Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Recepten van ‘Dagelijkse kost’ gebundeld in nieuwe app

21/09/2023 - 10:53
"Wat schaft de pot vandaag? Daarbij helpt Jeroen Meus niet alleen op televisie, maar voortaan ook via een app van z’n programma ‘Dagelijkse kost’. Daar kan je recepten swipen, een lijst van favoriete gerechten samenstellen en zo je eigen persoonlijke smaakprofiel creëren. Op die manier kan je ook een weekmenu samenstellen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Dagelijkse kost’ lanceert app met alle recepten uit het programma (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Thuiskoks die graag aan de slag gaan met recepten van Jeroen Meus uit ‘Dagelijkse kost’ kunnen vanaf nu terecht op een nieuwe app. [naar artikel]


2. Nieuwe app van ‘Dagelijkse kost’ bewijst: de Vlaming kookt het liefst spaghetti (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Spaghetti bolognaise, balletjes in tomatensaus en stoofvlees friet: de meest aangeklikte recepten in de nieuwe app van ‘Dagelijkse kost’ verraden onze voorliefde voor klassiekers. [naar artikel]


3. Dagelijkse kost van Jeroen Meus op tafel vanavond? 3 recepten uit zijn nieuwste boek om er werk van te maken (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


4. Swipe door recepten en stel je weekmenu samen: "Dagelijkse kost" lanceert nieuwe gratis app (21/09/2023 - VRT NWS)

Het populaire kookprogramma van Jeroen Meus "Dagelijkse kost" brengt een nieuwe app uit. Gebruikers kunnen daardoor makkelijker door recepten swipen, video's bekijken en zelfs weekmenu samenstellen. De nieuwe app is volledig gratis en is vanaf nu te downloaden in alle app stores. [naar artikel]


5. Willy Sommers brengt nieuwe single in ‘Dagelijkse Kost’ (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is de Week van de Belgische muziek en dat viert ‘Dagelijkse Kost’, het kookprogramma van Jeroen Meus op Eén, met optredens van muzikale gasten. Donderdag was zo Willy Sommers te gast. Hij bracht er zijn nieuwe single, ‘18 jaar’. [naar artikel]


6. Van stoofvlees met friet tot scampi diabolique: Jeroen Meus over populairste recepten bij 2.000e "Dagelijkse kost"  (19/11/2019 - VRT NWS)

Elke dag tovert Jeroen Meus in "Dagelijkse kost" een nieuw gerecht op tafel. Vanavond doet hij dat voor de 2.000e keer. Het wordt een feestaflevering met balletjes met krieken en verse boter. De afgelopen 9 jaar werden alle recepten uit "Dagelijkse kost" verzameld op de website van Eén. De populairste gerechten zijn daar stoofvlees met friet, lasagne, spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara en scampi's diabolique. "Ongelofelijk", zegt Meus, die gepassioneerd over zijn recepten vertelt. [naar artikel]


7. 3 exclusieve recepten uit ‘Het Kookboek van De Bomma’ uit Familie: “Zelfs hét geheime ingrediënt van het stoofvlees vind je terug in het boek” (23/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nergens smaakt het eten beter dan... bij de bomma. Dat is ook de makers van ‘Familie’ niet ontgaan. Met ‘Het Kookboek van De Bomma’ lanceert VTM een nostalgische receptenbijbel met de dagelijkse kost van vroeger tot nu. “Het zijn niet gewoon wat recepten bij elkaar”, aldus actrice Annie Geeraerts (95), die al 31 jaar de bekendste bomma van het land speelt. We delen 3 exclusieve recepten én vragen de bomma achter de geheimen van haar keuken. [naar artikel]


8. 'Katrientje' uit ‘Dagelijkse Kost’ is er na zeven jaar mee gestopt: “Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging” (12/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De fans van ‘Dagelijkse Kost’, het kookprogramma van Jeroen Meus, kennen vermoedelijk ook ‘Katrientje, oftewel Kathryn Cops, de mysterieuze vrouw waar de tv-kok vaak tegen praatte. In ‘Goeiemorgen morgen!’, vertelt hij nu dat zij er na zeven jaar de brui aan heeft gegeven. [naar artikel]


9. ‘Dagelijkse Kost’ in een nieuw jasje: Jeroen Meus toont zijn nieuwe keuken (12/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en proeven vonden de makers van ‘Dagelijkse kost’ het stilaan tijd om de bekendste... [naar artikel]


10. Jeroen Meus gaat voor 100 vegetarische recepten in nieuw kookboek ‘Groentekost’: “Met groenten kan je veel creatiever zijn dan met braadworst” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


11. Jeroen Meus krijgt gloednieuwe keuken in ‘Dagelijkse kost’ (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf 4 september staat tv-kok Jeroen Meus (45) weer trouw in zijn potten en pannen te roeren in de keuken van ‘Dagelijkse kost’. Al zal deze er in het nieuwe seizoen wél helemaal anders uitzien. [naar artikel]


12. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


13. Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Ik ga ‘Dagelijkse kost’ geen tien jaar meer maken” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]


14. EXCLUSIEF. Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Ik ga ‘Dagelijkse kost’ geen tien jaar meer maken” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]


15. U bezoekt massaal site van "Dagelijkse kost": Jeroen Meus maakt nieuwe afleveringen (met Katrien op afstand) (26/03/2020 - VRT NWS)

Er worden nieuwe afleveringen gemaakt van het Eén- kookprogramma "Dagelijkse kost", want de vraag naar inspiratie en recepten blijkt dezer dagen groot. De makers houden zich aan de coronarichtlijnen: voor het eerst zullen onbemande camera's filmen in de keuken van Jeroen Meus. [naar artikel]


16. Je hoort ze iedere dag, maar kent hen totaal niet: wie schrijft de tv-generieken van ‘Blokken’ en ‘Dagelijkse kost’? (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Blokken’ en ‘Dagelijkse kost’ zitten in een nieuw jasje. Niet alleen het decor werd voor het nieuwe tv-seizoen onder handen genomen, maar ook de begintune. “Ik heb de hele nacht moeten doorwerken”, verklapt David Poltrock, die het riedeltje van ‘Blokken’ bedacht. Hij en z’n collega’s vertellen in ‘De Morgen’ wat het geheim van een goede begintune is, hoe de industrie in elkaar zit en of dat goed verdient. “Vroeger zat ik begin september met een bang hartje in de zetel.” [naar artikel]


17. Jeroen Meus kookt zijn dagelijkse kost in nieuwe en hogere keuken (22/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na vier seizoen krijgt VRT-kok Jeroen Meus een nieuwe keuken. Vanaf 4 september is die te zien in het nieuwe seizoen van ‘Dagelijkse Kost’. [naar artikel]


18. Jeroen Meus openhartig over het gemis naar eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


19. Jeroen Meus krijgt hogere keuken in ‘Dagelijkse Kost’: waarom? En waarvoor is dat goed? (23/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Jeroen Meus gaat in Dagelijkse Kost op hoger niveau koken. Letterlijk alvast, want de bekende kok liet zijn nieuwe keuken enkele centimeters hoger bouwen. [naar artikel]


20. Jeroen Meus trekt deze zomer met 'Dagelijkse kost' naar Spanje (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is in aantocht en dat betekent ook een nieuwe vakantieversie van 'Dagelijkse kost'. Na de succesvolle 'Dagelijkse zomerkost' van vorig... [naar artikel]


21. Jeroen Meus zoekt inspiratie bij 6 buitenlandse tv-chefs in 'De mosterd van Meus' (04/03/2024 - VRT NWS)

Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]


22. Jeroen Meus goes veggie en maakt in nieuw boek geen ‘Dagelijkse kost’ maar ‘Groentekost’: “Maar als ik zin heb in steak, maak ik steak” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


23. Boetes voor "Dagelijkse Kost" en VTM Kids Jr. (06/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het Eén-programma ‘Dagelijkse Kost’ en de kinderzender VTM Kids Jr. hebben een boete gekregen van de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM). Dat... [naar artikel]


24. KOKEN. De beste recepten met de lekkerste ingrediënten van Limburgse bodem (23/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Hagelwitte asperges, pikante waterkers of sappige aardbeien. Vers van het veld, uit het water of uit de kas. Onze provincie heeft heel wat lekkers te bieden. Voor deze telers is het dagelijkse kost, met de recepten van chef Wilfried Beliën (restaurant Grevenhuis in Borgloon) maak je er iets bijzonders van. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!