Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van zalm met prei tot een veggie macaroni: met welke 5 gerechten verwen jij je geliefde deze week?

11/02/2023 - 12:15
"Deze week is het valentijn, maar dat betekent niet dat je per se een tafeltje moet reserveren in een duur restaurant. Kleed de tafel mooi aan, maak het romantisch met kaarsen en duik de keuken in om een heerlijk vers avondmaal klaar te maken voor je geliefde, het hele gezin, of - waarom niet - gewoon voor jezelf. Het geheime ingrediënt? Liefde natuurlijk!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van zalm met prei tot een veggie macaroni: met welke 5 gerechten verwen jij je geliefde deze week? (11/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Deze week is het valentijn, maar dat betekent niet dat je per se een tafeltje moet reserveren in een duur restaurant. Kleed de tafel mooi aan, maak het romantisch met kaarsen en duik de keuken in om een heerlijk vers avondmaal klaar te maken voor je geliefde, het hele gezin, of - waarom niet - gewoon voor jezelf. Het geheime ingrediënt? Liefde natuurlijk! [naar artikel]


2. Van gevlochten brood tot macaroni met een twist: 3 gerechten met (véél) kaas in de hoofdrol (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niks heerlijker dan kaas. Dat vindt ook onze foodstyliste Sonja Peeters. Ze creëert drie originele gerechten met het godeningrediënt in de hoofdrol, van macaroni met een twist tot gevlochten brood. Om instant blij van te worden. [naar artikel]


3. To veggie or not to veggie: hoe gezond is vegetarisch broodbeleg? (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

We horen steeds vaker dat bereide vleeswaren voor op de boterham zoals ham, kipfilet en salami niet goed voor ons zijn. Zo zou charcuterie amper... [naar artikel]


4. World Veggie Day: 38 Belgische restaurants schakelen een week lang over op veggie aanbod. “Beter voor onze planeet en even smaakvol” (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het World Veggie Day. Hoogste tijd dus om die Quornnuggets of Beyond burgers boven te halen. En je hoeft er zelfs niet voor naar de... [naar artikel]


5. 3 BV’s over waarom ze (soms) veggie eten: “Meer veggie eetkramen op Gentse feesten? Zo proeft iedereen dat het wél lekker kan zijn” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dat vegetarisch of vegan eten toch nog een omstreden punt blijft, blijkt nog maar eens na de commotie die ontstond door de aankondiging dat op de Gentse feesten meer veggie eten zal geserveerd worden. “Ik eet nog 2 tot 3 keer per week vlees, maar dan wél van goede kwaliteit”, klinkt het bij flexitariër Wim Ballieu. Samen met Sam De Bruyn en Lieve Blancquaert vertelt hij waarom ze bewust (soms) minder vlees eten. Ze delen tips om gemakkelijk te starten én een eigen recept. [naar artikel]


6. Meer dan een krop sla: dit afhaaladresje serveert verrassende veggie-gerechten (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Dat veggie meer is dan een krop sla op een bord én héél verrassend kan zijn, bewijst Roots Catering in Heusden. Chef Wendy Contrino serveert verrassende groenterecepten in een eenvoudig afhaalconcept. [naar artikel]


7. Bulgursalade, dahl met halloumi en groentepaella: drie veggie gerechten van Jeroen Meus (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje. [naar artikel]


8. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


9. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


10. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!