Georges Meus houdt van verrassingsbezoekjes aan zijn papa. Dat hebben de kijkers van Dagelijkse Kost ook vanavond kunnen vaststellen. Het [naar artikel]
In de aflevering van 'Dagelijkse Kost' gisterenavond werd Jeroen Meus verrast door zoontje Georges. Hij wou onbedingd weten of zijn papa een koprol in de zetel kan maken. "Ik kan dat", klinkt Jeroen zelfzeker. Een handenstand in het water blijkt wat moeilijker. "Hier gaat dat niet", moet Jeroen zijn zoontje teleurstellen. Waarop die dan maar zijn perfecte koprol in de zetel demonstreert. En meteen daarna ook weer vertrekt zodat zijn papa zich terug op zijn werk kan concentreren. [naar artikel]
Een vaste waarde op televisie én in de boekenkast: Jeroen Meus (45) roert al 13 jaar in de potten in ‘Dagelijkse Kost’ en brengt nu ook z’n 30ste kookboek uit. Maar Meus is zoveel boeken en afleveringen later een veranderd man: “Ik ben geëvolueerd. Als chef én mens.” Dat heeft alles te maken met zoontje Georges en het verlies van zijn broer, zo vertelt hij in ‘Primo’. [naar artikel]
Jeroen Meus is vandaag 41 geworden en werd daarom in de bloemetjes gezet door zijn collega’s in ‘Dagelijkse kost’. Hij kreeg een taart van zijn... [naar artikel]
Even geen 'Dagelijkse Kost', Würst of andere besognes voor tv-kok Jeroen Meus. Hij heeft nood aan een portie rust en vindt die momenteel in het [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]
Nadat miljoenen Vlamingen tv-kok Jeroen Meus in hun armen sloten, gaat nu ook de rest van de wereld stilaan overstag. Vanaf december zal een gedubde Meus met zijn Dagelijkse kost op de Spaanse en Portugese televisie te zien zijn. 'Dit is heel goede reclame voor de Belgische keuken.' [naar artikel]
Jeroen Meus bereikt dinsdag een bijzondere mijlpaal: Dagelijkse Kost komt voor de 2.000ste keer op het scherm. Sinds september 2010 passeerden er BV’s, een astronaut, een fanfare, een geheime romance en bijna duizend kilo aardappelen. [naar artikel]
Jeroen Meus (41), gekend om zijn bourgondische porties boter en zout, vierde gisterenavond de 2.000ste aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Naar... [naar artikel]
Dagelijkse Kost onderbroken door reclame, hoe zou dat eruit zien? Die vraag stelde ook Jeroen Meus zich en dus besloot hij om meteen zelf te figureren in enkele reclamefilmpjes. Vooral de parodie op Donald Muylle is hilarisch. “Dagelijkse kost, wij maken uw eten”, klinkt het met een West-Vlaams accent. [naar artikel]
Jeroen Meus gaat in Dagelijkse Kost op hoger niveau koken. Letterlijk alvast, want de bekende kok liet zijn nieuwe keuken enkele centimeters hoger bouwen. [naar artikel]
Je vindt jezelf een echte Jeroen Meus, maar koken komt er niet van door een gebrek aan tijd? Dan is er goed nieuws: de VRT gaat binnenkort Hello Fresh achterna met foodboxen waarmee je in een handomdraai je Dagelijkse kost op je bord mikt. [naar artikel]
De zomer is in aantocht en dat betekent ook een nieuwe vakantieversie van 'Dagelijkse kost'. Na de succesvolle 'Dagelijkse zomerkost' van vorig... [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Tijdens de herfstvakantie houdt ‘Dagelijkse kost’ een themaweek. Alles zal in het teken staan van Bruegel. Jeroen Meus serveert een week lang... [naar artikel]
Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden kreeg de ‘Dagelijkse kost’-keuken een nieuwe look. In het nieuwe seizoen gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. [naar artikel]
Vanaf 4 september staat tv-kok Jeroen Meus (45) weer trouw in zijn potten en pannen te roeren in de keuken van ‘Dagelijkse kost’. Al zal deze er in het nieuwe seizoen wél helemaal anders uitzien. [naar artikel]
Nu de opnames van het negende seizoen achter de rug zijn, wordt de keuken van Jeroen Meus in ‘Dagelijkse Kost’ afgebroken. Na vier jaar was het tijd voor een nieuwe look. De oude keuken wordt “gestockeerd”. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.