Als voorgerecht, tussendoortje of gezonde lunch, met een bord soep zit je zelden verkeerd. Een volwaardige maaltijd in een mum van tijd, met een wrap of oer-Belgische ingrediënten: onze huischef Jeroen Meus toont je hoe. [naar artikel]
Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]
Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
De liefde van de man gaat door de maag. Dat leerde de 101-jarige Martha Katz van haar moeder. En hoe je ossenstaartsoep maakt, dat ook. De kwieke eeuwelinge mocht haar soep gisteren zelfs nog eens bereiden op de Boekenbeurs, aan de zijde van Jeroen Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit... [naar artikel]
De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Het vet lijkt van de soep bij Würst, de keten van hotdogrestaurants die Jeroen Meus in 2015 uit de grond stampte. De vestigingen in Antwerpen, Gent en Leuven bleven gisteren dicht, na aanhoudende over financiële problemen. Meus zelf heeft met Würst nog weinig te maken. [naar artikel]
Meer dan 50 grootouders kruipen deze week achter het kookvuur om soep te maken te maken voor hun blokkende kleinkinderen. Op die manier willen ze de studenten een hart onder de riem steken tijdens de blokperiode. Sommigen onder hen kwamen daarvoor wel van heel ver naar Gent afgezakt: "Dit had ik echt niet verwacht. Mijn grootouders zijn op weg van Nederland naar Spanje en Gent ligt niet op hun route." [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus (41) heeft iets om naar uit te kijken: binnenkort mag hij in een gloednieuwe keuken het tiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’... [naar artikel]
‘Gourmet fast food’ - klassieke fast food met de beste ingrediënten naar een hoger niveau getild- is aan een opmars bezig. Het culinaire festival Antwerpen Proeft zal de nieuwe trend in de kijker zetten tijdens de elfde editie. Onder andere Jeroen Meus maakt zijn opwachting met Würst. [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
10 jaar lang al leert Jeroen Meus (42) de Vlaming koken in ‘Dagelijkse Kost’. Dat doet hij nog steeds met evenveel plezier, al rijpen er al plannen... [naar artikel]
Eind vorig jaar verloor Jeroen Meus zijn broer Wim. De man leed aan kanker en is 3,5 jaar ziek geweest. “We hebben altijd geloofd in een doorbraak”, vertelt de tv-kok in ‘De tafel van vier’. Maar dat mocht niet zijn. Het was een moeilijke periode voor Meus die er binnenkort een programma over maakt. [naar artikel]
Een mooi moment in de keuken van Jeroen Meus (42) dinsdagavond. De chef bracht in ‘Dagelijkse Kost’ een eerbetoon aan superfan Jasper Horsting... [naar artikel]
Slecht nieuws voor iedereen die een kijkje wil nemen in de ‘Dagelijkse Kost’-keuken van Jeroen Meus. Naar aanleiding van het vandalisme worden er... [naar artikel]
“Ik ging nochtans niet wenen”, sputtert Jeroen Meus (45) nog in muziekprogramma ‘Ik vraag het aan’. Maar Dana Winner zorgde er met haar versie van Cyndi Lauper’s ‘All Through the Night’ toch voor. Jeroen kent het nummer via zijn overleden broer Wim. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.