Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Bekkari vs. Meus: 0-1

30/08/2017 - 08:52
"Nieuwkomer Sandra Bekkari heeft met haar eerste 'Open keuken' 224.000 kijkers naar VTM gelokt. Jeroen Meus haalde maandag 320.000 kijkers met"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. VTM-kok Sandra Bekkari reageert op kritiek van collega Jeroen Meus (29/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Maandag maakte Vlaanderen ook op tv kennis met Sandra Bekkari, de bekende diëtiste die faam verwierf met haar boekenreeks ‘Nooit meer diëten’. Vanaf deze week is ze - als opvolgster van Sofie Dumont - dagelijks te zien op VTM in ‘Open Keuken’. [naar artikel]


2. Bekkari vs. Meus: 0-1 (30/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwkomer Sandra Bekkari heeft met haar eerste 'Open keuken' 224.000 kijkers naar VTM gelokt. Jeroen Meus haalde maandag 320.000 kijkers met [naar artikel]


3. Bekkari klopt Naessens en Meus in verkoop (15/02/2018 - Het Belang van Limburg)

In Vlaanderen zijn in 2017 minstens 14 miljoen papieren boeken verkocht. Dat is 400.000 minder dan in 2016. Vakorganisatie Boek.be wijt dat vooral aan een gebrek aan bestsellers. [naar artikel]


4. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


5. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Ik wil tegen de kijker zeggen: kom, efkes 50 minuten escapisme” (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


6. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Opgelegde dennenappels uit Georgië, dat smaakt verrassend goed” (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


7. Jeroen Meus zoekt inspiratie bij 6 buitenlandse tv-chefs in 'De mosterd van Meus' (04/03/2024 - VRT NWS)

Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]


8. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


9. ‘De mosterd van Meus’: Jeroen Meus doet je dromen van een reis naar Zweden en heerlijke kaneelbollen (05/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Bekkari: "Diëten? Dat is geen honger lijden" (08/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari is razend populair. Dat bleek dit weekend nog maar eens in de Ghelamco-arena in Gent. Ze kwam haar derde 'Nooit [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!