De Belg eet dan wel alsmaar minder vlees, dat wil nog niet zeggen dat iedereen weet hoe je lekker vegetarisch kookt. Zeker met de oer klassieke... [naar artikel]
Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]
Iedereen weet dat 300 gram groenten per dag de aanbevolen hoeveelheid is, maar toch geraakt de gemiddelde Belg niet eens aan de helft. “Meer groenten eten is nochtans de belangrijkste stap in een gezonder eetpatroon”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari in dag 5 van de ‘Start Gezond’-challenge. Met 6 tips en 3 recepten helpt ze jou richting een lekker bord vol groenten. [naar artikel]
Iedereen weet dat 300 gram groenten per dag de aanbevolen hoeveelheid is, maar toch geraakt de gemiddelde Belg niet eens aan de helft. “Meer groenten eten is nochtans de belangrijkste stap in een gezonder eetpatroon”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari in dag 5 van de ‘Start Gezond’-challenge. Met 6 tips en 3 recepten helpt ze jou richting een lekker bord vol groenten. [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Gezonder eten begint bij minder gezonde gewoontes opgeven. Onze huischef Sandra Bekkari stelt voor om die spaghetti op je bord te vervangen door [naar artikel]
"Vroeger werden noten door heel wat diëtisten verbannen, wegens ‘te veel calorieën’. Maar die visie is gelukkig bijgesteld. Zelfs de nieuwe... [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Je wil na een lange werkdag graag lekker en gezond koken, maar wel snél? Met maximaal een halfuurtje (vaak zelfs minder) keukentijd zijn de tachtig... [naar artikel]
“Gezond koken duurt niet langer dan ongezond koken.” Dat bewijs ik met mijn nieuwe boek ‘Fast Food’. Voor iedereen die weleens tijd te kort komt... [naar artikel]
Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.” [naar artikel]
Wie gezond eten zegt, denkt meteen aan Sandra Bekkari. De Vlaamse voedingsdeskundige heeft intussen een hele resem kookboeken en -producten op haar naam staan. Maar een gezond lichaam, dat bereik je niet alleen door middel van healthy food. In haar nieuwe publicatie ‘Lang Leve(n) Gezond’ bekijkt Bekkari gezondheid daarom vanuit een breder standpunt, inclusief pilatesoefeningen. [naar artikel]
Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken.... [naar artikel]
Sandra Bekkari is back. In haar nieuwste kookboek Missie gezond gewicht toont ze opnieuw dat gezond eten iets is om van te genieten. “Het gaat niet om getallen op de weegschaal, maar om een gezond lichaam”, zegt ze. Dat wordt een zomer lang smullen van verse, smaakvolle gerechten die ook nog eens lief zijn voor je lijf. Als voorproefje: vier recepten, van ontbijt tot televisiesnack. [naar artikel]
Morgen start een nieuwe editie van Tournée Minérale. Wil jij dit jaar ook meedoen, maar kijk je al op tegen alle gesuikerde dranken die je waarschijnlijk in de plaats zult drinken op etentjes of feestjes? Waarom ga je niet gewoon voor een frisse mocktail? Met Microlyte van Waterdrop tover je een lekker én gezond drankje […] Het bericht Microlyte van Waterdrop: alcoholvrij kan ook lekker én gezond zijn + recept voor een frisse mocktail verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Tomorrowland is méér dan alleen een sprookjesachtig dancefestival. Want ook voor de fijnproever valt er heel wat te ontdekken. In B-Eat combineren ze het beste van die twee werelden. Terwijl een topdj het beste van zichzelf geeft, kookt een sterrenchef uit Las Vegas gastronomisch lekker voor het dansende publiek. [naar artikel]
Linzen zijn een veelgebruikt ingrediënt in de Turkse, Marokkaanse en Indiase keuken, maar ondertussen gebruiken ook veel Belgen ze graag. In de soep bijvoorbeeld. Maar wat is er nu eigenlijk zo gezond aan deze mini-peulvrucht? Twee experten vertellen over de gezondheidsvoordelen van linzen. Sandra Bekkari geeft een lekker instapgerecht mee. [naar artikel]
Om de goede voornemens dit jaar wél vol te houden, deelt HLN-chef Sandra Bekkari elke dag in de ‘Start Gezond’-challenge een praktische tip over gezond eten en bewegen. Als afsluiter van deze challenge beantwoordt Sandra enkele lezersvragen over gezondheid, eten en diëten. Worstel jij ergens mee of heb je vragen over één van de tips? Stel je vraag hieronder en lees het antwoord op zondag 22 januari. [naar artikel]
Het zou gezond zijn, en gewoon ook lekker, maar wat is kimchi nu juist? En kloppen de gezondheidsclaims? Ae Jun Huys van Mokja in Gent en professor en bio-ingenieur Sarah Lebeer leggen uit. [naar artikel]
Al vijftien jaar is ze een vaste waarde op het vlak van gezond koken en Sandra Bekkari denkt nog niet aan stoppen, integendeel. De Vlaamse voedingsdeskundige lanceerde zopas nog maar eens een nieuwe titel, ‘Lang Leve(n) Gezond’. Daarin komen naast koken nog een hele resem andere aspecten van een gezond leven aan bod, maar natuurlijk stelen Bekkari’s recepten zoals altijd de show. Wij selecteerden onze drie favorieten. [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Zin in gezond, maar lekker comfortfood? Diëtist Michaël Sels van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zet een heerlijke bloemkoolpizza margherita op tafel. “Ook ideaal voor het opmaken van restjes”, knipoogt de diëtist. [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
Dubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur. [naar artikel]
Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.