Soms lijkt het alsof we niet meer kunnen eten zonder eerst een foto van ons bord op Instagram te posten. Dat foto's van eten posten ook gezond kan zijn, bewijst de 27-jarige foodblogster Kerry Swift. Ze verloren ondertussen bijna veertig kilo door elke dag een foto van haar maaltijd op Instagram te posten. [naar artikel]
Zo weinig mogelijk voedsel verspillen, dat is de hoofddoelstelling van gepassioneerde foodie Jennifer Schleber. Op haar foodblog, genaamd Empty The... [naar artikel]
Ze is dol op alle maaltijden, zegt ze. Maar toch gaat er voor foodie Ellen Van Gool niets boven een lekker en gezond ontbijt. “Dat geeft je een boost voor de rest van de dag”, meent de dame achter de populaire blog Kokerellen. Zopas rolde haar ontbijtboek van de persen. Dus trok CittA naar de Kokerellen-keuken voor drie supersimpele, gezonde ontbijtideeën. Welkom bij The Breakfast Club! [naar artikel]
Fit zijn kan niet zonder gezonde voeding. Volgens foodblogster Charlot Pauwels zit alles ’m in de balans: “Zin in frietjes? Geniet ervan! Maar eet... [naar artikel]
Een Finse foodblogster zorgt met een supersimpel gerecht voor een ware fetahype. Haar gerecht met 1 blok fetakaas en wat kerstomaten, gaat viraal. Het zorgt voor een stormloop in de supermarkten. “We waren hier niet op voorzien, want feta is een typische zomerproduct.” [naar artikel]
Pot pindakaas bijna leeg? Daar weet studente, foodblogster en kookboekenauter Chloé Lauwers wel raad mee. ”Heerlijk als ontbijt.” [naar artikel]
Steffi Vertriest is foodblogster, Njam!-gezicht en auteur van de kookboekenreeks De Gezonde Goesting. Maar ze is ookin de ban van thee en ging zelf mee theeblaadjes plukken in de velden in Azië. Als theesommelier proefde en keurde ze theesoorten uit China en Nepal voor haar nieuwe biologische theelijn Ambar. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. De Hasseltse foodblogger Laurence Bemelmans van As Cooked By Ginger tipt een vegetarische ovenschotel. [naar artikel]
Meer groenten en fruit zijn de weg naar een betere versie van onszelf. Dat zegt de WHO, dat zegt ook UZA-hoofddiëtist Michaël Sels. Hoe breng je dat in de praktijk? Van vegetariër over alleseter tot slager: Billie vraagt raad. Aan de Hasseltse Foodblogster Laurence Bemelmans bijvoorbeeld: “Paprika vind ik geweldig. Ik word al vrolijk als ik ernaar kijk.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.