Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Met Prigozjin dood, heeft Poetin de vrije hand om controle over Wagner en zijn lucratieve activiteiten over te nemen

01/09/2023 - 10:50
"Het is moeilijk om de crash van het vliegtuig met de baas van de Wagner-groep aan boord niet te zien als een opzettelijke daad van het Kremlin om wraak te nemen voor de bijna-staatsgreep onder leiding van diezelfde Yevgeni Prigozjin afgelopen juni. De reactie van de Russische president Vladimir Poetin een paar dagen na de […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Met Prigozjin dood, heeft Poetin de vrije hand om controle over Wagner en zijn lucratieve activiteiten over te nemen (01/09/2023 - Express)

Het is moeilijk om de crash van het vliegtuig met de baas van de Wagner-groep aan boord niet te zien als een opzettelijke daad van het Kremlin om wraak te nemen voor de bijna-staatsgreep onder leiding van diezelfde Yevgeni Prigozjin afgelopen juni. De reactie van de Russische president Vladimir Poetin een paar dagen na de […] [naar artikel]


2. Poetin wil de medestanders van Wagner-baas Jevgeni Prigozjin straffen: ‘Hij is de Prigozjin-contracten aan het uitspitten’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Poetin probeert controle over Rusland te behouden door Prigozjin-medestanders te straffen, maar dat ligt moeilijk (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Prigozjin liet de Russen zien dat het Poetin-tijdperk niet oneindig is. En dat zag Poetin ook (01/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Door Prigozjin te vermoorden, brengt Poetin zichzelf nog meer in gevaar’: volgens Rusland-expert Mark Galeotti toont Poetin zijn zwakte (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Controle, controle, controle: niet langer vertrouwen op gezond verstand van reizigers (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

"In de meeste landen is de situatie slechter dan bij ons", zegt premier De Croo. Reizen is daardoor niet alleen sterk afgeraden, maar ronduit "dom", vindt minister van Volksgezondheid Vandenbroucke. Wie toch naar het buitenland reist, mag zich aan strikte regels én strengere controles verwachten. Niet-Belgen die naar ons land komen, moeten voortaan een negatieve Covid-test voorleggen. [naar artikel]


7. Iedereen Flandrien, les 9: bergaf rijden: controle, genieten, controle, kick krijgen, controle (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De essentie in een afdaling met de koersfiets? Controle, genieten, controle, kick krijgen, controle. Controle wint wel de wedstrijd. De fiets rijdt niet met jou, jij rijdt met de fiets. Snelheid leer je opbouwen met training. Overmoed sluit je altijd uit. En misschien kijk je best ook niet te veel op je fietscomputer naar je snelheid. Dat kan je of verlammen of beangstigen of de foute boost geven tot nog meer speed. [naar artikel]


8. Wagnerbaas Prigozjin claimt volledige controle over Bachmoet (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De baas van het Russische huurlingenleger Wagner Groep, Jevgeni Prigozjin, claimt de volledige controle over de Oost-Oekraïense stad Bachmoet. Dat heeft hij meegedeeld op het berichtenplatform Telegram. [naar artikel]


9. Wagner-topman Prigozjin claimt controle over felbevochten stad Bachmoet, Oekraïne ontkent (20/05/2023 - VRT NWS)

Jevgeni Prigozjin, de topman van de Russische huurlingengroep Wagner, claimt dat zijn troepen de stad Bachmoet volledig onder controle hebben. In en rond de stad wordt al maanden hevig gevochten. Prigozjin doet de bewering in een video op Telegram, zonder bewijzen te leveren. De Oekraïense legerleiding spreekt het bericht tegen. [naar artikel]


10. Wagnerbaas Prigozjin claimt volledige controle over Bachmoet: Oekraïne ontkent, maar toestand is wel “kritiek” (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De baas van het Russische huurlingenleger Wagner, Jevgeni Prigozjin, claimt de volledige controle over de Oost-Oekraïense stad Bachmoet. Dat heeft hij meegedeeld op het berichtenplatform Telegram. Oekraïne ontkent de bewering en zegt dat de gevechten doorgaan, al is de toestand wel “kritiek”. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!