Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Minder dan 24 uur aan zuurstof’: zoektocht naar Titan gaat volop verder na hoopvolle ‘onderwatergeluiden’

21/06/2023 - 13:10
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Minder dan 24 uur aan zuurstof’: zoektocht naar Titan gaat volop verder na hoopvolle ‘onderwatergeluiden’ (21/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Teken van leven? ‘Onderwatergeluiden’ gehoord tijdens zoektocht naar vermiste duikboot Titan (21/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Onderwatergeluiden’ gehoord tijdens zoektocht naar vermiste duikboot Titan, maar de tijd dringt (21/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Witte dolfijn in Thames mogelijk gedesoriënteerd door onnatuurlijke onderwatergeluiden (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

De witte dolfijn die gisteren in het Britse graafschap Kent is gespot in de rivier Thames raakte mogelijk gedesoriënteerd door onnatuurlijk... [naar artikel]


5. Rusthuisbewoners kregen te weinig zuurstof. ‘Sommigen moesten na een uur van het apparaat gehaald worden, zodat iemand anders zuurstof kon krijgen’ (15/06/2020 - De Morgen)

Was er tijdens de coronacrisis een tekort aan zuurstoftoestellen in de rusthuizen? Volgens het kabinet van Vlaams welzijnsminister Wouter Beke (CD&V) niet. Maar dat wordt nu fel betwist. ‘Sommige bewoners moesten na een uur van het apparaat gehaald worden, zodat iemand anders zuurstof kon krijgen.’ [naar artikel]


6. KU Leuven boekt hoopvolle resultaten in zoektocht naar coronavaccin: "We zijn op de goede weg" (22/05/2020 - VRT NWS)

Professor Johan Neyts van de KU Leuven heeft samen met zijn team goede resultaten geboekt in de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus. Uit de eerste proeven op hamsters blijkt dat één van de vaccins die ze testen, goede bescherming biedt. De tests moeten nu nog herhaald worden, en daarna kan het kandidaatvaccin op mensen getest worden. "We hebben goede hoop dat we op de goede weg zijn", vertelt hij aan VRT NWS. Wereldwijd zijn er ruim 100 kandidaat-vaccins die onderzocht worden. [naar artikel]


7. Tijd dringt in zoektocht naar verdwenen Titanic-onderzeeër, zuurstof aan boord raakt langzaam op: dit weten we tot nog toe (20/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Nog voor ‘ongeveer 40 uur zuurstof aan boord’ vermiste duikboot, zegt Amerikaanse kustwacht: zoektocht levert voorlopig geen resultaat op (20/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Zoektocht naar vermiste onderzeeër gaat kritieke fase in: nog amper zuurstof, maar reddingswerkers blijven hoopvol (22/06/2023 - VRT NWS)

De zoektocht naar de vermiste onderzeeër Titan gaat een kritieke fase in. Volgens eerdere berekeningen is er nog maar tot vanmorgen (lokale tijd) zuurstof genoeg aan boord. Maar de reddingswerkers geven niet op: heel wat specifiek materiaal is ondertussen ter plaatse om de vijf passagiers alsnog levend uit het water te halen. [naar artikel]


10. AAN DE START. Hoopvolle Caleb Ewan, beterschap bij Mathieu van der Poel: “Het hoesten is al veel minder” (12/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De sprinters zijn normaal gezien opnieuw aan zet in de elfde rit van de Tour de France. Jasper Philipsen kan zijn vierde rit in deze ronde van Frankrijk winnen, maar ook Caleb Ewan heeft zijn zinnen op ritwinst gezet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!