Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van de lekkerste voordelige wijn tot de beste kant-en-klare saus: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen

22/12/2023 - 16:01
"Welke wijn of alcoholvrij drankje schenk je als aperitief? Welke kant-en-klare saus is lekker om jezelf tijd te besparen? En wat als je zelfs nog niet weet wat te serveren? De feestdagen zorgen voor heel wat keuzestress. Daarom bundelen we voor jou de beste tips voor lekkere én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings kiest onder meer zijn favoriete kroketten, HLN-chef Piet Huysentruyt schotelt je zijn kerstmenu voor en onze huissommelier Sepideh selecteert de ideale kerstwijn onder de 10 euro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De beste ovenhapjes uit de supermarkt, de lekkerste voordelige wijnen en een menu voor 13 euro: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Keuzestress hoort erbij wanneer je kerstavond organiseert. Maar in deze ultieme gids krijg je de beste tips voor lekkere, eenvoudige én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings selecteert de beste ovenhapjes uit de supermarkt, sommelier Sepideh kiest de beste en goedkoopste wijnen voor je uit en Piet Huysentruyt stelt een exclusief vijfgangenmenu samen voor 22,67 euro. En met dit handige trucje schat je perfect in hoeveel drank je moet voorzien op kerstavond. [naar artikel]


2. Van de lekkerste voordelige wijn tot de beste kant-en-klare saus: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen (22/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Welke wijn of alcoholvrij drankje schenk je als aperitief? Welke kant-en-klare saus is lekker om jezelf tijd te besparen? En wat als je zelfs nog niet weet wat te serveren? De feestdagen zorgen voor heel wat keuzestress. Daarom bundelen we voor jou de beste tips voor lekkere én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings kiest onder meer zijn favoriete kroketten, HLN-chef Piet Huysentruyt schotelt je zijn kerstmenu voor en onze huissommelier Sepideh selecteert de ideale kerstwijn onder de 10 euro. [naar artikel]


3. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


4. Jullie succesrecepten met de feestdagen: Els maakt het lekkerste varkensgebraad (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat koken jullie met Kerst? Ons NINA-kooktteam trok naar de Kerstmarkt en vroeg naar jullie succesrecepten en kooktips voor tijdens de [naar artikel]


5. Voor jou voorgeproefd: de lekkerste prosecco voor de feestdagen (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een kerstfeest of oudejaarsavond is niet compleet zonder een lekker glaasje bubbels. Maar hoe kies je een lekkere (en betaalbare) fles uit het... [naar artikel]


6. Onze biersommelier proeft de lekkerste bierbubbels voor de feestdagen: “Het ideale alternatief voor cava en champagne” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Sinds de komst van het brutbier is het ‘bier in champagnestijl’ blijven evolueren. Het gamma gaat van bieren gebrouwen met druiven over bieren die hergisten op fles tot blends van wijn en bier. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem proeft er tien. “Gebotteld in een champagnefles wordt brutbier ook gedeeltelijk op dezelfde manier geproduceerd.” [naar artikel]


7. “Feestdagen kunnen zonder mondmasker als iedereen gevaccineerd is”: zo ziet Amerikaanse viroloog Fauci de feestdagen (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Volgens de Amerikaanse viroloog Anthony Fauci is het niet nodig om een mondmasker te dragen aan de feestdis tijdens de feestdagen, op voorwaarde dat iedereen aan tafel volledig gevaccineerd is. “Dat is toch wat ik ga doen met mijn familie”, zegt hij. Toch waarschuwt hij net als de experts in ons land om voorzichtig te blijven. [naar artikel]


8. Als hoogsensitief persoon de feestdagen door? ‘Ik maak er een punt van om tijdens alle vakanties echt weg te gaan, ook tijdens de feestdagen’ (23/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Het best gebakken vlees, de lekkerste rosé en originele side dishes: dit is de ultieme barbecuegids voor het zonnige weer (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan. [naar artikel]


10. Zo maak je de lekkerste puree volgens chef-kok: “Dit is het ultieme ingrediënt” (04/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stoemp is een klassieker in de Vlaamse keuken: naast frieten is puree het populairste aardappelgerecht. “Bloemkoolstoemp met worst en vleesjus kan zó goed smaken”, doet chef-kok Vadim Vesters van Bistro Monroe (Antwerpen) ons watertanden. Maar hoe maak je een smeuïge en egale puree? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!