VIDEO. Tekinalp bezorgt Lummen met magistrale vrije trap de zege tegen Kattenbos

03/12/2018 - 18:42
"In derde provinciale A was Lummen dit weekend met 3-2 te sterk voor Kattenbos. Dé hoofdrol was weggelegd voor Lummen-speler Tekinalp. Hij krulde in de 89ste minuut een vrije trap enig mooi voorbij Kattenbos-doelman Mannaerts en vervolledigde zo zijn hattrick. Pikant detail: Kattenbos stond na amper 6 minuten al op een 0-2 voorsprong, maar gaf die uiteindelijk toch nog helemaal uit handen."

1. Video: Vrije trap Fekir bezorgt Lyon zege tegen Monaco in 95e minuut (14/10/2017 - Sporza)

Olympique Lyon heeft Monaco opgezadeld met vervelend puntenverlies. Lyon won dankzij een knappe vrije trap van Fekir diep in de extra tijd. [naar artikel]

2. VIDEO. Een magistrale vrije trap, een owngoal en enkele grote missers: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een magistrale vrije trap, een owngoal en enkele grote missers: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

3. VIDEO: Heerlijke vrije trap van James bezorgt Bayern de zege tegen Leverkusen (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Bundesliga zijn ze alweer toe aan de eerste wedstrijd na de winterstop. Bayern München nam het daarin op tegen Bayer Leverkusen. 'Der... [naar artikel]

4. Philippe Depaifve knalt Century Hasselt naar eerste dubbel met magistrale vrije trap: “Al van jongs af aan op geoefend” (10/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Wieze Boys A leek lange tijd op weg naar een zesde KLBS-bekerzege op rij, tot Century Hasselt-speler Philippe Depaifve tweemaal toesloeg in evenveel minuten. Eerst met een intikker, daarna met een magistrale vrije trap in de winkelhaak. “Daar oefende ik al van jongs af aan op”, lachte de matchwinnaar. [naar artikel]

5. Zondagsschot van Nico Hoes bezorgt Kattenbos gelijkspel tegen Turkse FC (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Kattenbos Sport (2e prov. B) blijft op zoek naar eerste zege na gelijkspel tegen Turkse FC. Nico Hoes maakte de openingstreffer van Bilican ongedaan: 1-1. [naar artikel]

6. Mirallas van goudwaarde (11/04/2019 - De Morgen)

Het was met de nodige decibels dat Goodison Park zijn 'Belgian Ronaldo' eerde. Een bijnaam die Kevin Mirallas al had voor hij vrije trappen tegen de netten joeg. Vier dagen na de kater tegen Liverpool knalde hij met een magistrale vrije trap Everton weer op Champions Leaguekoers. [naar artikel]

7. Kevin De Bruyne bezorgt City met weergaloze vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. De gelijkmaker van Tielemans spatte uiteen op de lat. [naar artikel]

8. KIJK. Wát een entree: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het tijdperk van Lionel Messi (36) bij Inter Miami is in stijl begonnen. Diep in blessuretijd maakte de Argentijnse ster met een prachtige vrije trap de winnende treffer. Miami in extase. Het team van Messi versloeg zo het Mexicaanse Cruz Azul met 2-1 in de eerste wedstrijd van het Leagues Cup-toernooi. [naar artikel]

9. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. VIDEO. Everton en Amadou Onana bekeren verder dankzij heerlijke vrije trap van Andre Gomes (17/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Everton, met Amadou Onana 90 minuten op het veld, plaatste zich voor de vierde ronde van de FA Cup dankzij een 1-0-zege Crystal Palace in de replay van de derde ronde. Een knappe vrije trap van Andre Gomes volstond voor de zege. [naar artikel]

11. Westerlo lost Beerschot niet: Brüls trekt Kemphanen met magistrale vrije trap in Lommel over de streep (16/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo deed zaterdag in het Soevereinstadion van Lommel wat het moest doen. Geen puntenverlies lijden in de strijd om de tweede periode. De bezoekers kwamen enkele keren goed weg en mochten van geluk spreken dat goudhaantje Christian Brüls in de slotfase een vrije trap knap in de linkerhoek krulde. [naar artikel]

12. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd, Beckham tot tranen toe bewogen (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

13. VIDEO. Stijn Celus (Herkenrode) scoort met prachtige vrije trap (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een 0-5-zege in Kanne stak Herkenrode de eerste periodetitel in vierde provinciale B op zak. Alweer was er een belangrijke rol weggelegd voor Stijn Celus. De aanvaller trof twee keer raak, waaronder een prachtige vrije trap, en maakte dit seizoen al 28 doelpunten in 12 wedstrijden. [naar artikel]

14. VIDEO. Het zit hem in de details: miljoenen zagen al hoe Lionel Messi bal stiekem verlegt om nadien heerlijke vrije trap te scoren (09/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi en Inter Miami, het is voorlopig een geslaagd huwelijk met zeven goals van de Argentijn in amper vier optredens. Goed voor een plek in de kwartfinales van de Leagues Cup. Op Twitter verscheen deze week een video van vlak voor zijn heerlijke vrije trap tegen Dallas. Daarin is te zien hoe Messi de bal een paar keer verlegt terwijl de scheidsrechter niet kijkt. Centimeters die er uiteindelijk toe deden, want Messi trapte de vrije trap vlak naast de paal recht in de kruising. De video werd intussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken. [naar artikel]

15. “He’s back”: Kevin De Bruyne bezorgt City met “perfecte” vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. “Hij is terug”, zei Guardiola. [naar artikel]

16. VIDEO. Andreas Pereira helpt Flamengo met heerlijke vrije trap aan zege (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Braziliaanse Serie A heeft Flamengo afgelopen nacht met 3-1 gewonnen van Juventude. Een belangrijke rol was weggelegd voor de Lommelse Braziliaan Andreas Pereira. Hij zorgde met een heerlijke vrije trap voor het derde doelpunt van de thuisploeg. [naar artikel]

17. Vukovic pakt uit met schitterende save op een vrije trap van Vormer (30/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Na 11 minuten in KRC Genk - Club Brugge kwamen de bezoekers erg dicht bij een voorsprong op een vrije trap van Ruud Vormer. De Nederlandse aanvoerder van Club Brugge krulde de vrije trap perfect naar de winkelhaak, maar de Genkse goalie Danny Vukovic redde al met een even knappe parade (bekijk de video hieronder). [naar artikel]

18. Hattrick van Vincent Vreysen bezorgt Kattenbos Sport derde zege op rij tegen RC Peer (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Kattenbos Sport won in tweede provinciale B met 4-0 van RC Peer A dankzij een hattrick van Vincent Vreysen. Na 4 op 33 pakken de Lommelaren nu negen op negen! [naar artikel]

19. Football Talk buitenland. Dries Mertens hijst zich met verrukkelijke vrije trap naast Maradona (28/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens heeft Napoli aan een 0-2-zege tegen Frosinone geholpen met een knappe goal uit vrije trap. Met zijn 81ste doelpunt voor Napoli in de... [naar artikel]

20. Griezmann bezorgt Barça de zege tegen Bilbao, Messi schildert vrije trap héérlijk binnen (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft revanche genomen op Bilbao nadat de Basken eerder deze maand de Spaanse Supercup afsnoepten. In Camp Nou werd het 2-1. Het hoogtepunt van de avond was een héérlijke rechtstreekse vrije trap van Messi. Jordi Alba zorgde met een owngoal nog voor de gelijkmaker, maar Griezmann voltrok het verdict. Barça komt op gelijke hoogte van Real Madrid, maar staat nog altijd 10 punten in het krijgt op Atlético, dat ook nog een match minder gespeeld heeft. Atlético won eerder zondag met 2-4 bij Cadiz. [naar artikel]

21. El Mansouri bezorgt Schoonbeek-Beverst met rake vrije trap punt in Kampenhout (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)

De spelers van Schoonbeek-Beverst speelden niet hun beste wedstrijd van het seizoen, want ze zaten al grotendeels met hun hoofd bij de aankomende voetbalvakantie. Niettemin vond het team van afscheidnemend coach Beckers wel de kracht en de motivatie om de 1-0 achterstand op te halen. Een vrije trap van El Mansouri volstond om tegen een zwak Kampenhout een punt uit de brand te slepen. [naar artikel]

22. VIDEO. Blunder van jewelste: doelvrouw denkt dat vrije trap Ajax over gaat en wil snel hervatten, maar dan... (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De vrouwen van Ajax hebben een makkelijke zege geboekt op het veld van Excelsior. Het resultaat is echter niet het gespreksonderwerp achteraf, wel de laatste treffer. Een vrije trap in de slotfase van Romée Leuchter, die de eerste twee goals van de wedstrijd al voor haar rekening had genomen, spatte nog uiteen op de lat. Excelsior-doelvrouw Isa Pothof zag de bal hoog de lucht in gaan en pakte razendsnel een andere bal in de hoop via de counter nog gelijk te maken. De vrije trap van Leuchter ging alleen niet over de achterlijn, maar stuiterde voor het doel en vervolgens erin. [naar artikel]

23. De vroegste goal van het seizoen en een knappe vrije trap: meer heeft Genk niet nodig voor zege tegen Kortrijk (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na de verliespartij van vorige week tegen Anderlecht, heeft Racing Genk vanavond weer aangeknoopt met een zege. Kind van de rekening was KV Kortrijk: Arteaga scoorde na amper 44 seconden, diep in de tweede helft legde Bongonda de eindstand vast met een knappe vrije trap. Genk nadert zo tot op twee punten van leider Club, dat morgenmiddag AA Gent nog in de ogen kijkt. [naar artikel]

24. Heerlijke vrije trap bezegelt het lot van Costa Rica: Servië start zijn WK met een zege (17/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Servië is uitstekend aan zijn WK begonnen. Tegen Costa Rica, dat vorige week nog werd opgerold door de Rode Duivels, won het met het kleinste verschil: 1-0. Aleksandar Kolarov zette het overwicht van zijn ploeg om in een nipte zege met een heerlijke vrije trap, oude bekenden Alekandar Mitrovic en Sergej Milinkov-Savic lieten na om de score op te drijven. [naar artikel]