Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft schrijven over haar leven zonder hem. Deze week laat ze een tattoo zetten die Tom vlak voor zijn overlijden voor haar regelde: “Lichte paniek in mijn hoofd. Ik was ervan overtuigd dat ik iets zou herkennen, maar... niets! Ik heb tekst en uitleg nodig om deze tattoo te begrijpen, zijn uitleg.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft nu verweesd achter met twee zonen om voor te zorgen en een gat in haar hart. Tom schreef over zijn laatste weken met zijn gezin, nu schrijft Alison over haar dagen zonder hem. “De jongens slapen om beurten bij mij. Vorige week hoorde ik mijn oudste zeggen: ‘Zo moet mama niet alleen slapen.’” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft nu verweesd achter met twee zonen om voor te zorgen en een gat in haar hart. Tom schreef over zijn laatste weken met zijn gezin, nu schrijft Alison over haar dagen zonder hem. “Ik voel Tom overal rondom mij. Ik geloof oprecht dat hij bij mij is. Dat wanneer ik tegen hem babbel, dat hij terug babbelt.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft nu verweesd achter met twee zonen om voor te zorgen en een gat in haar hart. Tom schreef over zijn laatste weken met zijn gezin, nu schrijft Alison over haar dagen zonder hem. “Ik ben Tom dankbaar dat hij me al die jaren heeft verwend met al dat lekkere eten.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison moet nu de inboedel van hun restaurant verkopen. “De inboedel moet onder de hamer. Bij elk vormpje dat ik nu moet verkopen, zie ik het gerecht voor mij dat Tom ermee maakte — de ingrediënten, de naam, hoe het smaakte — en soms nog welke wijn ik erbij serveerde.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft schrijven over haar leven zonder hem. Sinds het overlijden van Tom komt er zoveel papierwerk op Alison af dat er geen tijd is om te rouwen: “Ineens zijn ze daar: de banken, de notarissen, de verzekeringsmaatschappijen, de fiscus…” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison beschrijft nu haar eerste feestdagen zonder haar man “Het zijn de kleine dingen die het meest pijn doen, die moet je alleen torsen. Oh, wat miste ik zijn foute kersttruien.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison staat voor een heleboel eerste keren zonder Tom. Zo is het dekbed wassen waarin haar man nog heeft geslapen een berg waar ze over moet. “Zelfs Tom zou zeggen: het is tijd.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison verkoopt dit weekend hun restaurant uit. Die opkuis is nodig om plaats te maken voor haar nieuwe winkel Splinter: “Ik ben zo blij dat de ziel van ons restaurant en van Tom verder zal leven in de keuken van zoveel mensen en in zoveel andere restaurants.” [naar artikel]
Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Na zijn dood nam zijn geliefde Alison het van hem over. Dit is haar laatste column: “Ik hoop dat ik er toch een paar mensen wat herkenning door heb kunnen geven. Dat is wat ik met mijn nieuwe winkel Splinter ook wil doen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.