Ging jij dapper de veertig dagen lange uitdaging aan waarin je het moet zien uit te houden zonder vlees, vis of gevogelte op je bord? Het Laatste [naar artikel]
Tientallen Britse muzieksterren, onder wie Arctic Monkeys, zouden zich de voorbije jaren bediend hebben van twijfelachtige offshoreconstructies om zo een pak minder belastingen op te hoesten. Dat klinkt behoorlijk strijdig met het sociaal engagement dat dit soort figuren graag tentoonspreidt, maar de fans lijken er niet meteen wakker van te liggen. [naar artikel]
Burgemeester Steven Vandeput (N-VA) heeft de Hasseltse horecabazen gewaarschuwd dat ze op afhaalpunten enkel drank in gesloten verpakkingen mogen verkopen. Enkele horecazaken boden bijvoorbeeld “afhaalpinten” aan, waardoor er samenscholingen ontstonden, zo schrijft Het Belang van Limburg. “Afhalen laten we toe en willen we zelfs aanmoedigen, maar dat is iets anders dan verdoken feestjes organiseren”, bevestigt Vandeput aan Belga. “Verpakt kan het nog, maar niet-verpakt volgt een boete.” [naar artikel]
Hoe komt het dat granola tegenwoordig onmisbaar is in koffiebars en ontbijtplekken? Waarom zoeken we massaal naar recepten om zelf aan het bakken te slaan? Zelfs Sergio Herman is gezwicht voor het betere crunchwerk, met dank aan health-specialiste Bie Verheye.?Wij zetten ook onze tanden in de hype. [naar artikel]
Less is more: het is een van de belangrijkste stelregels waarmee onder andere de Italiaanse keuken wereldwijd furore maakt. Ook in je eigen keuken... [naar artikel]
De jongste en zoetste kandidaat van dit seizoen van De Mol was Ruben Van Gompel (22). Het scheelde maar een haartje en de chef-patissier had in de finale van het kijkcijferkanon van Play 4 gestaan. Na enkele weken in het oog van de storm van mollenjagers is voor de Nijlenaar weer het gewone leven begonnen. En dat speelt zich af in de keuken van restaurant L’Oh in het verre Tielt-Winge, waar hij verantwoordelijk is voor de desserts. Dat hij gewiekst een spelletje kan spelen, weten we ondertussen wel. Maar wie is Ruben de kok? [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.