Niet langer Parijs of Kopenhagen: Lima is de lekkerste stad ter wereld. In de nieuwe lijst van vijftig beste restaurants staat de Peruviaanse hoofdstad maar liefst vier keer, waaronder op één. [naar artikel]
Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]
Culinair auteur en foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/Lf-dt7CcOdZAENpSGduEtH-3UtU/diocontent/107162307/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
Vitello tonnato is weer zo’n typisch Italiaans gerecht dat uitblinkt door zijn eenvoud. Maar schijn bedriegt, want wanneer je meerdere vitello’s proeft, merk je al snel dat er meer dan vijftig tinten grijs zijn in de wereld van de vitello tonnato. [naar artikel]
In onze zoektocht naar de lekkerste klassiekers uit de Belgische keuken, is tomaat-garnaal aan de beurt. Als lezer vond u die het smakelijkst in vijf restaurants, waaronder enkele oude bekenden: Culinaria en ‘t Voorhuys in Merksem, De Drij Lindekens in Schilde en De Bomma en Ciro’s in Antwerpen. [naar artikel]
In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]
Waar gaan sterrenchefs eten? Wij vroegen 8 topchefs naar hun favoriete terrasje en hun favoriete plek aan de kust. Daarnaast vertellen ze ons waar je goedkoop én goed kunt gaan eten, tippen ze een ‘specialleke’ en geven ze hun favoriete plek in het buitenland mee. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
182 uur, 43 minuten en 43 seconden: dat is de straffe tijd die Kenneth Vanthuyne (39) heeft neergezet in Zwitserland. De fervente sportieveling uit Gentbrugge mag zich wereldkampioen ultratriathlon heten. “Gelukkig heb ik een bureaujob, want mijn spieren moeten nu écht wel uitrusten”, zegt hij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.