veel meer dan een gezonde friteuse”: HLN-chef Sandra Bekkari tipt hoe je méér uit het toestel haalt (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]


19. Sandra Bekkari’s favoriete herfstontbijt: gevulde appel met pecannoten (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: ‘Fast Food 3'. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop selecteerde Sandra haar drie favoriete recepten uit dit nieuwe kookboek. Voor een stevige start geeft ze vandaag haar lievelingsontbijt prijs. [naar artikel]


20. “Je kan 30 tot 60 procent sneller koken met een airfryer dan met een gewone oven”: Sandra Bekkari tipt hoe én deelt 3 exclusieve recepten (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]


21. Beautyfoods: Sandra Bekkari's 10 favoriete mooimakers (15/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen fabeltjes of verkooptrucjes, volgens Sandra Bekkari bestaan beautyfoods echt. "Het zijn voedingsmiddelen waarvan aangetoond is dat ze je huid,... [naar artikel]


22. Een blik achter de schermen: zo woont Sandra Bekkari. “Mijn stijl is niet weelderig” (11/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

We weten wat ze graag eet en kookt. Maar hoe beroemde voedingsdeskundige Sandra Bekkari woont, bleef een goed bewaard geheim. Voor het eerst leidt ze ons rond in haar thuis in Wingene. Minimalistisch, maar toch warm, met veel op maat gemaakte bijzonderheden. Zoals die ene blikvanger in haar domein, de keuken, waar ook een uniek fornuis pronkt. “Het was een hele uitdaging voor de keukenbouwer.” [naar artikel]


23. De favoriete frituren van 17 Vlaamse (sterren)chefs: “Hier serveren ze de échte Belgische frieten” (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet. Voor hoeveel snacks gaan zij, hoe moeten hun frieten gebakken zijn en welke saus kan niet ontbreken? We passeerden bij 17 chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Sofie Dumont en Tim Boury, om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “In deze frituur zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, zoals het hoort.” [naar artikel]


24. De 10 favoriete eetadresjes van 10 BV’s in Antwerpen: “Voor minder dan 8 euro bestel je hier een gerecht om duimen en vingers bij af te likken” (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op restaurant eten, doen we allemaal wel eens graag, maar ken je deze verborgen plekjes al? Elke week duiken we in de favoriete eetadresjes van enkele BV’s. Deze week aan de beurt: de stad Antwerpen. We zetten 10 restaurants op een rijtje waar je in de koekenstad met veel plezier een tafeltje reserveert tijdens dit verlengde weekend. “Deze plek is al jaren mijn favoriet in de Scheldestad en stelt écht nooit teleur.” [naar artikel]


25. “Als ik hoor dat de cinnamon buns van deze bakker op de kaart staan, bestel ik er altijd één”: de 7 favoriete eetadressen van foodblogger Karolien Olaerts (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!